![]() |
A koje su vam najdraže koje ste igrali na automatićima (oznaka za registred) by Rojs?
Najviše sam igrao Tumble Pop, Pang (onaj pravi sa gradovima, ne ono smeće koje je došlo na PC sa dinosaurima) i Final Fight. Kasnije na Atariju Rainbow Islands i Parasol Stars. Bilo ih je još takvih gejmova koje smo prašili, ali im se više ne sjećam imena. A na PC-u još Bubble Bobble, California Games, One Must Fall (protiv frenda), prva dva Mortal Kombata (protiv istog frenda). Heroes of Might Magic 1,2 i 3. Bože dragi... kad pogledam sve te igre (i one iz prijašnjih postova) i sjetim se vremena koje sam proveo uz njih, shvatim da ja kao dijete nisam ništa drugo radio doli igrao se. :rolleyes: |
Project IGI.
Q3 UT BFP AvP2 Max Payne F1 2000 RTCW CMR2 :beer: |
Citiraj:
Fallout 2 je puno duži, i manje je ograničen, i kad ga pređeš možeš igrat dalje. |
Citiraj:
A automati-Scramble...tak nekak....skoro sam zveknul prvi srednje zbog toga:D Ufff...kad je to bilo... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ak netko nabavi verziju za piceka nek javi. |
Citiraj:
Mislim da se originalna verzija na piceku može igrati samo preko emulatora. |
Max payne,Mafia===>zakon igre pogotovo Max
Rise of nations mi je dobra strategija, a War3 mi je dosadan, a RTCW sam se usro u gaće od straha:D |
Diablo 2 i Warcraft 3
BLIZZARD RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Splinter Cell i MAX PAYNE 1 i 2
|
Bela najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjbolja igra od Belum,-i,n. :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: najjeftinija,najzabavnija ma sve sam 3frenda ili jošbolje žemske(vjerujte mi žene rasturaju belu)
|
Joj ja isto volim igrat belu s društvom.Nekad znamo sjest u 8 navečer pa igramo do jutra.
PS. Kad ćemo stipe mi zaigrat warcraft da ti se osvetim za ona vremena kada si pobijeđivao? |
kad nisi u formi kad si u krizi.....
Neznam nisam baš u formi sad kada bih odigrao s tobom osramotio bih se.Čuo sam da si mnogo napredovao....od naše zadnje borbe...tj. tvog klanja(:D ) ah kako sam danas nadahnut samo sad idem napisati par pjesama:D :D :D A niš sada igram Morrowind i krade neviđeno vrijeme Velika sam faca tamo 43 level:beer: i bližim se kraju od malih 500 sati mislim da sam prošao 377:D |
WOLF ET-nadraža.....medic...zakon
|
Citiraj:
Jesi igro expansione, kakvi su? |
Tesko je izdvoji jednu ali ...
Pirates! Fallout (1,2) Civilization serijal bilo ih je jos, tesko se svega sjetiti od '87 :) |
GTA prvi nastavak prešao 4 puta (dok se nisu pojavili novi nastavci)
MAFIA (mrak igra, jedva čekam nastavak) COMMANDOSI (sve verzije) WARCRAFT 3 . . . |
Nitko kao ja nije odrastao na ELITE? :D
|
Ljudi a kad bi trebal dojti Serious Sam 3 , govorilo se je nekaj da se sprema nakon kaj je bil izašel 2 dio , a sad više ni traga ni glasa. A baš je to zakon igrica , možeš se ljepo igrajuči odmarati i zabavljati jer je igrica jednostavna ali stvarno ZAKON.
Čak imam oba dva djela Oriđiđi doma a i 3 bum isto kupil orginal . Moramo financirati naše dečke:) |
Vako.
Quake 3 arena je najbolja online igra sa najboljim balansom oruzja. stvarno mi je the best. A ove single player igre..hm ima ih puno. NFS--cijeli serijal (FU marac;) ) Max payne 1 i 2 F1 2000 sa iskljucenim stabylitijima i glupostima onda... carmageddon 1 i 2 starcraft Diablooooo 2 LOD!!! kingpin AVP 1 i 2 (obozavo sam ju) Serious sam (u lanu je najjaca igra, vjerujte mi ;)) TR-2 ima ih jos..ovo su mi uglavnom sentimentalne igre kada sam se vise igrao... ;) ;) ;) |
Mafi: The city of lost heaven
Makar je igra malo stara meni je najbolja i proso sam je 3 puta i jednom ne do kraja. Ponekad sam znao i Vice City igrati od 10 do 15 sati dnevno.
|
Za mene je sad najbolja igra Diablo 2 LOD.Preko neta naravski.Aj dođite malo na battle.net, ako tko ima igru, pa da se vidimo.:beer:
|
Citiraj:
imam arcanes valor balrog skin zahtjeva 85 lvl:eek: |
Jel igras na bnetu.ajmo se jednom dogovorit pa se vidimo!:beer:
|
Citiraj:
picio sam samo single player nazalost...a i fali mi instal disk da instaliram prokletu igru.znas kako mi se igra:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :beer: :rambo: |
Naj igre:
Orion 2 Heroes 1, 2, 3 (2 je the best) Starcraft Warcraft 2,3 Diablo 1 ajd i Diablo 2 Carmagedon 1&2 c&c |
Citiraj:
|
Citiraj:
ja igram sa assassinkom ti?? lvl 80 koji si ti? |
lvl 76 paladin na netu,a singleplay 87 lvl barbarian.
|
Citiraj:
:beer: |
mislim svako moze "imati" set iteme putem modova, editora itd...
al nije fora... :) ja imam Paladina 70 lvl al samo u single, koji rastura i to bez "svih" set itema vec samo onih koje sam nasao... jab igro online al nemam cd-key :( |
Pa ne košta puno original i expansion.Ja imam pun kurac itemova.Neznam sad napamet kak se zovu ali idem pogledat pa ću napisat.:beer:
|
Kupi original. On barem nije skup.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Auch... Dizes topic zapocet prije skoro tri godine... :D
|
UT!!!
Igrao svaki dan po 10 sati kad sam ga dobio :D |
Citiraj:
EDIT: Neznam, vjerovatno GTA:3 igrao sam ga full dugo, i Mafia mi je odlicna. Sad od novijih GTA: SA, CoD2... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:47. |