![]() |
Hladno Pivo - Soundtrack za život
Billie Holiday - Summertime Stereophonics - Devil P.O.S. - P.O.S. is ruining my life Funky Green Dogs - Fired up ne jedna za drugom, tho... |
Ja ne vozim, ali da vozim onda bi definitivno slušao Arch Enemy. :)
|
daleka obala - vozim polako
ice cube - it was a good day |
2pac- Open fire
|
Citiraj:
Evo ti nekaj divlje Dope - Die MF Die MF |
Citiraj:
Gdje ces bolje |
Ja preporucujem weird al yankovic!!!
|
Banajte me ako treba ,al morao sam : ovo je valjda najglupljie pitanje koje sam vidio u zivotu :lol2:
Jedino gluplje bi bilo da netko sad pita : preporucie mi koju odjecu i koje marke za ovo ljeto da kupim da bi se bas osjecao kao veliki j**ach :D Slusaj sta volis (valjda ima nesto sto ti se svida i bez preporuka ljudi koje ne poznajes i vjerojatno nemas nista zajednicko s njima), ako si tek polozio ili kupio novi auto /sve mi nesto govori da je o tome rijec) pa si bas nabrijan ,vozi oprezno i probaj ne poginuti prvih godinu dana za volanom . Sretno! |
pusti miroslava ilica i uz to imas neku muziku u autu a i uz to si najveca seljacina u gradu ....dva u jednom :)
|
Nina Badrić - Čarobno jutro...:fiju:
|
Citiraj:
Citiraj:
isto tako ne bi bilo loše upaliti hatebreed..recimo stvar "I will be" isss ima stvar doslovno za poginuti... |
Citiraj:
Zakaj baš Puritania, bolje bi leglo Progenies Of The Great Apocalypse...no zapravo Dimmu Borgir i Cradle of Filth nisu nekak za auto...nekak si više živčan nego nabrijan :stoopid: Evo prave stvari za auto: http://www.youtube.com/watch?v=_gqVVQ-q8Zs |
DJ Dean - Kick Da Bass
DJ Tiesto - Flight 643, Traffic, Adagio For Strings ROBBIE TRONCO - night train i rmx Bass Hunter - Boten Ana eto neke...:D |
Citiraj:
|
Hvala decki,ima dobrih stvari...
|
za nabrijavanje
symphony&metallica- fuel kad vozim moram se primirivat :) al nikad ne podivljam |
probaj s ovim... valjda ne krsim nekakva pravila uploadajuci ove pjesmice:stoopid: , nisu to neke copiright, nemaju albume i nema ih u prodaji, ova druga stvar je od grupe of frendovog skolskog frenda:D
http://rapidshare.com/files/32886324...u_pak.mp3.html http://rapidshare.com/files/32887341..._drot.wma.html |
Citiraj:
|
Preporucujem:
Deep Purple - Highway star AC-DC - Highway to hell AC-DC- You shook me all night long Billy Idol - Speed ili White wedding Queens of the stone age - you think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionaire Linkin Park - Given Up Hladno Pivo - Trening za umiranje Adastra feat. General Woo - Pusti |
Meni sad u autu stoje jedna turska kompilacija, rock (AC-DC, Bon Jovi, Queens,...), Depeche Mode, narodnjaci stari 2 do nekih 6-7 godina,... :)
|
Citiraj:
Pavaroti - O Sole Mio II Preporučam - Misere Bože koja tema. Onda me još ljudi pitaju zašto nemam djecui zašto ih nema namjeru raditi -.- |
Na tokyo drift soundtracku ima možda 2 dobre pjesme. Prodigy i skoro sve od njega je zakon
|
the_prodigy-voodoo_people_(pendulum_remix)
Radio 4 - Enemies Like This potraži na netu i kupi :fiju: ovu kompilaciju : "Need for Speed Music 1-5 (when the music was good. Techno,Ambient)" |
ZZTOP-"XXX" album.Čitav.Najbolji.
Inače,ja obožavam blues,no ne pada mi ga na pamet (više) slušati dok vozim,jednom zamalo zaspao za volanom... Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gone in 60 seconds - Soundtrack [LowRider, Bring Sally Up, etc... "adrenalinska laganica", hehehe]
Rawthang - npr. Epilogue [Drumm n Bass, straava...] Jamirioquai - Bilokoji album... [sve za cruising i barenje...] :D |
ja slusam svakvu vrstu muzike, a najmanje metal i hard-rock no cudim se kako nitko nije spomenuo:
ACDC - Thunderstruck imam najmanje 20 stvari koje bi ti preporucio ne nocu ih pisati jer su drugi vec dosta napisali (iako te stvari meni nisu nabrijavajuce...) no evo probaj ovo: Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence.mp3 eto to bas zato sto sam se ja nabrijapo dok sam slusao to i bio na biciklu... sa nekih 40kmh sam se rasipao na brdu (i to ne svojom krivnjom nego nekog ludog pjesaka)... nista nisam slomio jer ja inace nista ne lomim, ali bolje da neznas kak sam zgledao... aj na ti jos jedna "cudna" Enigma - Gregorian chant... ova stvar je malo poznatija No najbolje bi bilo da napises sto ti se najvise svida... tipa... elektronska/hip-hop/metal itd... @miratz: ovu stvar iz gone in 60sec ti inace izvodi Moby i zove se Flower... |
Joe Satriani - Up In The Sky
dušu dalo za vožnju s otvorenim prozorima :care::care::care::dobartek: i npr. Sash - Ecuador :care: Chemical Brothers - Setting Sun :care: Apollo 440 - Stop The Rock :care: i još jdna ***ena stvar Bush - Machinehead :care: i nešto zbilja staro: Dance 2 Trance - Power Of American Natives :goood: Magic Affair - Omen (najjača eurodance stvar ikad, točka, amen) :care: |
potpisujem ecuador i adelante...
@mrga: jel ides mozda na TVZ? |
Citiraj:
|
equador... maj gad kad sam to slusao na kasetama :D Negdje '97. ak se dobro sjecam. nisam mislio da to jos itko slusa :P
Imam neku jungle drum&bass (valjda) kompilaciju - Blame presents Logical Progres evo tracklist: 01 - Chameleon - Close Your Eyes 02 - PFM - Lover & Happiness 03 - Intense - Positive Notions 04 - Seba & Lotek - Universal Music 05 - ILS & Solo - In The Area 06 - LTJ Bukem - Atlantis (I Need You) 07 - Blame - Clic 08 - Source Direct - Complexities 09 - Intense - Dark Skies super mi je za auto, nije onaj sirovi d'n'b, fino se slusa :) |
i još par:
Raveonettes - Lookin for love in a trash can The Offspring - Selfesteem The Kills - No Wow The Bambi Molesters - Theme From Slaying Beauty damn, kako dobru mjuzu slušam :care::D |
...
Citiraj:
nista, nema veze.,.. |
Citiraj:
|
zmaj je TVZ-ovac ? :O
Citiraj:
|
to mi tak nekak lose zvuci hehe.... idem na TVZ da...
|
ja sam trebao guglati TVZ da skužim šta je :o
još: Timo Maas - Big Chevy Megadeth - Symphony Of Destruction |
Citiraj:
|
Dj Krmak- Shumaher :lol2:
|
ovooooooooooooo
RAM JAM - Black Betty to poslusajte...predobro...da!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:17. |