![]() |
ma znam da nisi trazio to sam ja ovak stavio da se prisjetimo svi :D
|
Bok. e tko izvodi onu stvar zove se love generation a u pijesmi ima kao dosta fučkanja ili šta je več hvala
|
odi na www.midomi.com i pjevaj jedan dio te pjesme pa ce ti reci koja je, cak mozes i mumljati. i onda mozes od rezultata pustiti prvih 15 sec da cujes jel to ta pjesma. uglavnom zakon stranica
|
Citiraj:
E:\Pjesme\Bob Sinclar - Love Generation.mp3 |
Marakesh
Citiraj:
|
Vidim ima dosta metal fanova...
Kako se zove stvar koju Metallica koristi kao intro na svojim koncertima? http://www.box.net/public/dhdy5sa3gc Ne znam jel' koriste uvijek istu, gledam njihov "Some kind of monster" dokumentarac i ova stvar svira prije izlaska na stage. Zvuči mi jako poznato al' se ne mogu sjetiti šta je da me ubiješ. |
ecstasy of gold?
|
Ahaaa! Morricone,Leone, Clint i te fore. Sad mi nadošlo.
Fala. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
bok e kako se zove ona stvar od ststic x -a u nfs underground 1
stvar je luda. da imam underground nebi vas pitao ali sam ga posudio od frenda poslje format c-a hvala |
Citiraj:
Na tu mislis? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ajd znate li koja je ovo pjesma, uspio sam ju nakratko snimit 6sek, malo je lošija kvaliteta, nadam se da ne kršim pravilo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
..kad sam već naletio,ja tražim jednu stvar već 8 mjeseci i ništa..ženski glas pjeva,pitao sam DJ-a u Haciendi..još prošlo ljeto,čovjek kaže Soul music da se zove stvar..ja tražim i ništa..tko izvodi tu stvar? pjesma je stvarno chillout,super za ljetne terase..a ja ne mogu pa ne mogu nać...:fiju: :stoopid: :stoopid:
|
Našao !!! Koja stvar ja ću poludit..:D :D :D
Solu Music feat. Kimblee - Fade :chears: :chears: on meni soul music kaže...mulaaac...:stoopid: :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jel zna netko koja je ovo stvar, tražim već 100 godina i nikak nać:(
http://rapidshare.com/files/21463089/Snimka__1_.mp3 thx |
7 puta skinuto a nitko nezna. :(:p :(
|
Citiraj:
|
A pa možda netko zna, šta znaš.:):p
|
Zna možda netko naziv pjesme s one nove reklame od Erste Steiermarkische Bank?
|
koja reklama?
ajd nađi na youtube ili neš tak... |
Našao! Kosheen - Hide u :)
Ma da sam vidio reklamu znao bi ja odma, al nisam, pa mi cura lupila da bi htjela tu pjesmu, pa reko možda vi znate :D |
i mislio sam na tu...ae ok...:)
|
Koja je ovo stvar?
Ok,
Ova stvar je stara izmedu 1-3 god. To je neki house ali vise electro funk. Dominira truba(ma vise vuce na saxofon) - pogotvo na pocetku te stvari. Kao u ritmu: na-na na-na nanana-nana na-na... (truba) :fiju: To je (bio)hit. Dakle kako se zove. PS: Nemam zvucni uzorak. |
a opis ti je do jaja... probaj "Laruent Wolf - Saxo"
|
Slicno, ali nije to ta.
Ova Laurent Wolf - Saxo je prevesela... Ova moja ide vise gore-dolje as saxom u ritmu..., nekako je fluidnija i melankolicnija.:chears: |
Je muški ili ženski vokal...ako ga ima opće?
|
Ma brijem da ga nema uopce, a ako ga i ima, onda je to vrlo malo i 98% da je zenski.
Cuo sam par puta tu stvar na Plavom Radiju u zadnjih mjesec dana. :D |
probaj "Deep Swing - In The Music"... truba ili saxofon...neznam... ali ta stvar ti je malo starija od 3god...
|
hehe ne malo, nego puno :D ja mislim da datira jos iz 80-ih godina)
|
Da nije neka stvar od The Shapeshifters ili Deep Dish...znaš bar početno slovo izvođača? Jer s ovim opisom moreš do sutra tražiti i ostati na početku.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dalje... :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:34. |