![]() |
Citiraj:
Nikad tog covjeka nisam vidio da vice ili prigovara ili cjepidlaci, a vjerujem da se naslusao svega i svacega. |
Ljudi moji pa kad svi se tako nesto žalite na HG-Spot jednostavno nemojte ici kupovati kod njih, odi u neku malu firmu, platite 50kn više, popijte kavu s gazdom i gotovo.
HGspotom dnevno procirkulira robe koliko u jednom manjoj formi godišnje i sada se čudite od kuda tolko reklamacija, neispravne robe itd... U HG-Spotu sam se nakupovao robe za jednu omanju firmu i nikad problema s njima nisam imao, bilo je reklamacija ali su se one rješavale u zadanom roku. Inače za ostale stvari odlazim u Kim koji mi je 100njak metara od zgrade, cijene jesu nesto skuplje i robe nema na skladištu ali su dečki OK i redovito popijemo kavu itd.... |
Fala bogu da ja i kupujem samo u Feniksu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
zakaj kobna? pa reko sam samo svoj stav.jebeš dučan u kojem možeš kupiti najnoviji geoforce ili radeon,a usput i šećer,vegetu,komplet šalica za kavu...Feniks je bar specijaliziran dučan i tam nema bedastoća
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ma znam da nisi mene...a ko je vidio sve čitati ? |
Citiraj:
Nisam reklamirao samo sam rekao na taj način o kojoj se firmi radi a nisam spomenuo ime firme, to bi onda bila reklama! Citiraj:
Kaj se tiče njihovog profesionalizma u servisu o tome svjedoči da su uspjeli krivo okrenuti ventilator u kučištu! Isto tako da su mi u kantu stavili pokvareni modem i onda skužili da ne dela pa ga izvukli iz slota tak da ga nebi morali odmah mijenjat jer kak ti to neću skužiti.:rambo: Zna se naletit u servisu na OK ljude koji su pristoji i koji će normalno s tobom popričat,a je činjenica da su im ljudi na izdavanju robe i na servisu koam te da ih se trebju riješit ili ih naučit odnosu prema kupcima! |
Citiraj:
a inace kad smo isli prvi put po disk je serviser nas optuzio da smo s tim istim diskom vec bili na servisu..naime on se sjeca ostecenja plastike na njemu..frend samo sto ga nije opalio (inace teski pacifist) a isto tako ima i jedan serviser s kojim sam ja isao nesto pricati oko ovih novih Hirachi diskova i tip je bio jako usluzan...napomena da je i ducan bio jako prazan...pa vjerujem da isto tako i taj faktor treba cesto uracunati u kalkulaciju |
Vi u ZG imate mali milion dućana a mi u RI nekoliko(mds,ventex,ve-mil,kvark) i par malih dućana.
Ja otišao na Badnjak u Ve-mil sa namjerom kupnje dvd pržilice i pitam za nec 1300 tip kaže nema bit će iza nove godine.Više nije ni riječi rekao,niti ponudio drugu.Usluga nema šta:fuming: . |
Citiraj:
puno previse ljudi se javljalo sa raznim problemima oko nje :) radje si uzmi u linksu pioneer 106 (ili A06). cinimise da oni iznad 1000kn imaju besplatnu dostavu po RH. nisam ziher... |
Citiraj:
|
Ima u Korzu ,981 kn,pioneer.
|
Citiraj:
to je samo 20ak kn skuplje nego u ZG... |
Ma ne bunim se,ali...
Manje više gdje dođeš što pitat odgovor je "znate imamo,ali nemamo,moramo naručiti iz Zagreba" Tu ste vi iz ZG u prednosti,vi ćete to naći jer imate izbor,a vjerujem da je velika većina vas kao i ja kad nešto zacrta kupiti,želite to odmah pa makar i platili 50-tak kuna više. Onaj dućan u RK korzo je ispostava HG Spota. Navodim primjer jedne trgovine iz Rijeke kod koje košta disk od 40gb 740kn:confused: i opet nalazi ljude koji to kupuju |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni je isto došlo zadaviti tipa s kablom od miša kad mi je rekao jesi li stvio/promijenio baterije?A ja dolazim već treći tjedan za redom s trećim mišem! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:22. |