![]() |
Nekima je korištenje tražilice preveliki intelektualni izazov:D
A ima bogme i tema za Parkour:) http://forum.pcekspert.com/showthrea...t=87544&page=2 |
Da to sam ja otvorio :).
Eto i ja se bavim Parkourom vec oko 3 godine,ak nekog kaj zanima,neka pita :D. Parkour nije sport ;). Uz to,aktivno gledam Star Trek :D :D :D! |
Imao sam curu 5g do prije neka dva,tri tjedna..tako da je svi bilo njoj odnosno nama podređeno,ali inače sam igrao dosta dobro košarku,pogotovo u obrani,bio na turnirima,igrao HAKL i REKLA lige davno,i tako,još kao balonja mali :),uglavnom od 5. godine igram košarku,i uživao sam u tome dok sam imao svoj svijet i život..
Veza me dosta shebala,i tako je i završila,shebano. Uglavnom sad većinu vremena radim,i učim za magistarski rad,tj. čitam literaturu pa ću krenut lagano pisat da dovršim do ljeta,tj. 9mj pošto sam odavno položio sve ispite. Izlazim i da i ne,prije 3x tjedno,sad ako jednom u 3 tjedna..od kompova ništa posebno ne igram,osim emulatore za konzole koje obožavam. Ovo nešto sitno HW-a što iskomentiram,prodrljam,promjenim,to je više gušt, čak ne ni hobi,zašarafim koju konfu po potrebi iz usluge,i gotovo. Obično znam i često sjesti u auto,i odvesti se sam ili sa prijateljicom:D bilo di u HR ili čak vani,di mi pukne ovisno o vremenu,novcu itd. Ostaje naravno glazba i pokoji jači koncert,pošto slušam ovo govno od 3 osnovne,to je nekih 17g već,16,tu negdje.Baš ono - od malog balonje u crnoj majici i šmrkljima.:) Također i popijem redovno koji ban ovdje na PCE,ili bar karton,ali to je već default setting :D,tu sam 5tu godinu malo pomalo..4+ teče.. :chears: Živjeli |
Poso, kuća, birtija (i faks).
|
Kuća-birtija-poso-birtija-poso-birtija-kuća-birtija-kuća :D
Predivna harmonija. :D |
Citiraj:
|
Vise ni ne znam tocno definirati svoje slobodno vrijeme zbog kolicine poslova i obveza koje sam uzeo na sebe,ali ono malo što se nadje najradije provedem u teretani ili na trcanju,te na sparinzima i raznim treninzima,eventualno neki izlazak van ponekad ili nadoknada sna,ostalo me manje vise ne zanima,cak vise ni po kompovima ne drljam toliko,zapravo ne drljam uopce vise,dok radi - dobro je.
|
Posao, cura, komp (net i flmovi), koncerti...od slaganja kompova i OS-ova sam isto lagano odustao jer previše živaca iziskuje kad te kasnije zovu jer im se komp zablokirao i kako ga resetirati i slične debilane...mislim da ste većina upoznati s time....
