PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Koja srednja... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=54608)

Hrvoje xyz 15.12.2006. 16:15

hebo vas racunalni tehnicari , mehanicari ,vodoinstalateri , prodavaci magle serviseri i slicna sranja , NHF mislim al ono ak oces bit nesto ides u gimnaziju ..

ja sam zavrsio opcu , jednu od najboljih u Hrvatskoj , i fakat steknes onak opsirno znanje .. kakve crne matematicke .. to ej za gikove :D uglavnom , no dobro zezam se , ima iznimaka uvijek . vjeruj , i u kvalitetnoj opcoj ces imat matisu dosatatnu za upis na fax , a prosirit ce ti se znanje na vise predmeta , ne sam otu shugavu matisu i fiziku.

ine svacam cemu mu svi namecete da mora ic na FER???

ocito niste vidli ovo http://mrzim.bloger.hr/post/mrzim-ferovce/115820.aspx : goood :

pa ima i drugih fakseva kaj vam je .. prvenstveno ciljam na one humanističke .

SniperWolf 15.12.2006. 16:20

Ja nezelim bit vodoinstalater :D

zelio bih raditi sa kompovima, odrzavati kompove i tak, al u rijeci kolko vidim najblize je elektrotehnicka (elektromotori i takva sranja) ili sam ja to dezinformiran (najvijerojatnije)
imam 2 iz tehnickog pa bih htio pobjeci od bilokakvog tehnickog crtanja ili slicnog no ajde :D

Ph03n1x 15.12.2006. 16:26

Citiraj:

Autor Hrvoje xyz (Post 594240)
vjeruj , i u kvalitetnoj opcoj ces imat matisu dosatatnu za upis na fax , a prosirit ce ti se znanje na vise predmeta , ne sam otu shugavu matisu i fiziku.

btw jedina razlika izmedu prirodoslovno-matematicke i opce je kaj opca ima 4 godine glazbene i likovne umjetnosti, a matematicka 2 godine (kaj meni pase :) , tak da u 3. i 4. razredu dobivas +1 sat matke i +1 sat fizike)...i jos tak neke sitnice koje nisam napomenul...uglavnom razlike su male...tak da tvoja tvrdnja da matematicka gimna je usko usmjerena na matisu, fiziku i slicno ne stoji...dobro, radikalni primjer je mioc...oni su bas jako okrenuti matki i slicnome...

tak da sve je to tu negdje...Hrvoje, ti mi se cinis onak malo vise drustveni tip (mislim na drustvene predmete)...

Sam Fischer 15.12.2006. 16:29

Stari zivis u Svetoj nedelji(Strmec), najbliza gimnazija u Zagrebu ti je Gimnazija Lucijana Vranjanina aka Lucijanka. Upisi matematicki smjer i vjeruj mi informatike ti nece nedostajati, a i skola je dosta jaka...

Dawar 15.12.2006. 16:50

Inace za FER ili MIOC ili Ruđer. MIOC daje najbolje studente ua Ruđer je odma iza :)

Dawar 15.12.2006. 16:51

Inaće za FER, ili MIOC ili Ruđer. Najbolji studenti na FERu su ti iz MIOCa a odma iza Ruđer :)

Vuco 15.12.2006. 16:55

Ako imaš volju za učit to što si upisao i jako dobre radne navike - moš biti iz koje god škole i bit ćeš odličan učenik i/ili student.

Jer na fax-u krećeš od nule (uz neke osnovne stvari koje se moraju ipak znati, to poglavito mislim na matematiku), a sada ovisno koliko ti od prije znaš, toliko će ti biti lakše, barem u početku.
Ali ko želi, može sve naučiti i završiti fax koji želi bez imalo problema.

Ono što je najgore što vam se može dogoditi na fax-u je, da se uljenite. Ali to sve ovisi o fax-u i načinu kako se studira.

Zato ja smatram FER dobrim, jer ti konstantno radiš i onda nemaš problema. Za razliku od drugih fakulteta, di moš odmarat do ispitnog rok u većini kolegija. No otom potom, prvo se mora srednja završiti phissen ;)

svebee 15.12.2006. 16:56

@Sam Fischer
nije strmec nego rakitje...btw. sad sam četvrt Rakitje u sklopu grada Sveta Nedelja...lol - mislim (al mislim) da tu namjeravaju ić jedve dvije iz mog razreda tam....u lucijanku....

@Dawar
da taj MIOC...imam bodove al neznam ono....trenutno me najviše "vuče" ruđer prema tome kaj ste mi vi rekli...lol - vjerojatno bu ruđer.....

