![]() |
ja bi 2 komada xurface :)
|
ok onda cu ja uzet 3 komada osim ako se jos netko ne javi...
|
Ako nje kasno,ja bih 5/5(daklem cijeli pack) tih Xurface-a.Ako se ne zaokruži broj,može i koji komad manje,tako da se zaokruži narudžba od ...3 do 5 tih podloški,dakle...ali nebih baš volio manje od 3kom,makar ako ne ide drugačije-daj šta daš.
Tek sam sada ovo vidio,da sam barem prije,pa da dam lovu unaprijed...makar i ovako mislim da nije kasno za lovu,jer tu sam,u OS i teško da mrdnem ikuda još izvjesno vrijeme,ehmm...javite mi samo kome/kada/koliko/br.moba...moj je 098/709-114. EDIT:Eeee,al'sam ga sad usrao...totalna zbrka.Valjda će se Domy snaći nekako. |
Popis updatean... :)
|
Domy će puknut ušteđevinu za more i gotovo... :D :lol2:
|
Citiraj:
Nego, ukupan iznos se sada penje na 1.669,74 KN, a trenutno imam 1580 kn, morat će me još netko isplatiti. :) |
Domy očekujem slike dumpanja :p
|
Citiraj:
Kažem da ćeš puknuti ušteđevinu,pa ćeš se umjesto mora banjat tamo u Doboju,skupa sa Miletom... :lol2: |
Razumjeli smo se itekako! :D Dobra, dobra,...
Još jedan update je gore. :) Narudžba je odgođena za utorak ujutro zbog nekih problemčića... Citiraj:
|
Znači dog sa Daddyjem (365 :D ) je postignut, drago mi je :)
|
Citiraj:
|
Domy,'ajd javi mob/lokaciju da ti uletim sutra svoj dio (da se ne crvenim na listi),nema smisla naručivati ako barem mi iz OS ne pokrijemo svoje unaprijed.
Pozdrav! |
Tvoj broj imam još odavno, nisi ga morao tu pisati. Javim ti se sutra...
EDIT: Evil, ipak ćeš dobiti tri komada iz packa. :) Još jedan update je gore. |
domy ako imaš problema sa parama PM-aj me,ja svoje imam spremno
|
ja sam more odradio al ostala mi je koja kuna ak zatreba za dodat :) Mi iz Osijeka bi mogli recimo danas novce dat domyju?
|
meni dogovara što prije...al ako se čovjeku neda izlazit...neću ga davit...hhehe
|
OT: Jeli ova tema bila lockana ili sam i ja spreman za mladež i droge??
|
Spreman si i dušom i tijelom :beer:
:D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
To najava nekog meetinga?! |
Idem sad u subotu ili nedjelju. :) Meeting, zašto ne? :D
|
Citiraj:
|
Pa jel idemo onda na cugu i tko bi išao?
http://forum.pcekspert.com/showthrea...=17976&page=47 |
Citiraj:
Joj ***emti Ciovo, upo u guzvu, sat vremena sam izlazio. Nemojte autom ako boga znate :D |
Nije prazan, ima gostiju tamo sad... :)
|
Jel se možemo dogovoriti za neki povoljni smještaj 10 dana?!
|
Roba je naručena i stiže u srijedu, ali bez Accelera S1 jer ih nema više na stanju i neće ih biti najmanje 15 dana. :( Iza mora onda ide još jedna tura...
POP, Spliff, Windfucker i Angelus, dovucite svoje guzice večeras u 21 h pred City (ili gdje već hoćete, svejedno mi je) da riješimo trgovinu i popijemo koju... |
Citiraj:
Technics |
Daj nećemo se ovdje redati... :D
|
Citiraj:
|
o kojem se to danas priča...danas kao 30.8 sam prespavo :D...
|
Domy isprazni inbox!
|
Citiraj:
Ljudi moji, opljačkan sam danas u Mercatoru. Ukradena mi je pederuša... Uspio sam naći prvo mobitel, a nakon toga dokumente i sitnice, ali love za Links nema, odnešena je tko zna gdje... :( Bez obzira na to, vama će roba biti kupljena i dostavljena kao da se ništa nije dogodilo. Posudio sam koliko mi je trebalo za Links, a onda ću dalje rješavati stvari s policijom, sudom i tko zna čime sve ne. |
fak :(
|
Citiraj:
|
Oko 1600 kn je otišlo... Taman sam htio podići lovu koju mi je Igorba uplatio i izračunati neke detalje, usput odvesti mamu na posao i u žurbi ostavim torbicu na onim kolicima. Krenem, vidim da nema torbice i vratim se nakon par minuta, ali više je nije bilo. Ma ne mogu više ni pričati o tome...
EDIT: BTW, Technix i Angelus, zvali su me iz Linksa dok sam bio na policiji i rekli da nemaju zelenih slot protector kitova i ne znaju kada će opet doći tako da pošiljka ide bez njih, nažalost... |
Uuuuu,'ebemu.Ako hoćeš,uplatiti ću ti ja ponovo onaj svoj dio(i ako ti to pomaže šta),samo da se paket isplati po primitku.Lako ćemo se naknadno dogovoriti,ima vremena(mislim da što manje posuđuješ sada...kvragu,stvarno sranje!!!)
|
Ne treba, hvala, posudio sam već 1500 kn...
|
Nece karta postenog covjeka. Ja se nadam da ce nasa policija uspjeti bar to rijesiti, prije ili kasnije.
|
Citiraj:
Meni je od legice brat napravio 12 000KN štete na starom autu, bio parkiran na parkiralištu, pa nikom ništa... |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:19. |