PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Najveće gluposti koje ste napravili (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=564)

choby 20.05.2002. 09:29

imam vam ja tu na hardu jednu zakon reklamu, ali je mpeg jedno 2.5 mega pa ju možete dobiti direktno na mail ako imate dovoljno dobru vezu.

gpremec 20.05.2002. 09:47

Citiraj:

Originally posted by RippeR
HHAHAHHHA kako glupa reklama e ajde sad kja vam je najbolja reklama, jeste li gledali reklamu za fantu sa spaceshutle-om i njihovim podrigivanjem pa kad sa radioteleskopima misle da su vanzemaljci, jeste li gledali to reklama je vrh, vrh. :)
Osobno, reklama me se uopce nije dojmila. Ne mogu cak reci niti da je glupa, jednostavno je bez ukusa. Takve su i nove reklame za CocaColu Light i opcenito Fantu.

Najbolja reklama? Prije nekih 7-8 godina vidio sam na Sky-u jednu reklamu (ne sjecam se vise za sto, moguce za nekakvu banku ili osiguranje) u kojoj Rowan Atkinson glumi glavnog u sigurnosnoj sluzbi i optuzi nekog veleposlanika da je atentator na samoga sebe. Nacin na koji je reklama osmisljena i izvedena, te sveukupni dojam, jednostavno je fenomenalna.:)

gpremec 20.05.2002. 10:03

Citiraj:

Originally posted by choby
imam vam ja tu na hardu jednu zakon reklamu, ali je mpeg jedno 2.5 mega pa ju možete dobiti direktno na mail ako imate dovoljno dobru vezu.
A sto se zbiva na njemu? Da mi ne saljes ako ga vec imam.

choby 20.05.2002. 10:06

reklama je za kondome. a u igri je pčela :D

gpremec 20.05.2002. 10:23

Citiraj:

reklama je za kondome. a u igri je pčela :D
Bum ti javio da mi posaljes, ali ne sad, ne radi nam mail server.

greg SE 20.05.2002. 19:17

imam pun CD reklama koje ubijaju...
od reklama za prezervative, skole stranih jezika, televizije same....
ma zakon........
jedna od jacih mi je ona u kojoj talibvan skace s brda na zemlju na glavu.....reklama za sportsku televiziju uz moto "nepropustamo niti jedan sport" ili tako nekako :D :D :D
tu je cak i www.averi.hr stavio za download jedino sto su one seljacine tamo odsjekle kraj di se vidi da je rijec o reklami i prestavili djecurliji koja tamo hosta kao pravi talibanski sport :)
seljaci

gpremec 20.05.2002. 22:34

Citiraj:

Originally posted by greg SE
jedna od jacih mi je ona u kojoj talibvan skace s brda na zemlju na glavu
..e, da, jedna od najboljih...

@co 25.05.2002. 19:48

meni je definitivno najbolja reklama od nike-a(nogometni turnir u kavezu) ;)

greg SE 26.05.2002. 00:11

sto pokazuje da nisi vidio nista od reklama u svom zivotu......

RippeR 27.05.2002. 09:45

Jeli to ono kad je prvo na sceni voditelj pa kad kaze nesto kao hasketaris pa tip se razgibava pa skace, pticija perspektiva je.

@co 27.05.2002. 14:05

Citiraj:

sto pokazuje da nisi vidio nista od reklama u svom zivotu......
greg nemoj *rat

gpremec 27.05.2002. 14:13

Cuj, ta reklama za NIKE ima dobru ideju, malo sirovu izvedbu, ali sveukupni dojam i nije bas nesto. Mozda bi mi bila super da sam luuuud za nogometom, ali sto se moze...

choby 28.05.2002. 09:57

Citiraj:

Originally posted by gpremec
Mozda bi mi bila super da sam luuuud za nogometom, ali sto se moze...
je, bila bi ti super :D :D :D

greg SE 29.05.2002. 10:03

Citiraj:

