PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   NVIDIA (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=7)
-   -   ASUS EN8800GTX 768MB i LCD TV Sharp Aquos LC 42 XD1EA (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=76557)

zozo10k 21.08.2007. 12:45

nisam se ni nadao da će se moj prvi post na pcekspertu razviti u ovakvu diskusiju...:respekt:

u svakom slučaju, puno ste mi pomogli:care:

a kad si nabavim dotičnu konfiguraciju (kroz nekih mjesec, mjesec i pol, jer se selim u novi stan pa sve to treba namjestiti) i telku postat ću neke slikice i/ili video kak' izgleda igranje...

Gradjanin 21.08.2007. 12:45

ima dvi to hdmi kabel. znaci, dvi u grafu hdmi u telku i to je to. ako obje komponente podrzavaju hdmi, pogotovo full hdmi rezu, citaj 1080p, i ako uopce imas takav medij za pustiti, kombinacija je whouuuuuuu na mjesec ;)

no, za igranje je dovoljan i vga, jer igre ionako nisu u hdmi rezi. bar ne trenutno.

Moncho 21.08.2007. 13:08

Citiraj:

Autor Gradjanin (Post 794383)
ima dvi to hdmi kabel. znaci, dvi u grafu hdmi u telku i to je to. ako obje komponente podrzavaju hdmi, pogotovo full hdmi rezu, citaj 1080p, i ako uopce imas takav medij za pustiti, kombinacija je whouuuuuuu na mjesec ;)

no, za igranje je dovoljan i vga, jer igre ionako nisu u hdmi rezi. bar ne trenutno.

ok ovo me malo zbuni. Posto se radi i PC right, tako da ako ti mozes na izlaznom uredjaju( monitoru, LCD TV u) da stavis HDMI rezu 1080p ( 1920x1080 @60fps) i ako grafa moze to potjerati zar igra onda nije HDMI......

Mozda si pak mislio na PS3/xbox360 ili next gen console ......

zozo10k 09.10.2007. 13:43

evo mene pomovo...

konačno sam danas naručio novi komp :D:D:D, a telka mi je već doma:D:D:D... i jedva čekam da sve to pospajam i da vidim kak' će izgledati igre na toj kombinaciji...

nadam se da će sve biti mrak...

imam samo još jedno pitanje. da li mi je bolje spojiti komp i tv sa DVI/HDMI ili klasičnim VGA kabelom?

Lord_Calidor 18.10.2007. 16:43

DVI/HDMI, naravno. Ali samo ako ne skalira sliku preko HDMI-ja (a vjerojatno nece, jer se 1080 moze bez beda podesiti na grafi, ujedno je i legitimna HD rezolucija).

nino 18.10.2007. 16:52

Jos slikice cekamo, kako si obecao :D

Pygm4li0n 20.10.2007. 00:53

aj' kad ste vec tu razvezli LCD Monitor vs LCD TV, stavit cu temu i pod 'monitori' ali da i tu se nadovezem sa svojom dilemom..

post'o sam ovisan o 'elongaciji' dijagonale, pa je u dvije god. bio skok sa 15" na 19", pa 22" i sad se napalio na novog 27" Dell'a..

e sad.. to cudo mi se svidja jer je osjetno vece od ovoga sto sad imam, kvalitetnija matrica (sad sam na TN'u) urnebesno izgleda, a rezolucija od 1920 X 1200 je zadnja granica koju ce buduca grafichka moci pratiti.. i sad si mislim, za 8.5 K kn (koliko je dell) si mogu vec neki solidni 30"+ LCD TV kupit, pa sam se poceo trovat' sa tom' idejom i sad ne znam sta da radim !?! :stoopid:

Gejmanje je visoko na listi prioriteta, ali opet htio bi da taj panel bude i univerzalno upotrebljiv, photoshop, net, windozi opcenito, filmovi itd..

bio bi na stolu, ili zidu iza stola, max. 1 metar ispred face
, tako da mi u tom' smislu vishe monitor odgovara, ali opet ni sa TV'om nebi ish'o na neku bijesnu dijagonalu, max. 30" 32" ...

aj' mishljenja pls :chears:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:18.