![]() |
Ajde bez spominjanja konkretnih fileova sta ste uppali!!!!!!
|
Citiraj:
|
Da li je netko mozda placao premium preko banke ?
|
e, to i mene zanima.
htio bih uzeti akaunt na mjesec dana. mogu kupit preko banke, kreditne ili kako? bilo bi ok ako je netko iz rijeke, pa da mu dam novce i on meni kupi akaunt |
Kupi preko kreditne i to putem paypala. Ne mora biti kreditna može biti i debitna. Bitno je da iza gdje ide potpis ima 3-znamenkasti broj. Pogledaj malo thread 'Paypal u Hr' gdje imaš puno detalja i popis svih hr kartica koje se primaju.
|
e, to nisam znao. mislim zaboravio sam da je paypal kod nas već, jesam tuka :)
|
meni je jucer ujutro ugasilo jer sam skinio 25gb-e u 5 dana i kad će mi opet pustit download u ponoć ili 24 sata nakon isključenja , mrzim ovaj hebeni limit 5gb-a mi je premalo (((( grrrrr
|
Evo, istekla mi dva mjeseca flata. Koristio premium account. Skidao Internet download managerom. Al mi jedna stvar nije jasna. Zašto je upload ogroman kad koristim IDM? Baš gledam promet, zadnje skidanje 2,81GB al upload 292MB. WTF? Niš drugo na kompu nije radilo. Pa nije torrent da uploada.
|
za uploadere da se spomene:
|
Rapidshare ovlašteni
Za par dana Hrvatska ce dobiti svog ovlaštenog zastupnika firme Rapidshare tj. već ga ima ali će početi sa radom za par dana. Tu će te moći kupiti Rapidshare Premium Accounte po prihvatljivim cjenama. Isto tako oni će odgovarati za svaki account kojeg prodaju, moći ćete skidati u isto vrijeme onoliko file-ova koliko vi želite i to većim brzinama skidanja. u. Nema prodaje istih accounta nekoliko puta ili preprodaje ukradenih account-a, a za account-e koji se kupe na crno postoji mogućnost da ih sam Rapidshare zatvori. Na pm me mozete pitati na kojoj web stranici to možete pogledati.
|
|
Vec ima topic o Rapidshareu... koji nije ovoliko star...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:21. |