![]() |
Neznam meni se to cini premalo...49 kn za flat..tako jeftino nema nigdje u svijetu...nesto mi je tu sumnjivo...al bumo vidli....
|
A tko ti je reko da nema tako jeftino u svijetu??? ima i jeftinije bez brige, ne moraš se zbog toga brinuti...
|
moj rođak u njemačkoj za 10€ dobije voip flat,nekoliko MP/s speed i flat(ne sječam se točno koliko je rekao,znam samo da sam ga htio ubiti) kod istog ovog tcom-a koji i ovdje postoji,a sada mi ti kažeš da je to prejeftino,nije preftino da mi da flat 1MB/s za 100kn još uvijek je toliko skupo da im treba noge polomiti,a zbog takvih neinformiranih newbia je tcom i mogao tako dugo te iste cijene forsirati
|
@Nakitu
To je 49 vm-mrežama + 79kn (u slučaju 1024/192) T-comu. Kao što ti je sborsic6 rekao, ima dobrano jeftinijih. |
Citiraj:
Daj mi link na stranicu od t-coma.de di to pise pro... |
Citiraj:
Tako da ti da 100kn Za 1MB/s da to bi bilo u našoj situacija dosta jeftino. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nemam pojma njemački al moglo bi bit to. ispravite me ako griješim.
http://www.t-com.de/Produkt_PK_Keywo...L%2FDSL_Tarife |
Citiraj:
|
da mislim da je to to fanatik,ne vidim koliko je brzo,ali je flat za telefon i za net=10€,a kladim se i da je brzina 2-3MB,a freek to što oni dulje imaju dsl i slične stvari ne znači da mi trebamo biti zadovoljni s manje,jer tim tempom ih nikada nećemo sitići,treba htjeti barem toliko koliko oni imaju,ako ne i više jer budi siguran da oni rade na tome da dobiju više
|
ja cuo da su jucer poceli dizat brzine ? :)
|
Ček promet,tj flat je 49 kuna tak im piše,a sad dali nam ostaje brzina od t-scuma ili moramo posebno plačat brzinu VM-u???
|
Citiraj:
|
@helix, pricekaj, ako ti nije hica da prodje ovo blagdansko ludilo, mozda poberes kakav bolji deal, koliko znam sa dcm-u treba potpisat ugovor na godinu dana, pa da ti kasnije ne bude zao...
|
pa i je, hica mi je :) posto sam trenutno natrag na carnetu :)
a ovi trebaju doc kroz par dana...a neki ljudi govore dobro o dcm-u a neki ga pljuju...al tak je i sa svime... sam za 128kn, znaci 20 kn vise, a teoretski gotovo 5x brza veza od dcm-a(190/100 ak se ne varam).... tak da bi u sto kracem roku trebao nac, jer posto vidim, trebat cu se dosta nacekat za VM..... |
Citiraj:
|
ljudi, ja se upravo prebacijo na VM, zvao službu za korisnike(tkom) i rekli mi ako imam start paket i ako se ne konektiram nijednom da neću platit paket, i došo mi ugovor, i na koju foru, ak nisam ni potpiso ugovor ni ništa, kak će me prisilit da platim , ja već skidam, sretan, jee.
