PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Sta radite u slobodno vrijeme (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=60573)

Jelc 12.01.2010. 02:44

Nekima je korištenje tražilice preveliki intelektualni izazov:D

A ima bogme i tema za Parkour:)

http://forum.pcekspert.com/showthrea...t=87544&page=2

Majo 12.01.2010. 07:02

Da to sam ja otvorio :).
Eto i ja se bavim Parkourom vec oko 3 godine,ak nekog kaj zanima,neka pita :D.
Parkour nije sport ;).
Uz to,aktivno gledam Star Trek :D :D :D!

thedream 12.01.2010. 07:57

Imao sam curu 5g do prije neka dva,tri tjedna..tako da je svi bilo njoj odnosno nama podređeno,ali inače sam igrao dosta dobro košarku,pogotovo u obrani,bio na turnirima,igrao HAKL i REKLA lige davno,i tako,još kao balonja mali :),uglavnom od 5. godine igram košarku,i uživao sam u tome dok sam imao svoj svijet i život..

Veza me dosta shebala,i tako je i završila,shebano.

Uglavnom sad većinu vremena radim,i učim za magistarski rad,tj. čitam literaturu pa ću krenut lagano pisat da dovršim do ljeta,tj. 9mj pošto sam odavno položio sve ispite.

Izlazim i da i ne,prije 3x tjedno,sad ako jednom u 3 tjedna..od kompova ništa posebno ne igram,osim emulatore za konzole koje obožavam. Ovo nešto sitno HW-a što iskomentiram,prodrljam,promjenim,to je više gušt, čak ne ni hobi,zašarafim koju konfu po potrebi iz usluge,i gotovo.

Obično znam i često sjesti u auto,i odvesti se sam ili sa prijateljicom:D bilo di u HR ili čak vani,di mi pukne ovisno o vremenu,novcu itd.

Ostaje naravno glazba i pokoji jači koncert,pošto slušam ovo govno od 3 osnovne,to je nekih 17g već,16,tu negdje.Baš ono - od malog balonje u crnoj majici i šmrkljima.:)

Također i popijem redovno koji ban ovdje na PCE,ili bar karton,ali to je već default setting :D,tu sam 5tu godinu malo pomalo..4+ teče..

:chears: Živjeli

Mad_Duke 12.01.2010. 08:05

Poso, kuća, birtija (i faks).

Hamm 12.01.2010. 08:45

Kuća-birtija-poso-birtija-poso-birtija-kuća-birtija-kuća :D

Predivna harmonija. :D

lit 12.01.2010. 09:34

Citiraj:

Autor Getz (Post 1535864)
Ono čime se ja bavim jest parkour. Već aktivno 2 godine sam u tome, s time da godinu dana imam efektivnog treniranja.
Evo kak nam je izgledao subotnji trening (oprostite zbog kvalitete edita i videa općenito, nemam baš previše iskustva sa video editiranjem):

Zašto ne nosite rukavice ? sve ostalo ok, ali daj si stavite rukavice.

Router 12.01.2010. 17:49

Vise ni ne znam tocno definirati svoje slobodno vrijeme zbog kolicine poslova i obveza koje sam uzeo na sebe,ali ono malo što se nadje najradije provedem u teretani ili na trcanju,te na sparinzima i raznim treninzima,eventualno neki izlazak van ponekad ili nadoknada sna,ostalo me manje vise ne zanima,cak vise ni po kompovima ne drljam toliko,zapravo ne drljam uopce vise,dok radi - dobro je.

blackened 12.01.2010. 18:41

Posao, cura, komp (net i flmovi), koncerti...od slaganja kompova i OS-ova sam isto lagano odustao jer previše živaca iziskuje kad te kasnije zovu jer im se komp zablokirao i kako ga resetirati i slične debilane...mislim da ste većina upoznati s time....

Košarka nekad vrlo intenzivno, sad uopće više ne, ekipa se ulijenila, svima rastu škembe i kukaju a nitko se ne bi pokrenuo....pa zato radje u birtiju na pivicu da smanjimo to nezadovoljstvo i kukanje :)

A u zadnje vrijeme kak je ovo odvratno vrijeme i nije za nikud izaći sve više sviram pa sam se okušao eto i u autovoajerstvu :D

http://www.youtube.com/watch?v=KdWNS1P7k4o

Getz 13.01.2010. 11:58

@ Jelc - E oprosti, nisam se sjetio na svaštaru nego sam samo bubnio temu pod Linkove...jesam njub :D

@ Lit - Pa ak si pogledao video, onda si skontao da smo samo u jednom slučaju imali rukavice i to ondje gdje smo na sve 4 prehodali cijelu terasu vrtića ispred kojeg smo bili to jedno vrijeme i to zbog stakla kojeg tamo puno ima...općenito svaki place na koji dođemo (uglavnom) je sve puno stakla po podu pa se takve stvari i ne mogu radit bez rukavica, tada ih onda ili ne radimo ili nađemo neko drugo rješenje tj neko drugo mjesto (eventualno neko polje i onda deri tamo)

Što se tiće Maye ( ili još poznatiji pod imenom Plinko aka n2o2), dečko je odličan, ima skill i fluidno kretanje (ajmo reć kao neki cilj parkoura da ti kretnja postane fluidna), ali je neki puta malo naporan :D NHF naravno ;)

P.s. Drago mi je da mi moj omiljeni admin/moderator nije obrisao do kraja temu neg samo premjestio! :care:

drle1 01.04.2010. 18:23

promoviram unied electronic sound,dilam karte za to,nogomet,skejt,biljar,komp kad se nade vremena

crna.suma 08.04.2010. 13:06

U slobodno vrijeme najvše sam sa curom,društvom kao i za kompom!:)

Majo 08.04.2010. 13:22

Parkour (Intenzivno vec skoro 3g)
El. Gitara
PC (sve zivo),Powerball :D.

