![]() |
Citiraj:
http://www.adriatica.net/resorts/det...3ph5ji3p__.htm |
Citiraj:
Nego..ja odo ko prošle godine na Čiovo...mirno, lijepo, voda cool...ak hoću zabavu, bus do Trogira, bus do Splita (gdje opet imam skatepark...) i tako... |
Ja bio fino danas u Njivicama na Krku i baš se fino iskupao,poslije išao na Šilo i Klimno,stigao navečer u DE za 40min:)
|
a gdje drugdje nego na vir! ;D
|
Na plazu..tu dole ispod kuce.. :D
|
[quote=Brown Acid;765703]Na plazu..tu dole ispod kuce.. :D[
imaš kaj za iznajmit,crikva je zakon...:D |
Citiraj:
ja sam ove godine prvi put bila u crikvi i super mi je bilo..iako isprva nisam baš bila sklona ići tamo..uvijek sam preferirala južnije krajeve.. al eto, promijenila sam mišljenje :D |
Crikva je ok iako je prepuna malo....tamo idem ovako na kupanje,ali na godisnji ne bi tamo, preblizu mi je to...
|
U crikvu i vinodolski i sl se sljevaju svi iz okolice, treba ići malo dalje za malo mira...
Kao što rekoh, meni je doma najljepše... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A šta se nisi javio???!!!
|
Citiraj:
|
ja sam u Malom Lošinju,tj imam tamo kuću...ali rijetko idem :banned:
|
Citiraj:
ehhh da ja imam kuću na moru ............ |
Citiraj:
|
ja sam sada na Krku u Krku, ali do nedjelje, pa se onda selim na koji tjedan u Novi Vinodolski...ma Krk je dosadan, ali zato se kupam do iznemoglosti...
@Thoroughbred B izgleda da oboje imamo tu privilegiju da nam cure imaju kuće na moru pa to znamo iskoristiti...lol |
Citiraj:
|
Treba se znat snać, he he he
|
Citiraj:
Hehe, ja idem u Novalju, tj. u Gajac 25.07. i to već 18g :) Zrće hir aj kom:gringo: |
Sorrite kaj kasnim, ali nije me bilo doma gotovo cijeli mjesec a i ono malo kaj sma bila, nisam provjeravala forum :p
Moj plan da ću ove godine sve svoje krvlju zarađene pare potrošiti samo za EXIT, proširio se, pa sam još bila i na Pašmanu (Tkon), Murteru (Murter) i Pagu (AND Novalja BUT NOT Zrće), te Osijek. Zavoljela sam Osijek nekako ove godine :) Bila sam i na ručku na Vranskom jezeru, predivno, u Pirovcu na kupanju, te u Biogradu na kavi. Crikvu izbjegavam jer je prepuna Zgpčana, a i tamo sam cijelo djetinjstvo ljetovala pa više nemam kaj zbarit tamo :p (j/k) Suma sumarum: sponzoriranje ;) potrošila sam 40ak kuna :D Krajem tjedna idem opet u Osijek, i napokon u Kopački rit, u koji sam zaljubljena od trećeg srednje. Pozdravi piCi Expertovcima koji na moru vataju tuđe nezaštićene signale od preosunčane Bug iz Zgba woohoo |
Citiraj:
|
syss čeka godišnji... a onda 3 tjedna u maslenici sa boljom polovicom, ribicama na žaru i buteljicama u ledu :)
|
imaš sad i bungiee na masleničkom mostu. 098532253 zovi, pa se dogovori
Ja skočio prije 2 sa šibenskog, sa ovog još nisam stigao |
Baš sam se napalila kad smo jučer prolazili prek Masleničkog, i piše bungee, i reko oću skakat adrenalina fali :p Koliko košta to? Fakat ***eno izgleda, no mislim da bih se doslovno upišala i usrala u gaće, to je FEST duboko kad pogledaš dole haha....
|
...brojim jos 5 dana i onda.....moreeeeeeee :)
ne mogu docekati, nisam bila dvije godine :( |
Na šibenskom ti je bilo 190kn skok (vrate ti pare ako odustaneš) + 60kn DVD ako želiš. Snimaju te dok se oblačiš i skačeš...
***eno |
pa meni je pothvat skok sa 3. stepenice u dvorištu, a vi me na banđi tjerate... ja sam ipak čovjek u godinama :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pazim je i mazim :)
@clifton... dobro mi je i u selskoj ;) |
Evo spremam se i ja polagano , naka 2 tjedna mislim se malo odmoriti , prvo rovanjska pa rab pa opet rovanjska , pa onda opet back to ZG ... 'pila' je vec spremna , upravo mi ju kisa vani pere , valjda ce i felge ispolirati :)
|
čujem da se dobra voda toči u rovanjskoj :)
pozdrav sused :hey: |
Citiraj:
ja iz zg-a furam vodu sa najboljih brezuljka Jaske :D |
suma sumarum:
s frendovima idem na 5 dana kod mene u rijeku na stan ali pičili bi okolo, znači, do crikvenice, na krk, do lovrana. mislimo se pošteno i okupat, pa prijedlozi za ok plaže u blizini bi bili poželjni. namjeravam tamo u ičiće... |
Ma Icici su ok jer je atraktivno, radi odbojke,komada,birceva i tome slicno. Ali ja ne volim tamo na onaj beton, drze su mi plaze koje nisu betonirane, ali za zabavu su vam Icici super,mislim da mozete vaterpolo igrati jer imaju golovi,bar su prije bili. Moja preporuka Medveja,Moscenicka draga(obje krcate ljudima i ogromna guzva,zato skuter majka),Baska(Krk),Crikvenica...
|
Citiraj:
|
moja guzica neće vidjeti mora ove godine :(
nemrem na godišnji jer ima previše posla a premalo ljudi :( njaaaaaaa |
stara hrvacka priča... ne znam za tebe hamm i tvoju situaciju, ali nakon takve vijesti od poslodavca/nadređenih mojposao je homepage bez greške.
|
nja da to je istina..iskreno sam malo lijen mijenjati job jer su uvjeti za sada ok a ovo sto ne mogu na GO je ispala neočekivana situacija jer je jedan kolega otišao samo nas dvojica znamo raditi taj "sijaset" poslova..tako da...nije da sam sretan ali ajmo reći da svačam situaciju..
sorry na OT..nebum više |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:26. |