Originally posted by @co

greg nemoj *rat

daj, pa cak je i ona za skolu stranih jezika u kojoj riba pocme lajat na macku bolje od te nike reklame

choby 29.05.2002. 10:24

svako ko može istehnicirat više od 10 (s tim da koristi i lijevu nogu) nemre a da ne slini po toj reklami. još i elvis u pozadini...ideš buraz!

gpremec 29.05.2002. 12:39

Citiraj:

svako ko može istehnicirat više od 10 (s tim da koristi i lijevu nogu) nemre a da ne slini po toj reklami. još i elvis u pozadini...ideš buraz!
klik:confused:

choby 29.05.2002. 12:53

Citiraj:

Originally posted by gpremec
klik:confused:
koji dio ti nije jasan? :cool:

gpremec 29.05.2002. 21:39

Citiraj:

koji dio ti nije jasan? :cool:
Tehniciranje i Elvis u istoj recenici? Kakve veze ima jedno s drugim?

I ne moras mi objasnjavati da bi obozavao reklamu da volim nogomet. Nisam lud za nogometom i to je to. Cak mi nista ne znaci niti predstojece SP. Cak stovise, vec su me iziritirali sa svim tim najavama ne TV, novinama, vise mi to sve ide na zivce. U firmi cu valjda biti jedini muskoga roda koji ce raditi za vrijeme SPa. Ne smeta me sto ljudi vole gledati nogomet, ali novine i TV su proglasili nogomet najvaznijom stvari na svijetu i nista drugo ne postoji. TO zivcira:mad:

sbp 30.05.2002. 00:50

Eh Gorane, Gorane, tsk tsk...

Je*at ga, meni je trenutno to najveca preokupacija, izgleda da nikto nemre izbjec Spanish Inquisition, ovaj, Svjetsko prvenstvo...

Meni je trenutno najglavnija stvar da sam dobio dopustenje CEO-a da gledam sve tekme .hr repke + reko sam da mi je dida Slovenac pa su prosirili popis i na Sloveniju, te jos k tome imamo interne kladionice na kojima svatko izvlaci 2 repke, ja dobio Portugal i Italiju, pa mozem i to pratit, a naravno, tu je i Irska...

Nemrem rec da se zalim, shvacaju ljudi tu da se protiv toga nemre borit :D :D :D

A kaj se tice reklame (doticne), recimo da mi Elvis nikak ne pase u istoj, i sam topic je pomalo glupav, ali zato reklame od Pepsi-ja, Lotto-a, Heineken-a, i jos nekih RULEZ (Neznam kaj se od tog prikazuje u .hr)

greg SE 30.05.2002. 08:59

ma reklama je sugava i nikakvo ljubljenje nogometa joj nemoze pomoci.............

ali da se predstvim - ja sam goran i nogomet me neinteresira ni najmanje
gpremec nisi sam :D :D :D

soda 30.05.2002. 09:55

Citiraj:

ma reklama je sugava i nikakvo ljubljenje nogometa joj nemoze pomoci.............

ali da se predstvim - ja sam goran i nogomet me neinteresira ni najmanje
gpremec nisi sam :D :D :D

Evo i mene u vas klub...:D

gpremec 30.05.2002. 11:50

Citiraj:

Originally posted by sbp
...reklame od Pepsi-ja...
E, TO je reklama i po. Trenutno najbolja koja se vrti na televiziji. (BTW, mislima na onu sa sumo borcima, ih, amateri):D :D :D :D :D :D :D

@co 30.05.2002. 14:18

sbp: ta reklama od heineken-a , el to ona sto onaj covac izvlaci pivo iz one kante i onda na kraju kad izvadi flasu heinekena ta mu flasa ispadne i on je opet ide trazit

ta reklama stvarno rula

htg 30.05.2002. 14:57

Cini mi se da sam zalutao, stalno me zbuni naslov ovog thread-a..
hehe...pomislih, aj, glupost, al ce bit vezana uz kompove..kad ono, od nogometa ne mogu ni ovdje pobjec...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:44.