![]() |
Citiraj:
Malo sam se šalio sa hazetom, nije najbolji ali da je kvalitetan, bogami jeste. Treba mješati hazet odvijače sa proxxon gedorama, knipex klještima i unior radapcigerima :D Torbe imaš odlične za kupiti/naručiti u trgovini Crom. Ja sam nabavljao Hepco Becker kofere za alat nosivosti 35kg sa 3 pregrade za oko 1200kn. Valja napomenuti da su koferi fantastični po izdržljivosti ali vjerojatno ih i poznaš jer taj proizvođać je jedan od boljih. |
Da baš te imam, ovaj komplet od 7 kom.
Šarafcigeri su ok, imam ih 1g. i nijedan se nije "pojeo", zamjerka bi bila slabašan magnet Dosta tog alata sam sreo da su potpuno identični samo ime razlika, od jeftinjaka pa do skupog i kvalitetnog alata Sve to isti kinez štampa:) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Mixam razne marke, unior, knipex, kineze ali i beta alate.
http://www.magdd.hr/hrv/alati.asp Iskreno, nije toliko važna marka alata koliko kvaliteta i vrsta vijka. Jer kad dobijete 3 različite specijalne glave vijaka na istom aparatu onda vam dođe za popxxdit. |
Citiraj:
edit: kakva su ova kliješta http://www.unior.si/proizvod-1?doc=21125&prod=87488 trebala bi mi i neka takva preciznija malo, gledao sam i knipex, ali su preko 200kn i naišao sam na netu da nemaju nazubljene čeljusti iznutra, može neka druga preporuka |
Citiraj:
|
Citiraj:
zvučnik za testiranje mi služi tome. Citiraj:
Stvarno neznam, imam nekakav komplet tih klješta lux tool i u biti su skoro neupotrebljiva, pogotovo cvikcange, pa sam zato i kupio knipexove Gledao sam katalog od knipexa i ne vjerujem da nemaju u ponudi nazubljena s obzirom da su cvikcanga imali sigurno 15-ak modela samo za elektroniku Uniorove cvikcange sam gledao ali nisu mi se dopale, bile su neš preko 200kn Ja sam gledao ona crvena, inače Unior-ov alat za električare/elektroničare je crven(testiran na visok napon), meni je njihov plav alat bolji pogotovo šarafcigeri |
Citiraj:
Ajd morat ću pogledati u Cromu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav, da li netko zna di mogu jeftine šerafcigere nabavit za rastavljanje grafičkih kartica itd. imam tu neki "Professional Tool" set šta sam uzeo sa ebaya i ovaj jedan križni nastavak mi dobro sjeda u šerafić no nekako je nespretno s njim odšerafit jer je premali šerafciger, a ako stavim onaj željezni nastavak i malo jače stisnem a moram jer se mora sila upotrijebit da ga zavrtim, a da ne preskoči on mi upadne u prazninu u šerafcigeru :D banana, pa bi htio par komada uzet bez nastavaka znači gotovi šerafciger za rastavljanje kartica npr. gtx-ica 470 i ostalih grafičkih kad ju skroz rastavljam znači one sa zadnje strane grafičke šerafiće da ne izližem ko da sam neki amater(šta mi se desilo na dva upravo, a prije toga se ne sjećam kad mi se to desilo).
|
http://www.links.hr/?naziv=alat-za-r...kl=080.000.037
najjakiji alat kojeg sam valjda u životu kupio. |
Aha, vidio sam taj baš maloprije, al reko da pitam možda kakvih još ima. Najvjerovatnije ću onda taj i uzet kad je najjakiji :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:53. |