![]() |
ajme zakon tema..
i nemojte maloga za***avat,bash je kralj,ko da vi niste pitali gluposti u 12,a neki su još bili i u pelenama... samo naprijed mali.. |
Hm, taj bakar rastopis i ulijes u kalup. Pobrusis i ispoliras-i dobio si homemade waterblock s proizvoljnim oblikom iznutra!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
treba postici preko 1084.62 °C da ga otopis, svakako bi bilo zanimljivo za poslikat ako netko ide to raditi s foruma :chears: http://www.webelements.com/webelemen...t/Cu/heat.html |
Vi mene ozbiljno shvacate?! :p
|
Nema nam našeg električara/termodinamičara otišao je valjd ugovoriti posao sa Zalmanom da im proda bakar i sl :D :lol2:
edit: ovo baš popularno, svakih 5 - 9 min, novi post :D:D Ovo mi najžešće :D |
Citiraj:
da pogledaj moj post.....ajfadfj predobro:lol2: :lol2: |
Dobro; :D lik razmišlja kreativno :D
možda da to isto napravimo i sa aluminijem, ne znam valjd se niko toga još nije sjetil :lol2: :lol2: |
Širi svoj naum dalje :D
Jao, bit će mrtvih... |
hehe, kolko radi autogeno temperaturu? :D
|
Autogeno? 2700-3000°C ako se dobro sjećam . Kisik + acetilen...
|
Citiraj:
|
Znači samo jedno mi je na pameti. :D
No, sad je već kasno, gamer je na poslovnom putu pa sigurno sniva nagnut nad svojeg laptopa, avion leti do Japana, CAD je pokrenut, Lap hlađen najnovijim Cu "žicadnjakom" i čeka svoj trenutak da počne izlagat projekt: Zbog bakra stići ću do groba, samo da mi ne propadne moja roba. |
ma decko je legenda...:lol2:
|
koji smjeh... e legende!!! :zivio: nisam jos nista smislio ali razmisljam... inace sad radim na led-icama... plava i prekidac su ugrađeni jos crvena... posaljem slike kad mi stigne digitalac
|
A što volite kurit to je nenormalno, pola vas nije znalo komp upalit sa 12 godina :p, ajde dečko još nema ni fiziku u osnovnoj, skužit će sve.
Danas smo na kemiji pričali o dijamantu i profa kaže da dijamant ima 4x veću termalnu vodljivost od bakra (npr. to nisam znao) - pa evo vam ideje :D. |
idem ja u sobu od stare... da vidimo mi taj nakit... inace kako provodi zlato??
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@Mali, okani se Japanaca,znaš šta je pok.Rođo govorio za njih...nego,šalji to u Zenicu,tamo topimo,i odma' patentiramo taj tvoj žico...,žica...to,jel'... A 'oće valjat' voda iz Miljacke,il' moramo ovu našu tankerima do Zenice?Aj'ti to sve lijepo istestiraj,pa javi. Neznam..evo,meni se nekako stalno mota naziv,nešto kao j*****,ubi-to(!),pa ti vidi...i javi šta misliš.Ono,kada smisliš... p.s. E! A lavor?Imam ja 3 doma,a siguran sam da će nam priskočiti i ekipa sa Foruma,mislim,onaj dio koji ne...ehm... noge, da to čim prije u serijskoj osvane.Pa nek' se kosooki požderu od jada. Živ bio!:D |
ja sam sa 8 godina svoj 1. printer s***o,živ je i dan danas,doduše vjerojatno se glava osušila,al kolko tolko je funkcionalan
btw...kontam si da ćeš sigurno nać dijamanta kod stare,a ona će ti to i osobno dat,sa uzrećicom...ma daj sinek par tisuća milja dolara vamo tamo....za***i to,kupit će tata novi :lol2: :D:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:24. |