McZantex 15.12.2006. 17:06

Ja bih se malo nadovzao, koliko je važno pri upisu na faks, recimo fer ocjene na kraju godine i iz kojih predmeta?

@phissen- mali savjet, opće ne gledaj di tko ide iz tvoje škole, ja sam stekao super frendove za dva tjedna a nikoga nisam poznavao. I recimo sa mnom u razredu lik ide iz siska svaki dan :)

svebee 15.12.2006. 17:10

@McZantex
ma ne gledam to, nek onda ja njih pitam još kaj su oni saznali tam di idu pa da se još više informiram...hehe

Vuco 15.12.2006. 17:13

Čuj, što bolje ocjene iz srednje to buš moral riješiti manje zadataka na prijamnome. Za sada dobivaš max. 400 bodova iz srednje (ako imaš sva 4 razreda 5 ili sva četiri razreda petice iz matiše i fizike; jel ovo posljednje i na FER-u ili sam ja pobrkao sa FSB-om?) i 600 iz prijamnoga.

Za (siguran upis prošlih godina) bez plaćanja (što nije mala lova, ~7800kn) ti treba cca. 650-700 bodova.

svebee 15.12.2006. 17:19

@Vuco
tnx. na ovoj informaciji

@Hrvoje xyz
vidim da si editiral post, i sad čitam ovaj blog i na ovo sam se pošteno nasmijal...loool
"Ne znam samo što bi ferovac radio sa zgodnom curom, prvo bi joj ispričao vic o dvije funkcije i derivaciji, onda bi je pitao je li ikad overklokala procesor i na kojoj je temperaturi pod punim opterećenjem kad pokrene Super pi."

Buger 15.12.2006. 18:18

Citiraj:

Autor SniperWolf (Post 594245)
Ja nezelim bit vodoinstalater :D

zelio bih raditi sa kompovima, odrzavati kompove i tak, al u rijeci kolko vidim najblize je elektrotehnicka (elektromotori i takva sranja) ili sam ja to dezinformiran (najvijerojatnije)
imam 2 iz tehnickog pa bih htio pobjeci od bilokakvog tehnickog crtanja ili slicnog no ajde :D

nemoj onda, gle u takvim školama uglavnom radiš gradivo iz fizike iz 8. razreda, tj. struje, napone i sl. samo mnogo opširnije, i onda dalje spajaš struju i sl.

SniperWolf 15.12.2006. 18:24

Hm neznam sto mi treba, sto trebam zavrsiti da bih mogao se tako zaposliti..
da je u ri..

Vuco 15.12.2006. 18:39

CISCO ili neki za web dizajnera. Ili se jako dobro poduči računalima pa otvoriš sam neki computer šhop ili odeš raditi u jedan tuđi :)...

Hrconja 15.12.2006. 18:44

gle ruđer jako suxa prve 2 godine veze s vezom nema. tek se u četvrtoj dobiju predmeti ono tipa komp se nemre butat kaj ćeš sad na raspolaganju imaš samo linuxe bla bla to su prave stvari ostalo za k****. da sam znao ne bi išo u taj ruđer smrdljivi nikad. eo to je moje mišljenje :)
jedino kaj bum si uplatio cisco na kraju godine. ima u školi cijeli kat skoro ciscov dio tam ču jedino nekaj naučit+imaću diplomu koja jako pomaže pri zapošljavanju i gg enter : baad :

e da i jedino kaj još valja su radioničke lijepo pojačala se rade vu metri itd itd

rendula 15.12.2006. 19:02

Citiraj:

Autor Dawar (Post 594274)
Inaće za FER, ili MIOC ili Ruđer. Najbolji studenti na FERu su ti iz MIOCa a odma iza Ruđer :)

najbolji studenti na FER-u su često iz Pete ;)

btw, ako u obzir uzmeš i V. gimaziju, slobodno pitaš na www.petagimnazija.hr na forumu što trebaš, ili pogledaš malo. stranica još nije do kraja gotova, ali ajde služi za sada svrsi.

Swarm dude 15.12.2006. 19:18

U koju god da se gimnaziju upišeš (mislim na "dobre" gimnazije) praktički nećeš fulati (jedino se možeš malo zahebati :D)
Eto kod mene (u IV. gimnaziji, jezična) ima ljudova koji idu dalje na kemiju, biologiju, informatiku & računalstvo i nedostatak tih sati možeš nadoknaditi tako da ideš na dodatnu nastavu (matiša 4 example) ili kasnije na pripreme za faks. tj. onaj Trinom centar za poduku i podučavaju za sve moguće fakseve.
Tako da, kako god okreneš i skoro u koju god odeš moći ćeš se upisati na željeni faks, ali bitan je rad, rad i samo rad.
Također i sam kasnije planiram otići na nešto slično, ali mislim da neće biti FER već FOI ili slično :D

EDIT:ali slažem se sa drugima. Neka matematička gimna bi bila najbolji izbor.

