![]() |
Ja sam nekih 15 minuta slušao peyote, a prije toga nisam pročitao što piše. Ruke su mi nekako bile slabe, jedva sam ih micao. Ugasio sam kad sam pročitao ovo: "A true altered state of consciousness, not a toy, not for the weak minded, not for MOST people. If you aren't ready, STAY AWAY! We warned you."
|
Citiraj:
vama kojima ne radi prog, stavite doze u dose files folder u programu |
meni nece pokrenuti te doze u tom programu, te neke .drg ili kako vec idu...
|
Ne radi kada pokrecemo one sto se vec nalaze tamo, tako da nema svrhe stavljati i nove (ali bar cu pokusati).
|
Citiraj:
|
Jest
|
vi samo stisnete: open dose -> agree(open) i stvar funkcionira?
|
Vec ste ovisnici:D Samo trazite doze
|
meni ne !!!!! izbaci mi neki error !
|
...ma imam doma 3 kompa, valjda ce raditi na jednom :)
|
Isto mi se desava kao i M4rku i Problemu
|
Trebaš i onaj txt file koji dođe u raru i onda u dose files nađeš nešto sličnog naziva...i to je to ...npr. french roast se zove F_Roast1.drg
|
Idem sad probat pitam se taj koji je to radio, koliko ih je zastvarno i probao :D
|
a gdje se tocno taj txt nalazi?
|
Pa u rar fileu koji skineš...
|
Pise negdi da triba to sa slusalicama..hm..slusat :) inace ne djeluje
|
da obavezno sa slusalicama
|
meni kaže ovo i pušiona :stoopid:
http://img370.imageshack.us/my.php?i...dvsdbedtj8.jpg kako je moguće da su te doze u toom programu od samo 7MB?A jedna doza koju skineš manualno ima po 30mb? |
Citiraj:
|
Posluso peyote i izgleda da mi se nissstta nijje desiio.
|
xD
xD |
totalne gluposti
|
E m4rko problem i milentije..
evo sta :google: kaze za nas problemchich.... Start - control panel - regional and language options i prominite sve u English (US) Meni sad radi eto ugodno van drogiranje :chears::lol2: |
Citiraj:
:dobar: :respekt: :chears: |
znači ja to nemogu prebaciti na svoj mp3 pa da slušam nego moram iti uz komp mene i dalje strah ali probavam neki drugi dan
|
Bolje da to slušaš na miru, u mraku zatvorenih očiju, nego da to krkneš na mp3 i hodaš okolo s time :D
Zašto te strah? Vidiš koliko nas je probalo i još smo živi :D ... |
Da, a na neke i ne djeluje :D
|
Čini se da si imun :D, možeš biti ponosan ;)
|
Probao sam samo jedan. Budem vidio kak ostali djeluju, onaj very very strog me privlači..
Beat me :D |
ja probao :D
|
i??? :D
|
evo danas me stara dizala ujutro da idemo na plac :D i jedva sam gledao, na mp3-u sam imao French Roast stavio slusalice, stisnuo play i nastavio spavati :D. Nakon nekih 50% oci mi vise nisu bile teske i stvarno su mi se sirom otvorile, zakon iskustvo kao da sam popio litru kave :D
|
Ljudi ja posluso Opium i nema ucinka, stavio sam slusalice ugasio svijetlo i zaspo s tim i probudio se i nist :(
|
Nema tog zvuka nego kad otvoriš ladnu pivu...
|
bas sad slusam juiceIT!
sluske na usima, glava na stolu i da vidimo ... za pocetak :D :beer: |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
EDIT: Zapravo je bilo malo efekta al ne znam da je do toga, onak hmm... nisam bas mogo hodat ujutro onak tesko jedva sam se digo i nekak mi je bilo cudno. |
idem alcohol probat
|
meni vice neki error da ne moze reproducirat ove zvucne datoteke:stoopid:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:43. |