![]() |
Super ... znaci sad smanjim kod t-coma na start, uzmem flat min ... i recimo mogu opet onda pred kraj mjeseca, smanjiti na 2gb kod optime i opet vratiti na 5gb kod t-coma?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
@red dragon ... to je ako uzimas njihov dsl ... znaci optidsl ... ne samo promet
|
Citiraj:
|
Otvara neke stranice kao net.hr, t-com.hr, tportal.hr, t-mobile.hr. To su jedine od onih koje koristim da hoće otvoriti. Sve ostale neće. P2P radi, IMAP i POP3 slabo, odnosno, dobijem samo headere, dalje neće.
Kaže IP adresa : 85.114.37.142 Subnet mask: 255.255.255.255 Gateway: 85.114.37.142 DNS: 195.29.150.3 i 195.29.150.4 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ovaj flat navecer bi dobro dosao :) |
sutra ja isto idem potpisati ( valjda ) pa vam sve tocno kako zasto i bla bla, sva FAQ cu ih pitati pa cu postati odgovore ..
|
Citiraj:
|
ne mora se ici u centar, sada se moze i online prijavu napraviti ... dobijete postom username i password ... tako da cu to danas jos napraviti ...
|
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/thumbs/8252ipconfig2.gif |
evo zahtjev poslan, sad cu valjda u srijedu dobiti to postom, pa u cetvrtak otici u OS u optimu potpisati to i aleluja ...
|
Hm, sve to lijepo, ali ovo nema veze s DNS-om
|
Citiraj:
|
A evo što na Optima AdslTraffic kaže T-Zombix.
|
Danas je definitivno jedna prekretnica u mojim odnosima s telekomima u RH. Doživio sam nešto što stvarno nisam nikad očekivao. Bez nekog natezanja ili nečeg sličnog su mi iz Optime rekli da je, zamislite sad ovo, greška kod njih !!! Da, da, dobro ste pročitali, nije korisnik uvijek kriv, kod njih je greška i rade na otklanjanju greške. A da bi stvar bila još bolja (da, da, može biti bolja) cijeli slijedeći mjesec ću od njih dobiti potpuno besplatno FlatMAX!!! Svaka čast, dođe mi da se rasplaćem od sreće :)
|
imas srece ...
|
Citiraj:
Samo cekam da mi daju jos usera i odo ja... Uz sve to jeftiniji su 50kn na 200. To je ravno 25%... |
ja sam u pon popodne poslao online zahtjev, vjerojatno ce onda sutra doci koverta, ali i ako ne dodje, saljem staroga poslije posla direkt u osijek u optimu jer je 1.2, a na tcom se necu spajat... pa da sto manje budem bez neta
|
Eto, sve rješeno od dečki i cura iz Optime i uz iznimno kulturne ljude u SZK i jako fer odnos. Sve šljaka, sve otvara i ne vidi se razlika u odnosu na T-scum. Nažalost ne igram se pa ne mogu reći kakvi su pingovi prema nekim game serverima, ali ako zatreba koga god nešt zanima neka me kontaktira i pokušat ću pomoć ;)
|
super, bas mi je drago da napokon neka dobra i btw dostupna!!! konkurencija t com iskonu.
jos samo moram pogledati sta se dogada kad smanjim paket na iskonu na najmanji i unaprijed placanjem trajnim nalogom preko AMEXa...i Optima, here I come :) btw. kakve su brzine kad je flat poslije 22h? |
Jednake
|
Zvijerko jesi li čekao password i user name dugo, ako jesi da znam koliko da to sredim do 1.3. ;)
|
Mene su odmah zvali drugi dan da mi kažu username i password, tak da nije nimalo dugo, ali ja sam ipak bio prvi. Sad, pošiljka u kojoj su username i password došli je došla nakon cca tjedan i pol
|
Pozdrav svima!
Evo ja sam jos jedan sretan korisnik Adsl Traffica. Isprintao sam zahtjev, ispunio ga i u utorak odnio u njihov prodajni centar u zg i vec danas mi je stigao postom papir sa podacima za spajanje. Spojio se i sve radi bez greske, nikakvih problema s otvaranjem stranica, newsi rade normalno, mail radi.. U svakom slucaju, vrlo sam zadovoljan : goood : |
Kak torrenti rade?
|
Torrenti su meni od početka sasvim normalno radili, a brzina se nimalno ne razlikuje od T-comove, tako da sam izrazito zadovoljan time
|
Da li taj ugovor ja mogu potpisati i staviti svoje podatke ili stari, jer na njega glasi telefon (kod T-Com-a)?
|
Ne traže podatke o vlasniku tel. priključka, tj. možeš i ti potpisat ugovor, ne mora tvoj stari...
|
To te ja pitam :) Idem ga odmah ispuniti :)
|
da, jedino moraš biti punoljetan...sve ostalo nije važno :)
|
u petak sam napokon dao zahtjev, rekla mi je zenska da cu dobiti u pon ujutro mailom username i pass, pa onda bye bye t-com promet neko vrijeme ...
|
imam osjecaj da ce neciji kompovi radit punim kapacitetom i kasne nocne sate :p
|
Citiraj:
|
hehe ... pa nakon skoro 2 godine dsl represije od strane t-coma bilo je i vrijeme :D
|
Predao sam zahtjev također, FlatMIN here I come! :)
Samo, može li netko ko ima uslugu malo istestirat pingove? Recimo, neki cod2 player da baci testić pa javi? Danke! |
jel moze netko na brzinu objasnit što je sve potrebno i gdje promijeniti da se prebaci na taj paket?
dobio sam user i pass |
Samo si za svaki slučaj na T-comu smanji na najmanji paket i preko njih se više nemoj spajati, a napravi si konekciju za DSL s tim username i passwordom i od sad se spajaj samo preko nje. To bi bilo to
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:47. |