Imitator 15.12.2006. 19:23

samo da se nadovežem na ove certifikate koji se ovdje spominju.....npr. Cisco...neki ovdje spominju cisco akademiju kao nešto što gotovo garantira posao....stvar nije ni približno tako jednostavna....recimo završen samo prvi stupanj cisco akademije Ti nedaje gotovo nikakve prednosti...jer je to ubiti osnova osnove, tek sa višim stupnjevima postaješ "netko i nešto" u toj branši...slična je stvar s dosta certifikata na tržištu.....

Što se tiče pitanja (koja srednja)...to ti stvarno nebi mogao odgovoriti, jer sve ovisi o tvojim potrebama, vrlinama i naposlijetku želji za znanjem...Ovo što si ti naveo (servisiranje računala...itd.) to baš i nije neki cilj, jer se informatika i računalstvo (netreba brkati ta dva pojma) sve više kreću prema popularizaciji i globalizaciji....jednom rječju nečemu što sve manje ima veze s malim korisnicima, već s velikim korporacijskim riješenjima i uslugama....

Što se tiće informatike....sve je jasno....informacije su sve skuplje (koliko god se neki zauzimali za tezu "informacije moraju biti dostupne svima")....itd....

Da neduljim više....moje osobno mišljenje da love u "klasičnom" hardveraju nema....a naravno svrha svakog školovanja je znanje i novac (koliko god da neki to njekali).....

U hr postoje dva faksa (narvno ima ih više, ali ova su dva "najmočnija)"koja se razlikuju u temelju, a istodobno daju vrhunsko znanje, a to su INFORMATIKA : FOI Varaždin i RAČUNALSTVO (+ elektrotehnika) : FER ZG....a u svaki se može nakon završene 4. godišnje srednje ...na tebi je izbor da se odlučiš dali češ u gimnaziju, pa dobiti i opće znanje ili u neku tehničku, pa dobiti više stručnog znanja.....

Eto...toliko...nadam se da nije pre dugačak post...

thuNdeR 15.12.2006. 20:24

Citiraj:

Autor Hrconja (Post 594378)
gle ruđer jako suxa prve 2 godine veze s vezom nema. tek se u četvrtoj dobiju predmeti ono tipa komp se nemre butat kaj ćeš sad na raspolaganju imaš samo linuxe bla bla to su prave stvari ostalo za k****. da sam znao ne bi išo u taj ruđer smrdljivi nikad. eo to je moje mišljenje :)
jedino kaj bum si uplatio cisco na kraju godine. ima u školi cijeli kat skoro ciscov dio tam ču jedino nekaj naučit+imaću diplomu koja jako pomaže pri zapošljavanju i gg enter : baad :

e da i jedino kaj još valja su radioničke lijepo pojačala se rade vu metri itd itd

pih goof dečko ide od 1.razreda, a ne od 4. :) tak da nebude baš volio radioničke: goood :

bude turpijal cijelo polugodište: axeman :

tutix 15.12.2006. 20:33

Ak misliš ić na faks, najbolje ti je upisat gimnaziju, skupi se puno općeg znanja, ziher ćeš rasturit prijamnom, zapamti da onaj koji je završio četiri godine ekonomije teže upada na faks iz ekonomije nego netko tko je završio gimnaziju. U toku školovanja možeš se preodlučit što ćeš dalje, što je još jedan plus. Jedino je bed što ćeš morat puno učit, morat ćeš se primit rada zaozbiljno. Pogotovo kad stisnu kontrolni. Ja sam treća godina i sad je popravo teško, pogotovo zadnja 3 tjedna, ovaj tjedan smo pisali 6 testova pravih, smiješ tri pisat na tjedan al boli njih kifla za to. Najgore je 9. i 10. mjesec kad se vratiš sa praznika, svi se za***avaju vani na zraku a ti moraš bit u kući i učit jer kasnije nećeš stić. I još ono što je dobro to da će u razredu ziher bit dobrih ženski, bar je kod mene tako :)

svebee 15.12.2006. 20:40

Citiraj:

