![]() |
evo i write...
|
I na koliko si ju stavio?
|
Citiraj:
|
Da li ti se jako grije NB i koji hladnjak je tamo?
|
Citiraj:
edit: sutra ću dobit (kažu neotključan) 2500+ pa ćemo vidjeti koliko tu procesor igra ulogu. |
Citiraj:
Dalje me koci sabirnica, dok ne napravim vddmod pa ce ici i preko 225 |
1 privitaka
Ja kupio u hg-šrotu. Ne pise da je superRam, ali na 400mhz vuce 2-3-2-5 bez beda! Evo AIDA na 2-3-2-7 i 400mhz. Čitannje.
|
1 privitaka
i pisanje!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW Uzeo sam Bartona (frajer u Nitelu se skoro, pa kleo da je ne zaključan tj 34 tjedan (iako ima i njih zaključanih). Platio unaprijed i vidio da je 45. tjedan. Majmun je mislio da 034 oznaka tjedna, a ona petica na kraju tamo radi šminke :D, kako se nisam imao srca svađat s budalom, a i teško da bih negdje našao ne zaključanog, uzeo sam ga) i RAM ne radi na 2-4-4-7 i 400. Još ću se malo igrat i vidjet. Trenutno radi na 180 2-3-3-6 (i proc je na 180) |
Po ovome šta čitam, ovaj kingmax i nije nešto, niko ga još nije vrtio na 433 (sve default), kolko vidim :(
|
Moj Kingmax superram 433 radi na 400MHz, normalna voltaža, sa postavkama 6-3-3-2.0, nisam još probao stavit na niže.
|
Citiraj:
Ako več kupuješ 433DDR sa nekim specifikacijama onda i očekuješ da taj RAM i radi na toliko. Od svih ovih postova se vidi da je SupeRAM jedno veliko govno ma koliko mi šutjeli o tome. Sve neke bjesne latencije i voltaže, a nikako da nekom proradi na specificiranoj voltaži, brzini i latencijama. |
na 2-3-2-5 su mi lošiji rezultati, kojih 30-80 mb/s!!! Sve sam pokusavao (5,6,7,8,9,10,11) i od svih tih postavki, najbolje sam dobio na 7!
Onaj recept u Kovinom članku je ispao istinit. QUOTE: "min t(RAS) = t(RCD) + CAS + 2 perioda (ZLATNA FORMULA) (u mom slučaju t(RCD) = 2, CAS= 2.0, dakle tRAS (minimalni) = 6)" |
Citiraj:
|
Da malo ste zabrijali. Ko kaže da ne radi na 2,5 na 433?:confused:
|
Ma mora raditi na 2.5 433...
Pa ja sam šatro Samsunga(PC 2700) vozio na 210...išao je i na 215, i to na 2.62v. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Drugi put pošalji nekog da ti kupuje jer ti očito nisi sretne ruke :D |
Citiraj:
|
Dobro, dobro sorry.
Meni intelašu su latencije manje bitne :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ajde vi dečki malo i testove.
Volio bih vidjeti kako se ponaša s Memtest86 ! Jer ja pri nižim latencijama dobivam neke greškice.. Od 4 pa do 11733 komada, fiiiju :) No na 6-3-3-2.0 nema ni jedne .. |
Citiraj:
Istinabog da je petsto krznatih više...ali... |
Citiraj:
|
Pozdrav svima!
Dugo me nije bilo (guzva, guzva) pa da malo odgovorim. Vec par mjeseci imam doticnu memoriju (prije kojekakvih testova) i max koji sam dobio je 490. Tu su reze u Aidi bile cca 3400 i 1300, nemogu sad pronaci ni papir ni screenshotove... To je bilo testiranje. Od tada ga drzim na 450 - 2.5,3,3,8. Aida daje 3260 i 1230. Dakle, ja super zadovoljan super ramom... :D |
Citiraj:
Flashnuo gore PRO BIOS i veselo se vrti na 380/340:) I ima tvornički lijepe bakrene hladnjake po mem.chipovima. a ako nekog veseli i hladnjak na procu grafe svijetli plavo:) Ono kaj me je je najviše veselilo je to da je grafa bila tvornički zapakirana i neotvarana, a sama grafa je bila tako umotana i zaštićena da bi valjda preživjela pad sa sedmog kata. Full Retail, svo kablovinje, Vietkong igra itd... |
Citiraj:
|
a za šta mu je onaj crni konektor?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
evo... |
Puno se vidi!LOL! Ajd nađi neki normalnu sliku.
|
Citiraj:
|
Ok sad se vidi još manje!
|
Meni sve radi ok istina voltaža je na 2.7
Ali memorija radi na 462 2.5 - 3 - 3 - 6 Aida rezultati: 5409 MB/s 1365 MB/s |
Citiraj:
mozda 3409 to vec stima i write 1365 |
Da Srky samo ak nisi primjetio covjek ima intela pa zato i toliko.
|
1 privitaka
Nemam što puno govorit. Evo Shoot!!
|
ajde opali sandru pa raci koliko ti je memory benhmark:rambo:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:27. |