![]() |
...
Citiraj:
Nek clear CMOS napravi i "load optimized defaults u BIOS-u" za pocetak... @jollyb: Da se razumjemo, sve memorije koje sam probao su radile kak spada na mojoj ploci dok je FSB na default (dakle 200mhz) no problem dolazi kad FSB prelazi 300mhz... apacer am1 533mhz / goodram 667mhz / crucial ballistix tracer 800mhz (sve 512MB), su memorije koje su radile kak spada i sa FSB-om iznad 300 na mojoj ploci no apacer i goodram mi nisu same po sebi dovoljno brze pa sam trebao nesto brze u vidu ovog crucial-a... no imam samo 1 stick pa mi je sad to problem... |
Slično pizdi i kod mene (Ultra II-M2)
Pri svakom bootu ili restartu napiše da je greška pri overclocku ili da je sve vraćeno na safe vrijednosti i da treba ponovno sve narihtati:hitthewal: I to na default postavkama:suicide: |
jelc ja takve probleme nisam imao...
jedino kad sam dobio poruku da je greska pri overclocku je bilo kad sam procesor overclockirao previse... a jel ti javlja gresku kad rucno sve podesis ili samo kad je sve na def. postavkama? (najnoviji BIOS vjerojatno imaS?) |
Citiraj:
Kretenarija. I još se pri svakom restartu dvaput svinjski zadrevi:D Zadnji BIOS. Budem još provjerio proc i memu na drugom kompu i neku drugu memu na ovom, ako je ispravno ploča ide natrag u dućan. |
meni isto zna 2 puta tuliti dugacko ali meni se opce ne dize sistem hehe
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:06. |