![]() |
|
Citiraj:
|
daaaaaaaaamn 8 mjesec je jednostavno prePREPREdaleko,mislim,kralj ljeta,kak ću ju preć s tim da izlazim van -.-',mrzim kad dobre igre izlaze na kraj ferija
EDIT:jer zna neko stranicu gdje se kupuju origigi igre,hoću si kupit gta seriju 3,možda i ranije,svi znamo da su stare igre bagatela,dođu nekad po 60 kn,ove bi mogle bit 100 |
Citiraj:
Origigi igre mozes kupit ..... i na Crovortex-u pa pogledaj te stranice |
8 mj je za PC ili konzole?
|
Za konzole, ali ne izlazi u 8 mjesecu nego 10 ili koje je več october.
|
oboje smo fulali,9i,s tim da ako bude ko andreasimat ćemo ga 2008e u 6 mj il negdje
EDIT 0:the beggining-vlastita glupost izbrisana znam za algoritam,al oni ko obično imaju dobru ponudu u dućanu,al na internetu su strava EDIT:imaš ideju ak je nešto rasprodano na crovortexu jer se može naručit,oću si vice city uzet EDIT vol.2:isuse sad sam vidio Dune 2000 tamo za 60 kn,il 50/40 tak neš,kako sam ko klinac bio ovisan o tom,i o duku,solfstein 3d jasno isto još 3 dana i 10 h do trailera,šmrc,već gubim živce,kak će bit kasnije |
Izgleda da je trailer procurio... stvarno ne znam sta da kazem...
Opravdali su onu "Things will be different" http://www.youtube.com/watch?v=kMYsaFDckY4 :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace october iliti oktobar je 10. mjesec:D |
Nije istina. 9. je mjesec
|
oh ljudi bozji, osnovna skola ;)
evo u (ne)preglednoj tabeli :D 1 januar sijecanj 2 februar veljaca 3 marc ozujak 4 april travanj 5 maj svibanj 6 junij lipanj 7 julij srpanj 8 august kolovoz 9 septembar rujan 10 oktobar listopad 11 novembar studeni 12 decembar prosinac |
Citiraj:
http://www.uaf.edu/ISTVS/html/calendar_2007.jpg :fiju: Sama igrica je najavljena 16.10.2007. :kafa: |
ja sam fulo,samo da se opravdam,it's not that i don't know english,it's just that i don't know the names of the months even in croatian,that blows
:D jojojojo trailer za samo 3 dana :(:(:( oću danas |
Vrhunac mog znanja je gledat na sat i znat koji je dan u tjednu.
Nebi znao nabrojat mjesece ni na hrv, a kamoli na eng iako ih sve negdje znam, al neznam po redu. Sto cini digitalna tehnologija, samo brojeve kuzim :D:bonker: enivej, nacekat' cemo se, 10mj je tek za konzole, znaci jos ufufuf za PC :( |
obicno je maj mjesec za gta pc, tako da se kladim na release date 02.05.2008 ;)
|
ma ja sam psovo rockstar i u snovima radi tih pc fora,inaće mi nebi uopće trebali dobiti vice city,da se peticija nije potpisivala,gamad,htijeli su nas zakinut ,a o san andreasu je isto bilo govorkanja da neće izać,možda se ljute radi moddanja igre...
1 dan i 12 h šmrc jer se ko sjeća onog filinga,ljeto,sve kul gotova škola,a ti u rukama držiš VICE CITY,pokreneš gaa moliš boga da nešto ne pođe po zlu pa kaže da se ne može instalirat,i onda se nemoš odviknut, |
Problemi sa PC verzijama u zadnje 3 igre (3,vice,sa) su nastale zbog potpisivanja ekskluzive sa sony-em, tako da su imali 6-8mj prednosti...
Ovaj put to nije slucaj, vec obje konzole imaju isti datum izlaska, sto moze ici na ruku PC verziji (a i ne mora). Sutra se odrzava sastanak o prodaji Take Two, tocnije 2 sata prije objave trailera... Navodno su zainteresirani sony, m$oft i EA :baad: |
Neznas tko je gori, sony entertaiment, M$ jos nekako, al EA nikad nisam volijo, jos samo da ne nakaleme nesto tipa 'gta4 : underground .. ' ili 'gta4 : karbon:hitthewal:
ili, puste naziv kako je, al svaka ulica ima ogromne reklamne natpise tipa neVidija, AMD i slicno :fiju: :D |
Radi ov igre bi jedino kupio PS3...radit ću prek ljeta pa ću vidjet na kaj bi lovu potrošio ak niš onda PS3, neda mi se više ulagati u komp:)a možda i padne cijena plejke na nekih 3000kn (nadam se hehe)i deri GTA:)
|
Citiraj:
Tko god da ih kupi, mislim da će ih cenzurirati do pakla. :( Inače, što se izlaska trailera tiče parafrazirati ću Dextera: "Oh boy, oh boy, oh boy, oh boy!!!" |
Jos par sati je ostalo do trailera :fiju:
Samo zelim reci da ukoliko budete imali problema sa gledanjem trailera zbog zagusenosti (...a imat cete :) ), PlanetGTA ce hostati trailer na svom site-u prakticki odmah, kao i linkove na mirrore sa trailerom. http://planetgrandtheftauto.gamespy.com/ Pozdrav do 1min poslije trailera :D |
Pa di je zaj treiler??U kolko točno sati se zna?
|
Citiraj:
|
Još minuta ekipa! Samo da se serveri ne prekrcaju sad! :D Sretno!
|
haha ddos
|
ja nemrem nis otvorit kolko je zatrpan server!
da mogu toliko zatrpani bit ja ne kuzim, vec 2 sata stiscem refresh na obadva linka!! jel moze netko help please? |
AAAAAAAAAAAAAAAA NEĆEEEEEEEE :(
|
Ajde ne odustajte tako lako:goood:
Jeeeeha!!!:CoolRamb: |
meni otvara stranicu, al nema trailera :(
|
http://download.gametrailers.com/gt_...iler1_720p.wmv
evo i torrent: www.gta4.net/trailer/gta4_trailer.torrent 70mb i deri! |
TOO MAJSTOREEE !!!
|
Ajme, jeste naspamali majko mila.... :fiju:
|
lol 70mb za 1min
engine izgleda super, grad je new york idem spat |
Citiraj:
:suicide: |
sorry ali nisam mislio da se filmic od 1min moze spoilat :)
ali nisam rekao glavnu radnju :P |
Pogledo sam trailer konačno! Spičles! :D
Seeehr dobro, bit će nešto od toga... Bit će puno od toga.. |
nije new york, na wiki pise opet Liberity City!
|
joj joj joj
a nakojem gradu je baziran liberty city? |
Ha, ok, potrudili su se. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:02. |