PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Novosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Google TiSP - besplatan Internet napokon u Hrvatskoj (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=65379)

WeD@ 02.04.2007. 14:48

besplatan flat adsl svim korisnicima Hrvatske ?
jako lijepo,
mislim da je tu negdi sa vijesti da su otkrili lijek za leukemiju i poslat ga na mail svim oboljelima (po mogucnosti maloljetnima, teze ce skontat da ih za*ebavate)...

d0X 02.04.2007. 17:34

gugl valja dobre fore. vidiš, vidiš, i nerdovi se znaju zahebavat :lol2:

Elven 02.04.2007. 18:30

Google je vjerojatno najbolja kompanija na svijetu, odnosno najpozeljnija za radit tamo jer atmosfera koja tamo vlada je nevjerojatno dobra, pa nije ni cudo da se znaju za***avati.

Naravno da Google nije jedina firma u kojoj su vlasnici razumni, opusteni ljudi koji ce uloziti puno novaca da se njihovi zaposlenici osjecaju ugodno i sretno na poslu, ali je jedna od rijetkih. TBH do sada sam cuo jedino da informaticke firme ulazu puno u svoje ljude, u smislu radne atmosfere (npr. druga za koju pouzdano znam da je jako voljena od svojih zaposlenika je XS4All).

tor 02.04.2007. 18:54

Je, google otvara svoj ured u HR-u pa sam bacio oko na uvijete. Jeah bejbe, puno daju ali i puno traže. No potpuno opravdano. Gdje dođu tamo i žele najblje ljude koje se mogu odbiti.

Elven 02.04.2007. 23:10

Google stvarno otvara svoj ured u Hrvatskoj? Nije vise 1. april, pa se valjda ne salis...

horza 03.04.2007. 04:29

da, otvaraju ured i traže tog managera već preko 2 godine... al na mail "imate li kakvih informacija o mogućem otvaranju ureda u croatia" sam dobio "we have no information about that possibility at this time" :-/

tor 03.04.2007. 07:06

hi, hi valjda im kadar ne odgovara...

torcida kutina 03.04.2007. 18:50

tisp

$ranje, sta s nama koji kakamo u rupu u zemlji. Bacil sam u sekret na polju zicu, i nije se pojavio ronioc. Koliko jos da ga cekam?

torcida kutina 03.04.2007. 18:53

tisp

dogovorili smo se u 12, ja ga cekam do 1, ak' ga do 2 nema, u 3 idem, jer i ja imam svoj ponos

Elven 03.04.2007. 21:44

Citiraj:

Autor tor (Post 691230)
hi, hi valjda im kadar ne odgovara...

Vjerojatno. Iako mi imamo kvalitetnih IT managera (Combis, Recro, MSan i ostale uspjesne IT tvrtke bi trebale moc iznjedrit barem jednog managera koji bi zadovoljavao Googleove standarde po pitanju iskustva, inteligencije, mladosti i sposobnosti), pa me bas zanima jesu headhunter agencije u Hrvatskoj toliko lose da Googleu ne mogu predloziti postenog kandidata ili su ti manageri toliko ludi da odbijaju raditi za Google?

tor 04.04.2007. 13:21

Citiraj:

Autor Elven (Post 691736)
Vjerojatno. Iako mi imamo kvalitetnih IT managera (Combis, Recro, MSan i ostale uspjesne IT tvrtke bi trebale moc iznjedrit barem jednog managera koji bi zadovoljavao Googleove standarde po pitanju iskustva, inteligencije, mladosti i sposobnosti), pa me bas zanima jesu headhunter agencije u Hrvatskoj toliko lose da Googleu ne mogu predloziti postenog kandidata ili su ti manageri toliko ludi da odbijaju raditi za Google?

A ko ce ga znati, dovoljno smo ludi za obje varijante:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:32.