![]() |
Ma meni je najjadnije u stvari kaj je to najača konfa-i onda se "reklamira" na takav način...
A tranu Intelov top proc i najača grafa. Ono...gospon...to je naš top-model kaj ja znam...BMW-a...da...da...ide kakvih 2 macha...kaj???...pa normalno da smo ga ispustili iz shutlea...bože koja ste vi seljačina:fuming: ...kaj uopće pitate za takvu pilu kad nemate pojma.... Pa nismo nigdje ni napisali da ide tak brzo po cesti idiote jedan, kaj buš ti nama pričal o poslu-odi si kupi Unića ak ti ne paše... Meni to zgleda otprilike tak. |
tebi su isto vrane mozak popile.....
Citiraj:
a lijepo sam predlozil pionirski "slet" zderonja pri ajtroniksu ,pa da ih priupitamo par "stvari" kad su vec tak svi "pametni,najbolji,najcjenjeniji" i sve naj.... da nam prvo pripuste Big deBildera da se suoci sa svojom sudbom(zmenom,se razme!!),pa da im mi pokazemo kak se "slaze" "clocka" i "razgovara"....ak buju dobro vucili ,bume im dali da piknu i kablove od struje vu napajanje!!al ne ono njihovo....:burn: :smoke: |
Citiraj:
|
To sam napravil u nedjelju.
I sad mi je guza glatka ko..... A kaj se tiče ostaloga-od jednog kakti starog trešnjevčanina nisam očekival da nam tak sramoti kvart.... Da je meni neko tak prjetil-ja bi ga lovil doma a ne u firmi. Za npr. razbijanje vrata sjekirom dobiješ prekršajnu, za sranje u nekoj firmi lako možeš dobit krivičnjaka. Zakon drugačije tretira takve stvari. |
Nisam previse obracao pozornost na ovaj thread pa neznam ni sta je taj tip napisao.
Al ono sto sam ja procitao na ove 3 stranice je bilo copy paste.. Svi isto pisete. bla bla bla bla bla blaa Pa kad su vas zajebali idite tamo i sami ispravite nepravdu. bar ja tako radim :). Od price nikad nista. A koliko vidim vi samo znate ovdje pisat i nista drugo. A dok budete samo pisali Autronic i svi kao on ce zaradjivat . |
Prije nego kažem nešto više reći ću da sam sretan što živim u ST pa s tim smradovima u Autronicu nikad nisam imao posla.
nisam postao na ovaj thread je rje totalno glupo trošiti dragocjene riječi na takve budale od ljudi ili još gore živcirati se radi njih. Dovoljno je bilo pogledati Bug na testu konfi kada je onaj Metikoš ili kako se već zove iz Autronica složio kantu za 10.000kn koja dobrano premašuje taj iznos. Naravno odakle mu komponente po toj cijeni osim ako se ne bavi švercom istih iz Italije ili ne znam otkud. Nećemo više razbijati glavu o ovome,za nas je Autronic to što je,a svi znamo što je pa se nećemo ponavljati. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne kužim u čemu je problem. Zašto "šegrt" ne bi otišao ako nije dobio 3000kn plaće umjesto 2000kn jednom kad je prestao biti "šegrt"? Problem je u firmama koje te neće platiti, a ne u ljudima koji kad vide da vrijede više, odu tamo gdje će ih i platiti. |
Citiraj:
|
... .. zakaj sam ja to propustil ... da sam bar prije to videl ... imal bi ja puno toga za reči .... :( :(
... jedno je sigurno ... kod njih nebum nikad nič kupil makar bili i zadnji dučan sa PC opremom na svetu ... a baš sam prije nego sam videl ove dve rasprave razmišljal kak bum kod njih kupil komp .... ali sam se sad predomislil .. jer neču da mi komp sam od sebe doma zgori i da ja onda još moram kupiti nove djelove zbog njihovog neprofesionalnog slaganja komponenti :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:07. |