![]() |
he he. :D
zavidim Vuci kakvu reputaciju ima. :) ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma ne "ozbiljan" sam :lol2:
|
lokaciju i godinu rođenja bi trebalo OBAVEZNO upisati, a ako je i to prevelik zahtjev, onda ne znam...
|
Je, i onda neko od 18g iz ZG napise da ima 81g i lokacija zaobraslo prijeslo (da, postoji) :D Svi mi mozemo i dalje lagat...
edit: jel Gabre, kaj nismo mi malo fulali temu? nasi bi postovi vise spadali u temu o novim clanovima :stoopid: :D |
Citiraj:
rekao sam odma da meni to nista ne znaci sto netko ima 1, a netko 30 zelenih kartoncica dole :stoopid: Evo pogle samo RAMovka - odma je dobila 2 komada nakon onog posta :D Zasluzeno? :P I mojih 50% je bezveze poklonjeno, tako da... |
moji su svi zaradjeni mukotrpnim radom :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
imas icq :P nemoj spamati :lol2: |
Citiraj:
sad baš gledam,dobio sam lošu reputaciju što sam napisao da kamion neće prijeći most...ona mozgalica piše mi da neznam fiziku... :D |
Citiraj:
|
jel vidite kam to vodi?to se dijeli po osnovi "joj kak ovaj ima ruzan avatar" i "ovaj lik je ruzno napisao slovo p"
bute vidli. |
Ma joj ova tema oko reputacije je raspravljena vec gro puta mislim da stvarno nema potrebe opet ulazit u polemiku oko reputacije jer ona je prisutna i istina da neki misle da nista reputacija ne vrijedi neki vele drukcije ali posto postoji nece se nista pormjenit kakvo god ti imao misljenje. Istina da neki daju i bezveze reputaciju ali pametno je Smartguy rekao da datum registracije nedaje uvijek točan odgovor ali u 95% slučajeva da.
|
Ovako, išla je globalna obavijest na sve forume koju dobro pročitajte i shvatite vrlo ozbiljno. Ja imam točan uvid u to tko kome i zašto, čemu itd. i stvarno je bezobrazno to što rade neki od članova, od vrijeđanja, psovanja i ostaloga putem reputacije do ko zna čega...e pa sad budemo vidjeli, jer nekultura pojedenih članova prelazi sve mjere. Valjda biseri misle da to nitko ne vidi, tko kome itd...
|
Citiraj:
ja dobio bad rep u kojem pise bb:lol2: u potpunosti se slazem s tobom, tako ce i biti na kraju, tj vec je pochelo... e da a gdje je ova ekipa uspijela nabiti toliko rep bodova? |
Citiraj:
ma ne dira me to uopće...tak i onak uglavnom dobim pozitivnu reputaciju za blagdane :D |
Medjusobno si nabijaju rep kako im sprdne, a to nema nikakve veze sa sistemom reputacije. Naravno, to su oni koji prvi izlete u javnost kako nista ne valja, moderatori nista ne rade i zaradjuju novce za svoj "posao na PcE", a prvi osim sto krse pravila PcE za*ebavajuci se sa rep. sistemom nemaju niti osobne kulture. Tko god se prepoznao ovdje of kors. :)
No, bude se sve to dovelo u red, nemas brige. |
a zasto ste uopce uveli tu bedastu reputaciju??
stvarno ono jos nisam vidio forum na kojem se to koristilo onako normalno bez ovakvih gluposti kao sto se sada i ovdje desavaju,,, ono totalno mi nista neznaci koliku tko ima reputaciju,,,,,,,, cemu to mislim da vam takve gluposti stvarno nisu potrebene jer sada fino izbija i mali rat oko toga i samo jos vise posla oko sredivanja clanova kojima je netko nabijo bilo dobru ili losu reputaciju bezveze,,, i sad ima mala grupica forumasasa koji to ispravno koriste mala grupica onih koji nabijaju negativnu i pozitivnu onak sam bezveze kako kome i mala grupica onih koje to uopce nezanima i cemu to onda sluzi kad se neki samo bezveze igraju s time drugi ju i negledaju......?? |
Citiraj:
postova. Dobar, whowhawhiwha:zdero2: i sad bi trebao:care:. malo morgen. |
Citiraj:
Naravno da će se takvog usera "nagradit", jer večina novih počnu sa Crackom ili Neće mi se upalit komp, zašto?. EDIT: Citiraj:
|
Kak ne kužite dečki da je ta reputacija svojevrsni anti-spam! Ljepše je imati zeleni nego crveni karton kraj svog imena te se time članovi trude ako ništa drugo biti pristojniji i kvalitetniji dio ove zajednice! Ja mislim da je reputacija odlična ideja! Evo ja imam reputaciju 6 i manje od 100 postova, od toga nisam zslužio možda 1 level reputacije (ajmo reć da mi je "poklonjeno" kojih 30 bodova od njih tristotinjak), ostale sam dobio zbog kvalitetnih vodiča i savjeta!