Autor tutix (Post 594492)
I još ono što je dobro to da će u razredu ziher bit dobrih ženski, bar je kod mene tako :)

ne sumnjam :D

ti jarca, gimnazija, gimnazija....vražje li gimnazije....hoću lijevo...hoću desno....lol = iskreno, trenutno nisam spreman za to učenje....al možda se stvari okrenu za par mjeseci.... : stoopid

Ph03n1x 15.12.2006. 20:46

Citiraj:

I još ono što je dobro to da će u razredu ziher bit dobrih ženski, bar je kod mene tako :)

potpisujem, takoder :D idem u matematicku, a u razredu 21 cura, 10 decki :)

Citiraj:

Autor phissen (Post 594501)
ti jarca, gimnazija, gimnazija....vražje li gimnazije....hoću lijevo...hoću desno....lol = iskreno, trenutno nisam spreman za to učenje....al možda se stvari okrenu za par mjeseci.... : stoopid

s vremenom se naviknes...mora se dosta radit u gimnaziji, ali ipak se stekne siroko obrazovanje...

ukoliko si ambiciozan mladic :) neces pogrijesit s gimnom. nije sve tak crno kak trenutno mislis...kad se naviknes sve je ok...istina zadnji tjedni nastave su yebada...al cuj :D evo ja sam prezivio...;) jos imam 2 predmeta odgovarat i gotovo...

svebee 15.12.2006. 20:50

sad kad upišem gimnaziju (npr.) - i onda velite da ste se "samo" šalili....nedo vam Bog :D

Swarm dude 15.12.2006. 21:14

Citiraj:

Jedino je bed što ćeš morat puno učit, morat ćeš se primit rada zaozbiljno. Pogotovo kad stisnu kontrolni. Ja sam treća godina i sad je popravo teško, pogotovo zadnja 3 tjedna, ovaj tjedan smo pisali 6 testova pravih, smiješ tri pisat na tjedan al boli njih kifla za to. Najgore je 9. i 10. mjesec kad se vratiš sa praznika, svi se za***avaju vani na zraku a ti moraš bit u kući i učit jer kasnije nećeš stić. I još ono što je dobro to da će u razredu ziher bit dobrih ženski, bar je kod mene tako :)

Hmmmm zašto mi ovo zvuči poznato :p
ponavljam što sam prije rekao i potvrđujem tvoje :beer:
Evo, ja sam kampanjac. Ne učim redovito i kada dođe polugodište, nakupi se toga i stisne te pošteno, tako da sad u zadnje vrijeme učim kao sivonja, po cijeli dan i još neki puta ne stignem sve : baad :
Svaki dan barem par sati, bolje prije nego šte se nakupi...Recimo ne učiš neko vrijeme i dođe npr. test iz latinskog. Gdje ti možeš naučiti nekoliko stranica riječi i gramatike nepoznatog jezika u par dana prije dana (neki puta u mom slučaju i dan-dva prije samog ispita). I kad se uči redovito full je lako imati neku jaku četvorku, pa čak i peticu.
Ono, ako ti se ne uči, kad se upišeš u gimnu morat će se to brzo promijeniti.

U mom razredu, jezičnoj, 9 dečkiju i 22 cure. Ali nisu baš sve bajne :D
I još kad budeš bio viši razred i onda budeš imao prvašice : goood :

Ph03n1x 15.12.2006. 21:18

Citiraj:

Autor Swarm dude (Post 594528)
Evo, ja sam kampanjac. Ne učim redovito i kada dođe polugodište, nakupi se toga i stisne te pošteno, tako da sad u zadnje vrijeme učim kao sivonja, po cijeli dan i još ne stignem sve : baad :

zvuci poznato. :D nisam kronicni kampanjac, ali s nekim predmetima stojim slicno kao sto i ti :)

Citiraj:

Autor Swarm dude (Post 594528)
U mom razredu, jezičnoj, 9 dečkiju i 22 cure. Ali nisu baš sve bajne :D

;) ah cuj...zato ima jos puno razreda okolo

Swarm dude 15.12.2006. 21:21

Istina, istina, treba gledati i u drugim razredima :D
A tek u 4.-tim razredima, ali to je zabranjeno voće za mene :D : nuts :

tutix 15.12.2006. 21:57

Ne učim ni ja baš nešto pretjerano redovito, biologiju, geografiju, povijest, to imam naviku redovito učit zato što mi se kasnije nakupi pa nemam volje poslije. Što se tiće u razredu ima 6 bećara i 26 ženski, škola puna ženski tak da... I za za***anciju su isto. Al one ekonomistice koje su isto u školi, to umišljeno ko da su super modeli, samo se sjetim Ede i Ona je bomba.