A ostalo drustvo/izlasci,koncerti,mosh pitevi,benganje do smrti bla bla,to se niti nemora spominjat ;).

Dawar 08.04.2010. 14:04

Bouldering aka penjanje
Na PCu jedino što radim je gledam serije i filmove ili surfam(igre i ostala prčkanja po sw i hw su mi odavno dosadila)
Mjuza
Društvo itd...

Bana 19.07.2010. 22:35

Popravljam aute..:D..

Problem 19.07.2010. 22:40

Sad kad nema faxa, samo hardkor bauštela. Krovišta da budem precizniji. :D

Flikoman 19.07.2010. 22:47

3x tjedno teretana, 3x tjedno trčanje 9km :D To navečer nakon svih obaveza :)

Problem 19.07.2010. 22:50

Citiraj:

Autor Flikoman (Post 1691721)
3x tjedno teretana, 3x tjedno trčanje 9km :D To navečer nakon svih obaveza :)

to je kod mene za vrijeme faxa (navecer ofkors)

jucca 19.07.2010. 23:51

Kuća, poso, komp, bicikla, fotografija, birtija, a kad se dovoljno napijem onda ponekad dotaknem i ženu :D

JuiceBox 20.07.2010. 00:49

Trcanje svako jutro u 7 do pol 9 i onda kave, kupanja, gejmanje, sve u svemu ne zalim se :)

ezz 20.07.2010. 01:17

kuća poso poso kuća :D

danc00 20.07.2010. 01:48

faks
4x tjedno veliki nog.
x put tjedno mali nog. u parkiću
prokleti komp
uz sve to imam posla doma kolko Vas volja
tunning i styling yamahe aerox (kolko mi kasica-prasica pljune, skuplji sport od PC OC-a :) )

The Player 20.07.2010. 02:10

Rukomet, nogomet, trčanje, paintball, badminton, plivanje, sad cijepanje drva :D, sve samo da se ne stoji ne mjestu.

njoka. 25.07.2010. 19:39

Gledam filmove i serije,igram igre,odem vas s frendovima,slusam glazbu i surfam po netu :D

Seraph1m 27.07.2010. 14:15

Filmovi, glazba, Xbox360 i kupanje na Korani ili Dobri :)

Brown Acid 30.07.2010. 08:37

Vozim motor..

Sa_Stilom 30.07.2010. 09:00

Yebem kad stignem, a dalje:
Snowboard, Wakeboard, Rolanje, Counter Strike Source, Filmovi, Trošim pare :D

Halos 30.07.2010. 09:14

Bacam kamenje u dalj...

...al fakat.Nemamo svi motore, fensy šmensy skupe sportove i gro para. jbg.,

:D

LJudi imaju potrebu da budu neznam kako prihvaceni, pa nabubaju toliko svega, a dam okladu da sjede i bulje u monitor cijeli dan, a jednom odu na paintball pa to onda uvelićaju... (za primjer uzeto)

Ja svaki 3. dan odem na hakl košarice, a nogometa nisam vidio kje pocelo ljeto, jer mi nije bas forsanje po +50 igrati. Inače svakodnevno(kad je fino vrijeme) visim na košarci/nogasu, a kad popravim bajk onda i njega mučim.

Cuky 30.07.2010. 11:09

kuća poso-poso kuća na biciklu, 2 puta tjedno u zadnje vrijeme sam poceo igrat mali nogomet (osim sada kada su svi na go), secem dzukelu (moram :D), a da budem iskren najvise vremena provodim za kompom, sto na poslu, sto doma. u planu je i povratak na trening (tkd, ju jitsu) ali to je vec duze u planu, otkako sam ruku sredio :fuming:. istina, ruka se vec polagano oporavila ali nikako se natjerat.

tu i tamo uhvatim zensko pa napravim dar mar :D

Tihi2 30.07.2010. 21:21

Spavam :)
Bicikl, nogomet, košarka, odbojka,
Obitelj, kuća
i sve ostalo

BlackZ0r 11.08.2010. 17:31

more,nogomet,stock cola :P

speoon 08.10.2010. 13:49

većinom sam za ko,mpjuterom i vozim motor

walbandon 08.10.2010. 14:05

popravljam kompove, spavam, gledam serije...i najvaznije..cuvam svoju kcerkicu...

BeroVK 08.10.2010. 14:24

Biciklizam, auti, motori i slične stvari :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:10.