![]() |
super, nisam igrao COD2 već dugo duugoo..
i baš sam se zaželio, sa starom ekipom zaigrat... :) večeras vjerojatno dođem pucati, samo da pušku očistim :D |
Citiraj:
Rak je naknadno podesio prava za goste. Nu-hu-hu-be! :kafa: |
aj bum i ja došo ponekad, aj mi reci oces wfw 2 na 2 sada preko vikenda možda vi protiv nas, za ime klana i svega drugoga javi se na PM :D
|
Ajde da se malo pucamo veceras
|
Citiraj:
|
tebi
|
Citiraj:
|
Probao sam se logirati (netko od vas me i ubio :D). Mogao sam se kretati, pucati i sve (sve sam čuo i vidio na mapi), ali nisam imao grafiku. Bile su neki zeleno-ljubičasti kvadratići.
Na drugim serverima i u SP igra radi ok. Imam verziju 1.3 i onaj mod što piše da se treba skinuti. Zna li netko šta bi mogao biti uzrok tome? |
ja ima 1.0 verziju di se moze skinut 1.3 ako neko zna ??hvala.
|
Citiraj:
pogledaj post #28 @nikola8 Evo ti link |
Citiraj:
Sad radi, hvala. |
hvala milentije skinuo.stavim server u favorite i ne vidim ga he al sam se spojio preko konzole a sad me ne pusta jer nemam neku mapu jao
|
Kako vas nepusta kad su samo origigi mape gore u roaciji?!
|
jel se igra nesto drugo osim s&d? i hate it.
|
Citiraj:
|
Danas je bilo fino (iako sam bio OWNED by Buljo kao i svi ostali). S&D mi se svidja (naviko na CS-u) tako da mi to ne smeta. Dugo nisam igro COD tako da sam uzasno spor i trom. Bice bolje u vremenu koje dolazi.
BTW Ako nekako moze da ovo sto duze ostane neoriginal jer ipak ima i nas koji nemamo điđimiđi igre. |
Pozdrav svima evo ja se spojio na vaš server ali mi javlja "Only for high pinger players" i baci me na main može li pomoć?Hvala
|
@Milentije
A *** ga, kasnije su puno lošije prošli :D @Xenomorph Dal ti se skida šta, ili problemi s netom? Aj pingaj server iz dos-prompta. |
ne ideš preko modema online? ako da, zaboravi na cod2 sa modemom.. ;)
ja nisam stigao večeras, ali sutra ću svakako probati.. :) old times, here i come :D |
Evo veceras skoro server full,rokacina je odlicna bila,jos ih je ostalo gore.
Evo i SS http://img166.imageshack.us/img166/4...0001zm4.th.jpg |
Sviđa mi se da se ekipa počela skupljat, i to ona stara :)
|
ako uhvatim vremena, morat cu i ja naletit :)
|
Server is for hi ping players only:
Ne, to nije server is for low ping players only, vec greska. Samo napravite reconnect. Meni je to jucer recimo 2 puta izbacilo i tek sam onda usao. Za one kojima trazi skidati neke mape: Udjite u igru, multiplayer options > allow download > no Potreban vam je sam mod sa gornjih linkova kojega trebate smjestiti u \cod2\main i to je to. Nikakva dodatna skidanja i monade. |
Ok hvala atha;)Hvala buljo;).Jučer sam par puta ušao pa moram skužiti one /cl_maxpacket fore(ogroman sam NOOOOB)ali trudim se.
|
Ponovno mali problemčić.
Kad god se logiram na server (bez obzira koja je mapa) daje mi samo izbore Auto assign i spectator. Nema nigdje Allies i Axis, a to mi je dok je bila šahovnica sve normalno pisalo. To mi je radio jučer navečer kad je bilo par ljudi na serveru i jutros kad nema nikoga tako da ne mislim da je zbog prenatrpanosti servera. Ako kliknem na auto assign onda me opet stavi kao spectatora. U čemu je problem? |
AutoAssign je gore radi uravnotezenosti. Dakle dopadne te ona strana koja je praznija. Tako je postavljen server.
|
Da ali ne mogu nikako biti u igri nego samo gledatelj.
Budem probao ponovno... EDIT: Evo meni sve proradilo :goood: Još da se skupi ekipa i super. |
i ja sam sivoc bio na serveru i server je ok.
|
Zippo njubaro jedna nije jos original :P
|
Odličan vam je server samo ima jedan mali problem - prejaki ste mi. Stvarno neki već fino rasturaju, u sat vremena igranja uspio sam skupit 1 KILL :D. Zmaj hvala još jednom za pomoć u vezi onog maxpackets_60 :chears:.
|
Moze li mi neko pojasniti kako da igra leti na vise od 75fps. Nisam toliki noob da ne znam napisati com_maxfps xyz. Naime koliki god broj da napise fps mi se zakuca na 75 i ne mrda ni gore ni dole (do graficke sigurno nije jer igram na DX7 modu).
|
Meni je server OK. Samo tako nastavite.
|
Citiraj:
probaj urediti svoj config_mp u notepadu, ponekada konzola ne radi baš kako treba. nalazi ti se u ...\COD2\main\players\milentije(ako se dobro sjećam :D)\ nađi com_maxfps i odredi broj, sejvaj, pokreni cod i probaj. |
Stavi da je max 125 jer nije dobro da ima oscilacija tipa jednu sekundu 300 drugu 90, više smeta nego da padne sa 125 na 90 ;)
|
VSync je bio u pitanju:bonker: (osato ukljucen u driverima)
Ali mi opet nije jasno zasto je fps bio sa njim zakucan na 75 (oscilacije su bile 72-75), sada je sve u redu. |
Refresh rate ;)
|
igro sam i ja jučer malo, nick krizma, od danas pa na dalje će bit ovaj s foruma nick, isto se nisam snašo baš, igram cod tek 2 tjedna na netu a jučer prvi put sam zaigro S&D :), uglavnom jaka ekipa, a i fora je za čitat malo hrvatskog naspram mađarskog i češkog :D
|
eh, vi tek počeli, ja već ostario pa ne znam :D negdje prošle godine u ovo vrijeme je bilo da igram koji mjesec :D
|
ti ne igraš, ti ležiš. :D
|
Oprostite ako sam večeras stvarao probleme na serveru. Imao sam velikih problema sa igrom.
Ako mislite da znate kako pomoći, problem je opisan ovdje: http://forum.pcekspert.com/showthrea...667#post739667 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:57. |