PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Monitori, tipkovnice i miševi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=52)
-   -   Zafrkanti iz Linksa i Logitech (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=74906)

atha 19.07.2007. 12:08

Dobro si je zatukao majstore. :respekt:

Codiac 19.07.2007. 12:12

vec ima doma drugu tipkalicu :D

De5tr0yer 19.07.2007. 12:15

ja bi samo ledice popalio iz tipkovnice da ju idem razbijat maljem:(

inace, rastavio bi ju u komade i tako poslo sliku da je u komadima, vratio sve na mjesto, i onda dao nekome tko zna napamet tipkat pa mu ne smeta izlizanost.
tak si mogo ti meni:D

naglasak na RASTAVIO

Crash009 19.07.2007. 12:23

Jap to bi i ja napravio definitivno,bacio ju u smece i onda uslikao, a onda bi pol sata trazio po smecu sve djelove :D

Perki 19.07.2007. 12:24

Ma kakvo rastavljanje. Ovo je savršena antistres terapija. Fenomenalan je osjećaj raspalit batom po tako nečemu...Poslije si uzmeš pivicu, zapališ pljugu i jedno pol sata promatraš kud se sve razletilo. Tako je recimo, završio i moj Ergo 525...

Lord_Calidor 19.07.2007. 12:33

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 771923)
ja bi samo ledice popalio iz tipkovnice da ju idem razbijat maljem:(

inace, rastavio bi ju u komade i tako poslo sliku da je u komadima, vratio sve na mjesto, i onda dao nekome tko zna napamet tipkat pa mu ne smeta izlizanost.
tak si mogo ti meni:D

naglasak na RASTAVIO

Moze covjek otici sa Balkana, ali Balkan iz covjeka nikada. :stoopid:

De5tr0yer 19.07.2007. 13:42

Citiraj:

Autor Lord_Calidor (Post 771950)

hm, nisi mi bas jasan, al oke:D ak mozes pojasnit...

Zvijerko 19.07.2007. 13:46

Valjd misli na to da ljudi s Balkana ne mogu nešto jednostavno napraviti normalno, već moraju smisliti načina kako će nekoga prevariti

atha 19.07.2007. 15:39

Yep yep....kad smo vec kod toga, nebi me cudilo da ekipa sad navali sa malo izguljenim tipkovnicama i misevima slati mailove Logiju da im salje nove. Balkan-boys...

BladeRunner 19.07.2007. 15:43

Eo kad smo već kod logitecha i izlizavanja tipkalica..Već 3 godine imam Logitechovu Black Internet keyboard,mislim da je bila nekih 180kn u Linksa..
Izlizale su mi se samo crtice od strelica(vrhovi su ostali),a zato što ne igram na WASD(sad će bit čuđenja),nego baš na strelice..Hrvatska slova su tiskana plavom bojom na njemačkim U,O i A s točkicama i još dvije tipke do Entera..I to je jedan od manjih problema jer je tipkovnica njemačka (Del,Up,Down i te tipke su njemačke)...ali inače tipkovnica je odlična i ima najbolji osjećaj za pisanje i igranje...
Miš je MX510 isto oko 3 g. star,izlizan samo malo oko kruga gdje je znak logitecha.. te up i alt+tab tipka..inače radi ko sat..
eto toliko od mene..

Milentije 20.07.2007. 00:09

Citiraj:

Autor Lord_Calidor (Post 771950)

Citiraj:

Autor atha (Post 772071)
Yep yep....kad smo vec kod toga, nebi me cudilo da ekipa sad navali sa malo izguljenim tipkovnicama i misevima slati mailove Logiju da im salje nove. Balkan-boys...

Rambo Amadeus - Balkan Boy

Sve je covjek fino opisao, do detalja, ne moze bolje.

rendula 20.07.2007. 02:18

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 772000)
hm, nisi mi bas jasan, al oke:D ak mozes pojasnit...

logitech napravi takav hvalevrijedan potez, posalju na povjerenje novu tipkovnicu uz uvjet da ulupas staru, a ti samo gledas kak da ih prevaris. balkanski primitivizam.

MJuric 20.07.2007. 02:50

nije primitivizam nego pokušaj "sjedanja na dvije stolice":goood:

De5tr0yer 20.07.2007. 08:27

Citiraj:

Autor rendula (Post 772449)
logitech napravi takav hvalevrijedan potez, posalju na povjerenje novu tipkovnicu uz uvjet da ulupas staru, a ti samo gledas kak da ih prevaris. balkanski primitivizam.

hehe:D
ma ne, da se meni isto dogodi, razbio bi ju na sastavne atome...
al da se mene pita, vise od 200kn za tipkovnicu=nono:nono:

buljo 20.07.2007. 08:31

Ja sam oduvijek imao jednu želju a to je onak recimo igram cod i njub max me ubije (lol) i ja sav živčan uzimam tipkovnicu PAŽLJIVO ju čupam iz kompa i roknem u pod par puta... aaa koji gušt.. ehh to bi ja.. :)

De5tr0yer 20.07.2007. 08:49

Citiraj:

Autor buljo (Post 772477)
Ja sam oduvijek imao jednu želju a to je onak recimo igram cod i njub max me ubije (lol) i ja sav živčan uzimam tipkovnicu PAŽLJIVO ju čupam iz kompa i roknem u pod par puta... aaa koji gušt.. ehh to bi ja.. :)

ja radim od danas titanijska kucista za bilo koju tipkovnicu, po mjeri, min cijena: cijena logija g15
pa da vidis kakav posel se napravi. ponude na pm:D:D

Conroe 20.07.2007. 10:43

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 772475)
al da se mene pita, vise od 200kn za tipkovnicu=nono:nono:

UltraX za 150 kn je sve što čovjeku treba:chears:

Nammoth 20.07.2007. 12:12

Citiraj:

Autor Conroe (Post 772547)

Istina, istina :)

Inace bit ce ovog sta je Logitech napravio i kod nas...

