![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemoj lagat znamo da ti se sviđaju gay scene:D PB rula |
Ajde da napravim mali bump
Nije vezano za zadnju epizodu ali kad vec postoji topic... Jeli gledate 3. sezonu ? Dojmovi ? Do sada odgledao 7 epizoda i skroz mi je OK-naravno nije dobro kao u 1. sezoni ali idalje se nadam dobrim epizodama. pucajte :chears: |
ewo ja sam sad pogledao 6. i 7. ok je...nije jos uvijek postalo sve predvidljivo...i sl...
tako da se moze fino gledati ;) |
Citiraj:
|
Bezveze mi je postala serija, prva sezone je bila odlična, druga je na početku bila tak-tak, kasnije užas, a ovo... Nemam nekog posebnog komentara osim da je repetitivno...
|
također odgledao sve...pa tako i "zadnju" 7. epizodu, također - 1. sezona odlična - druga i sad treća - OK. nije napeto kao prva, ali svakako volim pogledati :) nikako mi nije dosadno ili bezveze...navukao se :)
u iščekivanju novih epizoda... |
serija je izgubila svoj početni cilj, a to je bilo da se napravi samo mini serija od 8 epizoda za koju je i bio scenarij, i onda su naravno ponukani velikom gledanošću (lova ;) produžili debelo previše...
|
Ne kenjat :p 3. sezona mi je dosad najbolja. Al kad mi epizoda zavrsi onako s onom kutijom u garazi pa ubio bi nekoga!
|
Citiraj:
srećom,ja sam imao epizodu poslije nje,jer nisam gledao jednu po jednu, pa se nisam živcirao :D |
Meni je baš bila napeta tamo kad pokušavaju prvi put pobjeći i onda imaju onu frku zbog oblaka:D
|
Citiraj:
...ma sve u svemu,epizode idu dalje jer ih samo razvlače kao žvakaću gumu...glupost ali je napeto za gledati... |
Citiraj:
|
8 epizoda je na raspolaganju. Ja je jos nisam stigao pogledat ali budem valjda veceras.Brat mi je reko da je ludnica totalna :D
9. epizoda je najavljena za ~60 dana. Da, dobro je napisano i nemate problema sa vidom :D :chears: |
Citiraj:
|
Jeste gledali 4400 ? http://www.imdb.com/title/tt0389564/
Dok cekam nove epizode heroes i pb gledam to i ok mi je. malo vuce na heroese (odnosno heroji na nju), a skonto sam dosta pokupljenih fora iz ostalih serija, cak i iz star treka :D Nije ne znam kako napeta, al ok je za pogledat btw. jesam malo ispao iz toka? :stoopid: Serija je iz 2004. a ja neki dan cuo za nju :D |
Nisi ispal iz toka, kad sezone idu dalje, pa je serija friška.:) Sve ovisi kad neko naleti ili dobije preporuku. Meni je vać par ljudi reklo da je serija odlična i nikak da pogledam kak spada. Nabasal sam na par epizoda na Pro 7 i čist je vredu serija. Treba nabaviti sve u komadu, pa ako ništ drugo fina razbibriga za ljetne mjesece.
|
Citiraj:
|
Eureka mozda ? Meni je serija odlicna ali to sam samo ja :)
|
Jel zna netko gdje naći titlove za 3. sezonu?
|
|
Citiraj:
:respekt: |
S3 E8 je pre dobra, inače treća sezona je bolja od druge.
|
Moj link za skinut 3. sezonu više ne radi pa ako ima netko??
Hvala. ZNEMARITE... |
Dečki-ja vas lijepo molim da obratite pažnju na legalnost i da li je nešto pod copyrightom ili ne...nemojte se poslije žalit ako uleti koja :banana:
|
Evo skupio i ja malo vremena pa da sa gustom to pogledam.
Odusevljen, zivcan i veoma zivcan. Pa iruda mu zar je morala onako zavrsit i da ja sada cekam do prvog mjeseca :kafa: Za one koji nisu gledali, bolje da ne gledate :D |
pogledao svih 8 epizoda...meni je serija odlicna...je da su je rastegli, ali mi je bolja od mexickih sapunica :)
|
Zadnja epizoda 3. sezone (13.e.) dolazi sutra (pon.) i mora da bude napeto do bola :D
Ako produze na 4. sezonu, 'akirat cu ih i sve im pobrisat :D |
Citiraj:
|
vec vidim 7 sezonu,mic i linc sa 60 godina bježe na štakama ili sl. perverzije.
ugl dora serija,napeta,ali malo razvučena... |
Citiraj:
evo pa vidi link http://www.imdb.com/title/tt0455275/episodes#season-3 fino piše do 22 koliko i ima svaka sezona |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne znam, uglavnom sutra je 13. epizoda, to je sigurno i trebala bi biti vraski napeta :D |
Sviđa mi se jako ta serija samo eto baš su razvukli,u biti ako se neko sjeća Prisoners of War igre,nakon svakog pređenog lvl uhvate ih,pa se opet bježi.Takav koncept prati ovu seriju,mada mi se čini da ako bude 4 sezona da neće bit bježanja nego će pokušat raskrinkat onu kompaniju do kraja.Ali 7 sezona je too much.Da su završili na prvoj sezoni opet bi bila odlična serija:).
|
Ja sam cuo da ce ih sad oteti vanzemaljci i da ce u 4 sezoni bjezat sa marsa. Autostopom.
|
sto na kraju ipak nije izasla 14 epizoda?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace, serija sa potencijalom, steta sto su je tipicno hollywoodski ukakili...Ah, taj novac... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:27. |