![]() |
nisam se ni nadao da će se moj prvi post na pcekspertu razviti u ovakvu diskusiju...:respekt:
u svakom slučaju, puno ste mi pomogli:care: a kad si nabavim dotičnu konfiguraciju (kroz nekih mjesec, mjesec i pol, jer se selim u novi stan pa sve to treba namjestiti) i telku postat ću neke slikice i/ili video kak' izgleda igranje... |
ima dvi to hdmi kabel. znaci, dvi u grafu hdmi u telku i to je to. ako obje komponente podrzavaju hdmi, pogotovo full hdmi rezu, citaj 1080p, i ako uopce imas takav medij za pustiti, kombinacija je whouuuuuuu na mjesec ;)
no, za igranje je dovoljan i vga, jer igre ionako nisu u hdmi rezi. bar ne trenutno. |
Citiraj:
Mozda si pak mislio na PS3/xbox360 ili next gen console ...... |
evo mene pomovo...
konačno sam danas naručio novi komp :D:D:D, a telka mi je već doma:D:D:D... i jedva čekam da sve to pospajam i da vidim kak' će izgledati igre na toj kombinaciji... nadam se da će sve biti mrak... imam samo još jedno pitanje. da li mi je bolje spojiti komp i tv sa DVI/HDMI ili klasičnim VGA kabelom? |
DVI/HDMI, naravno. Ali samo ako ne skalira sliku preko HDMI-ja (a vjerojatno nece, jer se 1080 moze bez beda podesiti na grafi, ujedno je i legitimna HD rezolucija).
|
Jos slikice cekamo, kako si obecao :D
|
aj' kad ste vec tu razvezli LCD Monitor vs LCD TV, stavit cu temu i pod 'monitori' ali da i tu se nadovezem sa svojom dilemom..
post'o sam ovisan o 'elongaciji' dijagonale, pa je u dvije god. bio skok sa 15" na 19", pa 22" i sad se napalio na novog 27" Dell'a.. e sad.. to cudo mi se svidja jer je osjetno vece od ovoga sto sad imam, kvalitetnija matrica (sad sam na TN'u) urnebesno izgleda, a rezolucija od 1920 X 1200 je zadnja granica koju ce buduca grafichka moci pratiti.. i sad si mislim, za 8.5 K kn (koliko je dell) si mogu vec neki solidni 30"+ LCD TV kupit, pa sam se poceo trovat' sa tom' idejom i sad ne znam sta da radim !?! :stoopid: Gejmanje je visoko na listi prioriteta, ali opet htio bi da taj panel bude i univerzalno upotrebljiv, photoshop, net, windozi opcenito, filmovi itd.. bio bi na stolu, ili zidu iza stola, max. 1 metar ispred face , tako da mi u tom' smislu vishe monitor odgovara, ali opet ni sa TV'om nebi ish'o na neku bijesnu dijagonalu, max. 30" 32" ... aj' mishljenja pls :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:18. |