i još nešto, jel to privremeno ili je to jedina mana tog >VMa da je brzina 82kilobajta po sekundi za razliku od tekomovih 106 |
ajd ljudi ne uspoređujte tržište od 80milijona ljudi s onim sa 4milje ljudi
2 64VT: i ja sam danas dobio korisničke podatke i ugovor,al pošto on nije potpisan a ja se mogu logirat s tim usernameom malo sam zbunjen...jel to ziher fletara za ova 3 dana? |
Citiraj:
btw-za nekog tko je gore pitao-dečku su rekli da treba poslat potpisani ugovor do 5.1., pa onda ak ne pošalješ ugovor, ukinut će ti account-logično bi bilo :D |
Citiraj:
|
opa, 7 dana besplatnog fleta, ovo je nevjerovatno, samo ima jedan problem, neželi mi doć na par sajtova sa tim vm conekšnom, a tekom bez problema, to me jedino brine i zbog toga si mislim jel bi osto il ne, i dajte odgovorite, jel to i inače 85kb download na 1mbit ili imaju nekih problema trenutno. zašto mi nije htjelo na sajt www.projectpsp.com a kad sam sakrio ip onda oće, inače mi kaže ono it takes too long to respond ili tak neke
|
umm, malo OT, al imam jedno pitanje-imam još nekoliko mjeseci ugovor s amisem... i sad, kad bih htjela razvrgnut taj ugovor i prebacit se na vm-mreže, koliko bi morala platit tu razliku? zna netko? :D
broj mjeseci koji mi je ostao*cijena paketa (promet)? onih 79kn t-comu valjda ne ulazi u to ili...? :confused: : stoopid |
@ fairy: a zas nebi uzela amis duo, evo meni dosli papiri (cekaju da se ispune :smoke:)
|
Citiraj:
nažalost nije :( |
neka mi neko sada objasi.
ja imam kod t-coma paket 5gb,i znaci prebacim se na start...to je 80kn jel ja sada placam vm-u 120kn ili samo onih 50 za flat? |
Citiraj:
|
oke,znaci 49+ ovih osnovih za t-com 80.....to mi je trebalo.
thx |
Evo i ja se danas prebacio na VM. Nemam apsolutno nikakvih problema, brzina mi je ista kao što je bila s T-Com-om. Ne bih se više vratio T-Comu pa da mi ponude flat za 1 kunu. Još samo da se riješim njihove pretplate za fiksni i adsl i nemam više nikakve veze s tim lopovima. Dosta je bilo pljačkanja, revolucija je počela. :D
|
Citiraj:
mah, link će stalno pucati. zato ja lijepo mudro čekam tcomov flat sad prvom mj. : sweating |
Poluditi cu....
Neznam vise sto se desava, ili mi je komp otisao vragu ili vm mreze imaju gadnih problema... Pojma nemam, maximalna brzina skidanja otkako sam presao na vm mreze je 80 kB prosjek je negdje ispod 40 ako i toliko. Pomislio sam da sam neki vrag na compu smrdo pa sam poceo instaliravati razne dsl optimizere, system resotre..itd..no nista, brzina je jos niza..Sada citam ovo i vidim da bi mogao biti problem kod vm/a...Inace koristim Operu (najbolji i najbrzi browser koji ucitava strelovito brzo), ona stranicu ucitava ko da imam stari modem, probao firefox nista..i tada zadnja nada otvorih IE7 (iz kojeg pisem ovu poruku) i on nesto malo brze otvara, ali jako daleko od zeljene brzine ..no mrzim ga i ne zelim ga koristit... Otisao na stranice vm mreza i procitao da su prosirila za 3 linka vise, no koliko vidim i dalje su problemi, barem po mojim iskustvima Dali su se vama poceli desavati ovakvi problemi ??? : nono : Ima li nade, a taman pomislio napokon nesto dobro...dali ce se to ubrzo srediti..ako ne, nazalost morat cu reci vm mrezama - papa : hello2 : Inace sam zestoki downloader, i ako se ovo nerjesi, samoubojstvo mi je par koraka udaljeno.. ps. tek nakon treceg pokusaja sam uspio poslati ovaj post :mad: |
meni je brzina 80 stalno, tj krene s 75 ionda dođe na 80-82
|
Citiraj:
|
heh a zašto niste pričekali koji dan da čujete dojmove heh
prvi machichi se u vodu bacaju ^^ |
Citiraj:
*************************************** |
Citiraj:
|
Smirite strasti ekipa, ok?
|
ljudi upravo doživljavam 105kb davnload, nestabilno, ponekad padne na90 , evoga sad je 107, ali odlično, ostajem. sreći došao kraj, malo prije bilo 23kb sad oko 30
|
Citiraj:
flat : nuts : |
zovem sad, i čovjek kaže da sam ja prvi koji se žalio, da zbilja neznaju šta je, i da će provjerit i da bi se trebalo popravit, trenutno sam na 26kilobajta po sekundi download
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:42. |