Košarka nekad vrlo intenzivno, sad uopće više ne, ekipa se ulijenila, svima rastu škembe i kukaju a nitko se ne bi pokrenuo....pa zato radje u birtiju na pivicu da smanjimo to nezadovoljstvo i kukanje :) A u zadnje vrijeme kak je ovo odvratno vrijeme i nije za nikud izaći sve više sviram pa sam se okušao eto i u autovoajerstvu :D http://www.youtube.com/watch?v=KdWNS1P7k4o |
@ Jelc - E oprosti, nisam se sjetio na svaštaru nego sam samo bubnio temu pod Linkove...jesam njub :D
@ Lit - Pa ak si pogledao video, onda si skontao da smo samo u jednom slučaju imali rukavice i to ondje gdje smo na sve 4 prehodali cijelu terasu vrtića ispred kojeg smo bili to jedno vrijeme i to zbog stakla kojeg tamo puno ima...općenito svaki place na koji dođemo (uglavnom) je sve puno stakla po podu pa se takve stvari i ne mogu radit bez rukavica, tada ih onda ili ne radimo ili nađemo neko drugo rješenje tj neko drugo mjesto (eventualno neko polje i onda deri tamo) Što se tiće Maye ( ili još poznatiji pod imenom Plinko aka n2o2), dečko je odličan, ima skill i fluidno kretanje (ajmo reć kao neki cilj parkoura da ti kretnja postane fluidna), ali je neki puta malo naporan :D NHF naravno ;) P.s. Drago mi je da mi moj omiljeni admin/moderator nije obrisao do kraja temu neg samo premjestio! :care: |
promoviram unied electronic sound,dilam karte za to,nogomet,skejt,biljar,komp kad se nade vremena
|
U slobodno vrijeme najvše sam sa curom,društvom kao i za kompom!:)
|
Parkour (Intenzivno vec skoro 3g)
El. Gitara PC (sve zivo),Powerball :D. A ostalo drustvo/izlasci,koncerti,mosh pitevi,benganje do smrti bla bla,to se niti nemora spominjat ;). |
Bouldering aka penjanje
Na PCu jedino što radim je gledam serije i filmove ili surfam(igre i ostala prčkanja po sw i hw su mi odavno dosadila) Mjuza Društvo itd... |
Popravljam aute..:D..
|
Sad kad nema faxa, samo hardkor bauštela. Krovišta da budem precizniji. :D
|
3x tjedno teretana, 3x tjedno trčanje 9km :D To navečer nakon svih obaveza :)
|
Citiraj:
|
Kuća, poso, komp, bicikla, fotografija, birtija, a kad se dovoljno napijem onda ponekad dotaknem i ženu :D
|
Trcanje svako jutro u 7 do pol 9 i onda kave, kupanja, gejmanje, sve u svemu ne zalim se :)
|
kuća poso poso kuća :D
|
faks
4x tjedno veliki nog. x put tjedno mali nog. u parkiću prokleti komp uz sve to imam posla doma kolko Vas volja tunning i styling yamahe aerox (kolko mi kasica-prasica pljune, skuplji sport od PC OC-a :) ) |
Rukomet, nogomet, trčanje, paintball, badminton, plivanje, sad cijepanje drva :D, sve samo da se ne stoji ne mjestu.
|
Gledam filmove i serije,igram igre,odem vas s frendovima,slusam glazbu i surfam po netu :D
|
Filmovi, glazba, Xbox360 i kupanje na Korani ili Dobri :)
|
Vozim motor..
|
Yebem kad stignem, a dalje:
Snowboard, Wakeboard, Rolanje, Counter Strike Source, Filmovi, Trošim pare :D |
Bacam kamenje u dalj...
...al fakat.Nemamo svi motore, fensy šmensy skupe sportove i gro para. jbg., :D LJudi imaju potrebu da budu neznam kako prihvaceni, pa nabubaju toliko svega, a dam okladu da sjede i bulje u monitor cijeli dan, a jednom odu na paintball pa to onda uvelićaju... (za primjer uzeto) Ja svaki 3. dan odem na hakl košarice, a nogometa nisam vidio kje pocelo ljeto, jer mi nije bas forsanje po +50 igrati. Inače svakodnevno(kad je fino vrijeme) visim na košarci/nogasu, a kad popravim bajk onda i njega mučim. |
kuća poso-poso kuća na biciklu, 2 puta tjedno u zadnje vrijeme sam poceo igrat mali nogomet (osim sada kada su svi na go), secem dzukelu (moram :D), a da budem iskren najvise vremena provodim za kompom, sto na poslu, sto doma. u planu je i povratak na trening (tkd, ju jitsu) ali to je vec duze u planu, otkako sam ruku sredio :fuming:. istina, ruka se vec polagano oporavila ali nikako se natjerat.
tu i tamo uhvatim zensko pa napravim dar mar :D |
Spavam :)
Bicikl, nogomet, košarka, odbojka, Obitelj, kuća i sve ostalo |
more,nogomet,stock cola :P
|
većinom sam za ko,mpjuterom i vozim motor
|
popravljam kompove, spavam, gledam serije...i najvaznije..cuvam svoju kcerkicu...
|
Biciklizam, auti, motori i slične stvari :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:10. |