![]() |
Citiraj:
@Milentije: meni se svaki put zbrejka u meniju početnom. Koje drivere koristiš za zvučnu? Jesi patchirao igru, na koji patch? Thx! |
Nisam instalirao nikakav patch, a driveri za zvucnu su mi zadnji koji se mogu skinuti (ne znam tacnu verziju) za ovu moju iz #1 konfe iz siga.
Nije mi se desavalo da se sama od sebe zamrzne, samo kada pri ucitavanju stisnem nesto na tastaturi ili pritisnem nesto na gamepadu, isto tako i u meniju (ako u pogresnom trenutku stisnem nesto zablokira). Jedino sto sam radio izmedju te dvije instalacije je reinstall Windowsa, tako da je moguće da sam prije ima nesto sto se nije stalckovalo bas najbplje za RBR-om, ali ne znam sta bi to moglo biti. |
Ja sam jedino ima problema sa zvukom kad su latencije bile podešene na najbolje ali kad sam ih smanjio na pola puno je bilo bolje!
|
ljudi ja cu si za 3 dana kupiti tu igricu,koliko je velika,jel treba pach,jel treba biti dobra graficka za tu igru,gledao sam video i igra mi se jako svidjela.mozete li mi odgovoriti na pitanja.i jos nes jel je bolja grafika od test drive unlimited.
:kafa: Hvala!!! :goood: |
Meni je igra po svemu bolja od Test Drek Unlimited. Al ono bas po svemu.
Graficka ne treba neka, ja sam je igrao jos na X300SE. :) |
Meni je takodjer odlična! Grafika glatka, ugodna, modeli automobila savršeni, o oštećenjima da ne govorim. Takodjer zgodan dodatak je prebacivanje iz arcade u simulation mode u sekundi u opcijama. Upravljanje automobila za svaki poseban mod je stvarno bez greške. Preporuka!
|
Citiraj:
Igra je dobra, igrifa, grafika je super, optimizovana je tako da ti ne treba neka zvijer da bi je igrao, obavezno probaj u LAN-u ako budes moga. |
svakako :lol2:
|
hamachi, i možemo svi igrat u Lanu ;)
|
Napokon je dosao dan da idem kupiti tu prebolesnu igru:lol2: :goood: :D
:google: :google: :D :dobartek: |
ljudi igraje super
|
a aaahahahahahahahahahahahahahaha
dobit cu je u srijedu ahahahahhahahahahahaahah necu silazit sa kompa.i dobit cu novi mis ajajajahahahhahahahahah |
A kaj će ti novi miš za Tocu, bolji handleing? :D
|
Citiraj:
|
nakon čitanja ovih hvalospjeva došlo i meni da ju instaliram ponovo, igro sam ju kratko dok je izašla i otad skuplja prašinu.
|
Citiraj:
|
[imam novi mis koji sam kupio prije 3mj i dobro mi radi za gledanje auta prije utrke.:lol2: :lol2: :lol2:
:goood: :kafa: hahhahhahahahah:goood: :chears: |
Citiraj:
no dosta spama.:D |
igra je zakom a posebno karting
|
Citiraj:
Meni je lajvica stalno radila sranja, s ovim driverima uredno radi :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:16. |