PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Novosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Epox mrtav? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=69938)

Red_Dragon 23.05.2007. 12:39

Ne mogu vjerovati da im se to dogodilo. Imao sam dvije epox ploče. Uvijek je epox bio odličan izbor za overclockere po povoljnoj cijeni. Imao sam epox ploču sa via 133a čipom i 8rda+. Odlične ploče, jedina zamjerka ide na položaj konektora za napajanje. Stvarno šteta.

vedo 23.05.2007. 13:08

Moje iskustvo s Epoxom baš nije pozitivno....u pitanju je bila Epoxica s Nforce3 250 chipsetom,BIOS se je stalno sam od sebe vračao na početne postavke i sat je konstantno išao unaprijed,reklamirao sam je i dobio istu takvu koja je patila od istih mušica,nakon toga sam tražio Gigabyte što sam i dobio,ta je ploča i dan danas u kompu(vidi moj komp) i ne radi probleme!Ali svejedno mi je žao čuti da takav jedan proizvođač nestaje s pozornice....

McG 15.06.2007. 13:16

EPoX-ov upgrade u SUPoX

It is reported that EPoX has finished its brand change and upgrade. The future products will be named SUPoX and the brand has also upgraded to SUPoX. Its websites changed to www.supox.com.cn or www.supox.cn from www.epox.cn, too. There is another www.supox.com.tw. The headquarters of SUPoX is in Taiwan and they have take charge of the oversea affairs and they will also ship to Russia in a short time. The new products will impact the DIY market largely.

Izvor: Hardspell

domy1 15.06.2007. 13:29

Citiraj:

Autor McG (Post 746930)
It is reported that EPoX has finished its brand change and upgrade. The future products will be named SUPoX and the brand has also upgraded to SUPoX. Its websites changed to www.supox.com.cn or www.supox.cn from www.epox.cn, too. There is another www.supox.com.tw. The headquarters of SUPoX is in Taiwan and they have take charge of the oversea affairs and they will also ship to Russia in a short time. The new products will impact the DIY market largely.

Izvor: Hardspell

To, sad ćemo imati super epox :D

gandalf 15.06.2007. 14:50

Ja imao epoxicu 8KDA3J i prilično je dobro radila, jedino sam imao malih problema sa USB-ima. Za clockanje je bila relativno u redu, dalo se namjestiti sve što je bilo važno.
Zamijeniio ju sa Gigabyteovom pločom i ne mogu namještati voltaže osim sa modanim biosom.

Što sad moram na ploču naljepiti SupoX?!
Od kud su to izvadili?!

Momir 15.06.2007. 16:01

Sam da promjene položaj konektora za napajanje. Mislim to mi nije odgovaralo, a inace i sam sam bio vlasnik jedne epox-ice i bio zadovoljan. Bijese to 8RDA3i.

Milentije 15.06.2007. 17:01

Izgleda da nista nece mjenjati sem imena.

A sto se tice premjestanja konektora na AF570T SLI je ostao na istom mjestu dok je na AT690G modelu premjesten na "normalno" mjesto (ova dva modela su mi prvi cije sam slike vidio).

segregator 15.06.2007. 17:18

Novi sajt suxorx

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:43.