Bl@de 20.07.2007. 14:22

Citiraj:

Autor Conroe (Post 772547)

Ovo ko gejmer definitivno potpisujem... ali :-) Slova se fakat ne daju skinut ali se pocela habat plastika tipaka :-)) WASD,E i SPACE :-)) u originalu je lagano hrapava dok je god mene vec lijepo ispolirana cevapima.

Ali nije da se primjeti u gamingu tak da ono who cares :-))

De5tr0yer 20.07.2007. 15:48

Citiraj:

Autor Bl@de (Post 772675)
Ovo ko gejmer definitivno potpisujem... ali :-) Slova se fakat ne daju skinut ali se pocela habat plastika tipaka :-)) WASD,E i SPACE :-)) u originalu je lagano hrapava dok je god mene vec lijepo ispolirana cevapima.

Ali nije da se primjeti u gamingu tak da ono who cares :-))

a ono, tak se i mojoj staroj na poslu dell tipkalo na numpad dijelu strosilo, jer tamo pika najvise... to je normala, pogotovo ak se jos i znoje prsti vise, a da o cevapima ne govorimo:D

Bl@de 20.07.2007. 16:20

a cuj kad branis bombspot a cetvorica samo cekaju da ti opale headshoot znas da nije lako ;-)

Bartuc 20.07.2007. 16:54

Hebenica :D Super je kad ti se nekaj takvoga posreći! Mada Logiju nije teško dat takvu tipkovnicu kad ih izrada kompletnog proizvoda košta nekoliko kuna :D

Lord_Calidor 24.07.2007. 15:23

Nekoliko kuna tu, nekoliko tamo. Pretpostavljam da je Logiju veci trosak postarina k nama, nego izrada nove. No to nije bitno, jer kad masa ljudi odjednom navali mijenjat svoje Logije za badava, malo ce se uprava Logija upitati - zemlja od 4.5 mil ljudi, sa stupnjem informatizacije medju najnizim u Evropi, a "uniste" duplo vise proizvoda nego npr. Austrijanci. Znaci da ili imamo cevape umjesto prstiju, ili ih pokusavamo s***at. U oba slucaja, vjerojatno bi dospjeli na njihovu crnu listu, pa bi se stali cuditi zasto nam salju losije proizvode, one koji nisu prosli QA, robu iz kontejnera koji su pali pri iskrcaju i sl. monade.

I onda nije ni cudo sto smo Euro-skeptici, modus operandi nam je - ***es takvu Evropu, svi su protiv nas, samo zele kupiti Lijepu Nasu, Tonson! Tonson!, Mi Hrvati, ***ote kol'ko nas ima etc...etc...

Mozda sam malo zabrijao, excuse mua ako je itko ostao uvrijeden, ali ovakve pizdarije pocinju od malih stvari.

Edit: shitara, cenzura mi je pojela bit posta. :D Ove 3 zvjezdice (***) gore su "j.e.b".

Hellsing 24.07.2007. 15:34

evo ja dobijo logia mx518 sa pokvarenim nekim tipkana,takodjer javio se u linksu nisu priznali,i javio se logiu i dobio novog,takodjer moro sam slikat proizvod,i sad kad mi stigne moram na starom ovom nevaljanom odrezat usb prikljucak i zajdno s ps2 prikljuckom poslat njima u Svicarsku :D :D

kolapz 06.08.2007. 15:33

Gledam malo kataloge hgspota i linksa i vidim da recimo oni daju 3 godine garancije iako Logitech za te proizvode daje 5 godina, dok recimo vemil za iste te proizvode daje 5 godina kao i logitech. Zašto?

Milentije 06.08.2007. 15:55

Ovo za HGspot nije bas tacno. Moguce da im se potkrala greska prilikom unosenja podataka Ja sam svoj MX518 kupio u HGspotu i dobio 60 mjeseci garancije.

Wolverine 06.08.2007. 15:57

nemaš neki poseban razlog...takva je politika tvrtke
također ovisi od proizvoda do proizvoda

kolapz 07.08.2007. 15:54

Citiraj:

Autor Milentije (Post 783545)
Ovo za HGspot nije bas tacno. Moguce da im se potkrala greska prilikom unosenja podataka Ja sam svoj MX518 kupio u HGspotu i dobio 60 mjeseci garancije.

Nije greška, provjerio sam i kažu da iako logitech daje 5g garancije da u slučaju kvara njima ga možeš vratiti u ovom slučaju samo u te 3g. a za one dvije nakon toga sam šalješ logitechu.

Stab 07.08.2007. 16:14

Citiraj:

Autor Hellsing (Post 774989)
evo ja dobijo logia mx518 sa pokvarenim nekim tipkana,takodjer javio se u linksu nisu priznali,i javio se logiu i dobio novog,takodjer moro sam slikat proizvod,i sad kad mi stigne moram na starom ovom nevaljanom odrezat usb prikljucak i zajdno s ps2 prikljuckom poslat njima u Svicarsku :D :D

europa brate...mi smo daleko od europe,prejadan narod..

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:36.