![]() |
čestitke novopečenim roditeljima na prinovi :chears:
|
Čestitke, rodila se Ličanka! :D
|
Rak :chears: Čestitke, samo da na fešti ne zaluta Mitzek i AMDjeac :D nebu niš ostalo :chears::zdero2::zdero2:
|
Čestitke :goood:
|
Cestitke, nek je zivo i zdravo !! :)
|
Pridružujem se čestitkama!
|
Izgleda da nas očekuje detaljan vodič kroz učinkovito hlađenje i utišavanje - kinderbeta poznajući Raka... :D
Rak, iskrene čestitke. :chears: |
Cestitam!!! :chears:
|
Čestitam!! :chears:
|
čestitam i želim ti još bar troje :chears:
|
Čestitam :chears:
|
lijepa vijest ;)
Čestitke i od mene :chears: |
Cestitam!!!:chears::chears::chears::chears::chears::chears::goood:
|
Cestitke...
|
Cestitam, sad ce biti veselja po kuci...:D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Čestitam,sad hardware kupuješ u Turbo Limachu:goood:
|
Iskrene cestitke na prinovi!
|
Citiraj:
Ali tu se ipak radi o jednoj od najciscih ovozemaljskih stvari. Pridruzujem se cestitkama. Dug i plodonosan zivot sa zdravim i vitalnim roditeljima kojima ce ciniti veselje i ponos. |
Iskrene cestitke, ocemo neke slike! :D
Predlazem da se maloj odmah otvori account na PCE, nek je doceka spreman kad nauci tipkat :) |
Kolko ste piva podjelili dosad a RAK se idalje buni na suho grlo ,pa se prebacite sa virtualnih na prave no nemojte opet previse jer bu posto alkic :D
Cestitke i od mene i naravno puno srece i zdravlja u buducnosti |
Čestitke!!!
|
Čestitam Expertu! Prisjećam se kad sam ja dobio bebača :)
|
Čestitam :)
Taman ja prestanem igrat CoD 2 i bashat Raka, a on za 9 mjeseci dobije bebača :) Sve najbolje i puno zdravlja i veselja za sve ;) i... Citiraj:
|
Evo da se i ja pridruzim cestitkama.Naravno zelim sve najbolje novopecenim roditeljima i bebi. :goood:
|
heeeeeeeeeeeeeeeeeej
bebo dobrodošla na ovaj svijet, budi nam živa i zdrava :) puno sreće od srca želim cijeloj obitelji :) |
Također Race cestitke puno srece i zdravlja u novoj obitelji :)
|
Pridružujem se lijepim željama, iskrene čestitke :)
|
Čestitke :chears:
|
Čestitam! :chears::chears:
|
ČESTITKE!!!!
|
Čestitke i od mene! :beer:
|
Citiraj:
Je, je i ja mu to kazem, sto si vidio foruma, vidio si. Naspamao se jesi, nebus vise neko vrijeme (godine su u pitanju) :D :D :D Sad brzo na jutarnji trening kolicima da budes spreman za duuuuuuggeeeeeeeeeeee setnjice dok ne zaspi :fiju: Ne daj se Rachino, veseli se svemu sto dolazi :D Cestitke mami i tebi na ljepotici :chears: PS valjda ces naci koju minutu vremena da nam se koji puta javis na forumu, cisto da znamo da si jos ziv :D:D |
Pridružujem se s najboljim željama i da imaš što manje posla s mojom strukom...
|
Cestitam!!
|
Hvala svim na lijepim željama od nas troje. Zahvaljujem i spameru koji je obavijestio pola Europe o sretnom događaju.
Eto, sve je prošlo kako treba. Sada je još mala ali kada ojača prijaviti će se na forum i napisati kakav tutorial o izradi particija i sigurnosnih kopija hard diska. nemojte odmah nešto očekivati jer je još mala. Ali za 3-4 mjeseca... |
pridružujem se čestitkama, sve najbolje želim
|
to je duh :D
eto, sretno vam bilo u vremenu koje slijedi :) |
Čestitke Račini staroj, budem rakijicu maznio za njega :D
|
Čestitke. Znači nick Račica će uskoro biti rezerviran. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:10. |