EDIT: Naraslo na 7 dok sam ovo pisao :) |
Citiraj:
i stvarno kad to netko zlorabi netko oke koristi i netko uopce nije svjestan da to postoji,,,,, nema bas neke prevelike koristi od reputacije,,, |
Citiraj:
Trebalo bi i zivotopis :care: . Neki to shvacaju ozbiljno, a nekima se zivo :fiju: za takve stvari. |
leek , jos jednom , sluzbeni hrvatski bmw forum di sam ja ima pod obavezno lokaciju godine i IME I PREZIME
nebi vjerovali kolko su ljudi pristojniji kad im veci dio osobne karte pise s ljeve strane. meni je to skroz ok. pa ne srami se nitko valjda kak se zove , otkud je i kolko godina ima?? ok kuzim ak je neko iz bosne il nest, al to se vec da sredit. |
bosanci rulez nema veze ko je odakle. eo ja sam HRVOJE iz ZAGREBA godina 16, za pol mjeseca 17 !--> zadovoljni :)
i da btw mojih 4 repa su baš sexy i donekle nisu poklonjeni :P to je zato kaj vas ownam u codu sve :) |
Kad se več upoznajemo, ja sam Goran 19 godina, sutra bu bilo 20 :( Nebum više teenager :(
PS: Zagreb, Voltino naselje, balkon do balkona sa Blažom (sad se seli, al kaj je tu je) Obojca slavimo rođendan sutra, ko da su nam se starci dogovarali kad su nas radili ;) |
po meni jedino mjerilo (koliko-toliko mjerljivo) je broj postova i datum registracije, ovo sa reputacijom mi slici na "kako biti popularna u srednjoj skoli"
|
Nema reputacije :chears::frend: :fešta je:
|
Lokaciju je poželjno staviti čisto zbog praktičnosti.
Zbog trgovine, kod pitanja o kupovini novog hardwarea, možda ti je neki forumaš u blizini pa možeš kod njega istestirati komponentu za koju nisi ziher da li ne radi zbog tvoje konfe ili je neispravna itd... Godine-po meni je to stvar kulture, ne mora se svako složiti sa tim mišljenjem:) Ako i ima forumaša koji će nekog zezati jer ima 13-uvjek će se naći i oni koji će mu pomoći baš zato jer je mlad i nezna. |
Ajde fala bogu. Mozda i ostane ovako bez reputacije. profil mi cisce izgleda :D :D
|
da, ovim "frajerima" je reputacija bježala iz profila, za mjesec-dva dana jedan post jedna stranica:D
|
nema više kurchenaja s reputacijom hehe
|
Citiraj:
|
a kad nema reputacije amo nešto drugo uvest da imamo o čemu raspravljat :D
Recimo na avataru mora biti tvoja osobna :D (za mlađe od 16 godina može i osobna od roditelja :D) |
Da, nažalost. Stvarno, kakvih ovdje članova ima pa to je strašno. Likovi koji se skrivaju iza reputacije s takvim uvredama i bljuvotinama, a javno na forumu prave male bebice, cinizam do bola. Strašno.
Izveselite se još par postova ovdje i onda zatvaram ovu temu jednom zauvijek. Kad čovjek pomisli da nešto možeš napraviti s balkancima... |
nego jel samo ja nevidim avatare ili ?
ode reputacija :( steta :D |
Ajd da ne otvaram novu temu dok je ova još otvorena (žao mi prostora) :)
S kojim programom mogu pratiti temperaturu procesora u Windowsima osim sa Everestom (Everest mi ne podržava konfiguraciju, ne znam zašto)?? Hvala ljepa! EDIT: Odličan je program, puno hvala SmartGuy!!! Da mogu, dao bi ti RepUP :lol2: |
core temp
|
Same odl story, prvo uvedu repurtaciju, pa se svi razvesele tome, pa je onda iskoristavaju, pa si je onda napumpavaju, pa se onda svadaju preko repurtacije, dok se na kraju ukine repurtacija.
:chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:29. |