![]() |
imam vam ja tu na hardu jednu zakon reklamu, ali je mpeg jedno 2.5 mega pa ju možete dobiti direktno na mail ako imate dovoljno dobru vezu.
|
Citiraj:
Najbolja reklama? Prije nekih 7-8 godina vidio sam na Sky-u jednu reklamu (ne sjecam se vise za sto, moguce za nekakvu banku ili osiguranje) u kojoj Rowan Atkinson glumi glavnog u sigurnosnoj sluzbi i optuzi nekog veleposlanika da je atentator na samoga sebe. Nacin na koji je reklama osmisljena i izvedena, te sveukupni dojam, jednostavno je fenomenalna.:) |
Citiraj:
|
reklama je za kondome. a u igri je pčela :D
|
Citiraj:
|
imam pun CD reklama koje ubijaju...
od reklama za prezervative, skole stranih jezika, televizije same.... ma zakon........ jedna od jacih mi je ona u kojoj talibvan skace s brda na zemlju na glavu.....reklama za sportsku televiziju uz moto "nepropustamo niti jedan sport" ili tako nekako :D :D :D tu je cak i www.averi.hr stavio za download jedino sto su one seljacine tamo odsjekle kraj di se vidi da je rijec o reklami i prestavili djecurliji koja tamo hosta kao pravi talibanski sport :) seljaci |
Citiraj:
|
meni je definitivno najbolja reklama od nike-a(nogometni turnir u kavezu) ;)
|
sto pokazuje da nisi vidio nista od reklama u svom zivotu......
|
Jeli to ono kad je prvo na sceni voditelj pa kad kaze nesto kao hasketaris pa tip se razgibava pa skace, pticija perspektiva je.
|
Citiraj:
|
Cuj, ta reklama za NIKE ima dobru ideju, malo sirovu izvedbu, ali sveukupni dojam i nije bas nesto. Mozda bi mi bila super da sam luuuud za nogometom, ali sto se moze...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
svako ko može istehnicirat više od 10 (s tim da koristi i lijevu nogu) nemre a da ne slini po toj reklami. još i elvis u pozadini...ideš buraz!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I ne moras mi objasnjavati da bi obozavao reklamu da volim nogomet. Nisam lud za nogometom i to je to. Cak mi nista ne znaci niti predstojece SP. Cak stovise, vec su me iziritirali sa svim tim najavama ne TV, novinama, vise mi to sve ide na zivce. U firmi cu valjda biti jedini muskoga roda koji ce raditi za vrijeme SPa. Ne smeta me sto ljudi vole gledati nogomet, ali novine i TV su proglasili nogomet najvaznijom stvari na svijetu i nista drugo ne postoji. TO zivcira:mad: |
Eh Gorane, Gorane, tsk tsk...
Je*at ga, meni je trenutno to najveca preokupacija, izgleda da nikto nemre izbjec Spanish Inquisition, ovaj, Svjetsko prvenstvo... Meni je trenutno najglavnija stvar da sam dobio dopustenje CEO-a da gledam sve tekme .hr repke + reko sam da mi je dida Slovenac pa su prosirili popis i na Sloveniju, te jos k tome imamo interne kladionice na kojima svatko izvlaci 2 repke, ja dobio Portugal i Italiju, pa mozem i to pratit, a naravno, tu je i Irska... Nemrem rec da se zalim, shvacaju ljudi tu da se protiv toga nemre borit :D :D :D A kaj se tice reklame (doticne), recimo da mi Elvis nikak ne pase u istoj, i sam topic je pomalo glupav, ali zato reklame od Pepsi-ja, Lotto-a, Heineken-a, i jos nekih RULEZ (Neznam kaj se od tog prikazuje u .hr) |
ma reklama je sugava i nikakvo ljubljenje nogometa joj nemoze pomoci.............
ali da se predstvim - ja sam goran i nogomet me neinteresira ni najmanje gpremec nisi sam :D :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sbp: ta reklama od heineken-a , el to ona sto onaj covac izvlaci pivo iz one kante i onda na kraju kad izvadi flasu heinekena ta mu flasa ispadne i on je opet ide trazit
ta reklama stvarno rula |
Cini mi se da sam zalutao, stalno me zbuni naslov ovog thread-a..
hehe...pomislih, aj, glupost, al ce bit vezana uz kompove..kad ono, od nogometa ne mogu ni ovdje pobjec... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:44. |