![]() |
Citiraj:
|
Jel se neko prijavio već a da su ga zvali.
Jedino me brine da sad ne moram čekat po mjesec dana da oni dođu to sredit. |
He, i meni dostupno ovo...Samo, da nebude ista stvar ko s t-comom...pisalo je da je dostupno i na kraju niš...
Znači 269kn 2m/bit flat rate i neograničeni tel. razgovori??? Ak je tak, ovo je hit ponuda! |
Citiraj:
|
(samo jedna napomena za leechere! Po dostupnim informacijama "flat rate" koji nudi metronet je u biti osakaceni (fair-usage) usluga - znaci zatvaranje portova, uskracivanje ftp-a itd itd)
copy paste sa jednog drugog foruma |
Citiraj:
|
mislim da ftp nema veze s leecherima tako ko p2p.ftp nebi smjeli blokirat...
|
Citiraj:
Mislim da taj lik koji je to rekao i nije svjestan toga što je rekao. :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sve to lijepo i krasno, al od kud ideja uopće da to rade??
nikad čuo....... |
To o zatvaranju portova se proširilo webom jer je netko na newsima napisao da su zatvoreni p2p i torrenti, ali je pričao o 8mbit down/up stalnoj vezi za poslovne korisnike, tak da to uopće ne mora biti vezano za metro2fast uslugu. Uostalom, valjda su svjesni da im to nitko neće uzeti ako bi bilo takvo stanje.
|
Citiraj:
Edit: zašto tako malu brzinu nude za nas obične korisnike |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nije dostupno...
PA NEMOGU VJEROVATI!!! amis nemrem. nemrem opty dsl..nemrem metronet...prekrasno! živim kod doma sportova u novoj cesti i nemrem nikaj imati! krasno edit: da bi stvari bile još bolje curi je dostupno!!!! |
preseli se kod nje xD
|
Citiraj:
:goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sam da nebi bilo "ajmo svi na Flat" pa nakon par tjedana da onda skida 10% od prave brzine :fiju:
|
cuo sam da kod te usluge za kucne korisnike ne daju uopce public IP nego dobijes njihov lokalni IP (iza njihovog NAT-a - otud i one sheme oko naplate port forwarding-a). Jel uzeo netko da podijeli iskustva?
|
demit opet nisam dostupan, bog te pitaj kad bum uopce dostupan konkurenciji t-scumu...
do tad se mogu nadat da cu uc u test korisnika t-scumovog triple playa, te da ce im to biti povoljnije ili isto ko u konkurencije... |
Citiraj:
ako ne blokaju portove nikakve, onda vjerojatno ima i public ip, bar se nadam :fiju: |
ajde neko zvat i pitat :)
|
Kod mene tek na ljeto dolaze:(
|
Citiraj:
|
da, meni u centru opet nedostupno, kod tete isto, pa cak i kod prijatelja na tresnjevci. Ali zato u centru osijeka dostupno, tamo je i iskon dostupan, pa cak i optima. Toliko o tome da je samo zagreb. I vec se godinu dana nadam, ali sta ocekivati kada mi ni dcm nije dostupan
|
Citiraj:
Ionako poslje 2008 trebala bi početi prava najezda ISP-ova. Neće dugo proći dok ne dođu do Umaga :) |
Ja se prijavio al još uvijek čekam da mi se jave, BTW meni su svi dostupni,čak i optika leži pod ulicom:D
|
zanimljivo, ovo je prva ponuda koja mi nije dostupna :)
dosad mi je sve bilo dostupno. ali nije mi frka, ja sam na amisu i zadovoljan sam. jedino ću se izgrist ako u slijedećih godinu dana dođe znatno bolja ponuda od amisove jer sam kod njih godinu i pol po ugovoru. ovaj metrnonet na papiru izgleda super, ali vidjet ćemo kako im ide praksa, tu su mnogi pali :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ajde nadam se da ce tako i biti
|
A poslao sam im mail sa pitanjem oko tog public IP-a. Nisam trenutno u HR pa nemogu nazvat. Nadam se da za kucne korisnike neka nikakvih smicalica :(
|
pitanje, ako pređem na njih, to znači da moram otkazati pretplatu telefonsku i adsl brzinu kod tcomA ?? :stoopid:
|
Citiraj:
|
Znači nikakvog posla sa tcom nemoram imati prilikom prikapčaja na metronet..morao sam pitati tak da nebi došli dupli računi....sjajno :chears:
|
Hmm,onda je to super.Ali moram cekati jos mjesec dana.
|
Baš gledam curi za Jarun i pazi ovo:
Čestitamo! Metronet mreža dostupna je na traženom telefonskom broju. Postanite korisnik odmah i koristite MetroBroadband uslugu za samo 1 kn*mjesečno! Metro2Fast 99 kn (ovih 99kn je prekrizeno!) 1 kuna mjesečno do kraja godine* Internet 2Mbps ADSL2+ Najpovoljnije telefoniranje Kućni bežični Internet (WLAN) Zakon! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:20. |