![]() |
Hehe Zed... :D
Jos par stvari da spomenem. Recimo sto se tice placanja - gledali smo par hostinga, i uglavnom se to temelji na tromjesecnom placanju, a cifre su od 500-600kn. Znaci platiti odmah, i iduci puta za nekih 2,5-3mj razmisljati o placanju. Pingovi su ok, servere smo probali. Mape koje smo spominjali su Port, Bridge, Tobruk, Anzio i jos par najboljih + naravno defaultne. Mode koji bi bio je novi PAM, public mode. Uglavnom bi se navecer picio SD, ili ako se vecina izrazi za nesto drugo, lako se izmjeni, admina ce biti nesto vise i uvijek ce moci biti prisutni. |
a ja izbrisao cod2 jučer :)
|
Citiraj:
Ja sam za da se napravi jedan Public server gdje bi svi imali pristup i sa automatskim downloadima tako da nebi bilo problema (kao i na BiH). Znači full automatika da i največi mujcek (dijete od krave) :D može bez problema igrati. Što se tiče plačanja i tu sam za to da mi sa PCE podnesemo najveći teret za opće dobro. Neznam kako drugačije da se izrazim. I treće ako treba napravit ću forum na free hostingu za Cod2 PCE da ne opterećujemo PCE forum. Forum bi izgledao otprilike ovako: http://www.stickypond.com/uni25/index.php Služio bi svrsi. |
Oke, slusamo prijedloge. Za sto se vecina izrazi da je dobro, budemo i usvojili. :)
|
ja sam ZA.....malo kemp..ovaj puskaranja sa strane nikad ne skodi....
|
i ja i ja :D
|
Citiraj:
:) Razmisliti cu. :) |
looool e znao sam a daj biću dobar :p
|
Atha, sta san ti ja ucinija da ne bi moga donirati i igrati na serveru?
|
Što se tiče web hostinga, mnogi game server provideri daju 50-1024 MB free hostinga :)
|
moj je prijedlog ovakav da bi se izbjegla monotonija da se server skonfigurira na ovakav način
rotracija igre npr. sad se iga S&D na slijedećoj mapi CTF a na slijedećoj HQ, to sam igrao na jednom stranom serveru u doba 1.0 verzija i jako je dobor funkcioniralo server je uvijek bio pun i ljudi s enisu bunili, ako netkome ne bi odogovarao ono što se tada igra pričekao bi ili bi istrpio. |
Citiraj:
zanimljiv prijedlog Isuse.... :beer: |
i ja sam za - valjda bum skupil ~50kn mjesečno
btw. šaljem vam poštom u kuverti jer drugčije nemogu (just 14.) :beer: |
Citiraj:
Nego navikao sam se na kuvane :D bombe, oce biti toga? Za oruzja je dobra stvar ogranicit po jedan snajp da se odredjene mape ne pretvore u kemp platz :D, n00b stick po zelji, neam nis protiv.:beer: |
Citiraj:
Takve stvari me prisiljavaju da se dignem sa zemlje i počnem trošti mukotrpno stečene masnoće. :p :beer: |
@ juicy, b@re kako god vec, ovisno dal pises sa 5., 10. 15.-og accounta -> da si citao post od athe sa razumijevanjem uocio bi da pise da CHEATERI nisu dobrodosli, jednom cheater, uvijek cheater :smoke:
sto se tice oruzja, moze biti 1 snajp i 1 sacma po teamu + jos 1 snajp rezerviran samo za mene :) |
Citiraj:
|
Necemo o cheaterima niti ikoga prozivati cheaterom. Bare iz masu drugih razloga tamo nece moci, bilo da gledam njegovo spajanje na C2Y dok sam jos tamo bio ili ponasanje ne forumu. Jednostavno mi ne trebaju daljnja briga i problemi, pa cemo sve to srezati u startu. Server ce biti za zdravu zabavu, opustanje i dobru igru.
|
@Atha
Nemoj se s time opterećivati. Ja sam za to da server bude otvoren za sve, a tko se neće lijepo ponašati dobit će pedalu. Danas, sutra, preksutra i vjerojatno će shvatiti poantu šta je pisac s time htio reći. Koliko se igra vrti po serverima zna se šta se smije, a šta ne. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Opraštam, ali ne zaboravljam. :p |
racunajte na mene premda dugo nisam igro al opet cu pocet...:D
|
Citiraj:
|
Radujem se serveru.
|
Dosta rasprave o nepotrebnim stvarima. pošaljite ljudima uplatnice.
Bio bi toliko slobodan da je zatražim na mail. Hvala. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
i ja sam za, nisam dugo igrao pa da malo razgibam prste
|
Odlična preporuka od nina što se tiče rotacije.
Ja bi još nadodao da bi trebalo staviti bombe na "klasičan način", ali recimo timer malo manje nego default (recimo 3 sec). Znači da ih nemožeš koristiti kao rocket launcher kao na c2y. Također vote bi trebao biti dostupan čitavo vrijeme (recimo skupi se par ljudi na s&d pri početku mape) da mogu odmah votati za DM ili TDM. Što mislite o slotovima za igrače? Koliko bi bilo optimalno. Mislim da ne bi trebalo ići na više od 24 jer i to već graniči s gužvom. |
Racunali smo na 20. Vec je i 10 na 10 too much i postaje kaoticno. :D
Necu zaboraviti, nedavno sam uletio na SD server sa 60 slotova. Zali boze, takav kosmar jos nisam vidio. Tamo se ne planta vec igra svatko za sebe deathmatch. :D |
idemo sa 20, ako se kasnije baš ukaže potreba možemo to proširiti
|
loool, 30 vs 30, daj zamisli da svatko jos ima po 2 bombe, ovisno o oruzju, to ti je ugrubo 120 bombi, dok to pocne letiti npr. na toujaneu nemas kud da se sakrijes :D
|
hm nek bude pam i po mogucnost ne hq?
i nadam se da nebude opet 60 custom mapa i bez ijedne normalne mape koje ja znam igrat :D |
A sto ces goof kad gledas samo pravocrtno i igras po sabloni. Vidis sto od covjeka naprave defaultne mape. :) ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
be afraid be very afraid : lol2 : |
ovisi koja. Recimo Buhlert, bridge, Vossenack su jako dobre mape. Buhlert je meni osobito draga.
S druge strane postoji Flakbatterie koja mi ide neizmjerno na qurac. |
Po meni za pocetak Bridge, Port, Tobruk, Anzio i ona neka ruska sa silosima (nemrem se imena sjetiti), vidim i Buhlert se svida dosta ljudima + naravno defaultne.
Nego se zna otprilike kada bi server bio u funkciji? |
kad pocnete calat pinku...bokca vam skrtoga....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:31. |