![]() |
mislim da nisu,ugodan je rad na tom monitoru,al opet sve najviše ovisi o afinitetima....čuj ja sam sa 17" lcd-a prešel tak da za mene je razlika velika...i nebi prelazil na 22" sa TN matricom nikad,ne nauštrb kvalitete prikaza...eventualno 22" bolja matrica(al bi moral dost love pljunut koju nemam)..čuj kod kupnje nisam puno razmišljal 20" il 22" I-IPS il TN....naravno 20 I-IPS....malo sam usporedbe delal u dućanu,mislim tu nema govora...i nije mi žao...al ču reč samo,TN više ne dolazi na moj stol pa da je i 24"....
|
Gdje se taj DELL moze kupiti?
|
Citiraj:
gledaj...ja sam gledao 22" dell TN i taj 20" S-IPS....i mogu ti rec da je jedina razlika koju sam skuzio - kut gledanja....slika, odn. boje mi se cine iste....a usporedjivao sam iste fotke visoke reze...ok jasno je da u stvarnosti s-ips nosi niz prednosti al nema svatko vid snajpera pa da mu je lako pisat u wordu ili surfat na 20" wide monitoru..... @Spoljarik najbolje u www.kodeks.hr a mozes i http://www.nabava.net/trazilica.php?q=2007wfp |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa povećaj tekst...
i mene malo živcira, ali to je cijena koju moraš platiti ako želiš imati veću rezu na monitoru... |
Citiraj:
|
Citiraj:
al dobro to je tvoja stvar kaj je tebi veličina bitnija neg kvaliteta:)nemoj me krivo shvatit:D je 22" je veči,al nemrem se pomirit s činjenicom da su to monitori s TN matricom...možda zato kaj sam se naviko na blagodati I-IPS:) |
a kak izgleda tekst kad se dell-a stavi na rezu 1440x900 ??
|
SAMSUNG MON 22 SM 223BW LS22MEVSFV, SAMSUNG, 223BW
LINK OVDJE slika: http://deluxecomputers.ro/images/Samsung%20223BW.gif cijena 2500kn (100kn više), no dobiješ uz njega poklon-bon od 200kn pa si možeš uzeti još nešto za te pare |
Citiraj:
@marq....to onda vise nije nativna reza monitora i to se ne radi... |
čuj,govorim kak je.....ma joj svaki je dobar monitor,sve zavisi za kaj ga se koristi,al uvjek vrijedi ona stara:kolko para tolko muzike..ja sam imal samsung 730bf..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:39. |