![]() |
Šećem ja tako danas Metroom u Rijeci, mareći svoja posla, kad li iznenada pred mene iskoči ova mrcina ...
Rekao bih da je to fujitsu siemens l22 2w... Kao neka akcija, vamo-tamo...cijena 2163kn (sa PDV om!), ako sam dobro zapamtio :nuts: Nisam mogao naći nijedan test na netu... I nisam siguran koliko ih imaju, ne vidjeh nijednu kutiju, samo taj izloženi primjerak. Svrbi me novčanik nešto... :D |
Da to je L22W-2 i koliko vidim jedina razlika je što ima jedan D-SUB, u svakom slučaju još isplativija kupovina L22-1W.
|
Gdje se moze ovo kupit?
|
U HG spotu ima L22W-2 za 2199 kn.
|
Citiraj:
nek kad bi ga usporedili sa samsungom 2205 ili 2206 bw (il tak nekaj), jel se ispati dat tih 500-600 kn vise za samsunga i jeli on opce kaj bolji? Monitor mi treba za net office, CAD, gaming i filmove (filmove najmanje), a buljim u njega minimalno 4h dnevno.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mozda je subjektivno al ja stvarno osjetim razliku izmedu vga i dvi prikljucka ,s tim da imam S matricu , pokusaj izbjegavati A po svaku cijenu.... |
e vidiš,
prijatelj je kupio Philipsa 20WP7ES, najprije drao spojen preko DVI-a, i proba preko VGA, i slika mu je preko VGA OSJETNO bolja i prirodnija, boje su bolje, kontrast je bolji... e sad.... ko je tu lud |
Citiraj:
|
Googlo sam na tu temu ,generalno bi slika trebala biti nesto bolja preko dvia ,al ovisi o grafickoj driverima i rezolucijama ,ako imas graficku novije generacije i recimo igras igru u visokoj rezoluciji (jako puno detalja) ,trebao bi vidjeti razliku,ili ako gledas kvalitetno kodiran film . na gf4 mx i igri staroj 5 godina razlika je nikakva tj cak moze naginjati na vga i staru graficku po kvaliteti jer losi detalji (stara igra il lose kodiran film ) ,manje dolaze do izrazaja . Tolko sad za sad otkrio ,ima nekog smisla....
Jel ko upucen u ovo ,bas me zanima jel ovo tocno? |
evo procitah sve o monitoru..idem do hg spota po lcd :) ovaj je ušao u uži izbor :) tj. Fujitsu-Siemens Wide L22W-2
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:46. |