Bubba 15.12.2006. 22:45

Citiraj:

Autor phissen (Post 593451)
pošto će uskoro srednja da vas pitam informatičke stručnjake (khm...:p) koju srednju preporučate? sam molim NE edukon :D

znači da ima čim više informatike i takvih stvari (maturalni rad - informatički itd.)...tnx. ljudi :beer:

Sto je po tebi "informaticki strucnjak"? Vrlo surovo i realno, fakultetsko obrazovanje ti u IT sektoru pomaze ako se zelis posvetiti znanstveno istrazivackom radu (ovdje tipizirano mislim na FER, FOI, TVZ i ine fakultete, da ne ulazim u detaljnije dubioze zasto postoji kvalitetniji fakultet od ovih...), za sto su sanse u (pre)Lijepoj Nasoj(?) mizerne. U suprotnom je iskustvo pokazalo da se radi o cistom gubitku vremena, osim u nekim slucajevima - na stranu to sto (u nacelu) ne mozes ubosti niti jedan "ozbiljniji" posao bez VSS. Izabrao ti gimnaziju ili Rudjer/Teslu, jedina razlika ce ti biti da ce te muciti duzine/sirine ili multipleksori/astabili. I jedno i drugo ti je jednako nebitno ako slagati masine, raditi u servisu ili da ne budem tako grub, baviti se bilo kojim opipljivim IT-om. Ako ti nije stalo do povijesti, zemljopisa i socijalno humanistickih znanosti, slobodno odi u Rudjer, nece ti biti zao. Ako pak jos uvijek imas dvojbi, gimnazija ce ti dati dovoljno uvida u sve sto bi te moglo potencijalno zanimati. Kako bilo da bilo, uz trud i zalaganje, neovisno o skoli, kasnije mozes upisati bilo koji fakultet, kao sto ti je netko prije mene lijepo rekao...

emperror 16.12.2006. 01:36

Citiraj:

Autor Hrvoje xyz (Post 594240)
hebo vas racunalni tehnicari , mehanicari ,vodoinstalateri , prodavaci magle serviseri i slicna sranja , NHF mislim al ono ak oces bit nesto ides u gimnaziju ..

ja sam zavrsio opcu , .......cut.......
ine svacam cemu mu svi namecete da mora ic na FER???

ocito niste vidli ovo http://mrzim.bloger.hr/post/mrzim-ferovce/115820.aspx : goood :

pa ima i drugih fakseva kaj vam je .. prvenstveno ciljam na one humanističke .

Citiraj:

Ostale fakultete ferovci vole procijeniti po tome koliko tamo ima pičaka. Kao, ovaj faks, iako je društveni, dobar je jer ima zgodnih cura. Cure su na FER-u kao Jetiji. Em dlakave i velike, em im je samo postojanje upitno i nedokazano. Ne znam samo što bi ferovac radio sa zgodnom curom, prvo bi joj ispričao vic o dvije funkcije i derivaciji, onda bi je pitao je li ikad overklokala procesor i na kojoj je temperaturi pod punim opterećenjem kad pokrene Super pi. Kad ne bi zaroktala od ushićenja nego bi ga od***ala te otišla bludničiti s nekim s Ekonomije, konstatirao bi da je lezba i ogovarao je s drugim ferovcima za kriglom virtualnog piva u World of Warcraft i odmjeravao sise i dupeta oskudno odjevenih elven čarobnica.
lik je car : goood :

btw. ako te zanima programiranje vise nego HW...idem u teslu, i u prvoj godini ucis neke osnove kompjutera, sto svi znaju, al eto mora se popunit satnica

druga godina
-e tu je vec ozbiljnije, tu ces dobivat prve kulje iz racunalstva
tada se pocne ucit o C-u i programiranju uopce, ucite funkcije, varijable, i ostala sranja...to bi se ko fol trebalo sve naucit u 1 godini...al nema sanse, radis neke manje programe, tipa moras izracunat stranicu trokuta i takve pizdarije...i trebas po zimsim praznicima na praxu...to suxa

treca godina...tu sam ja, vise manje isto kao druga, samo pocnes raditi programe sa GUI-em...al jos uvjek to ostaju mali programi, koje mozes programirat u roku od pola sata

cetvrta godina
-za***ancija---tako sam barem cuo, navodno je 4. sto se tice informatike puno laksa

ostali predmeti....matka---sve ovisi o prof., ako dobijes moju profu, neces imat vise od 2...GARANTIRAM
fiz-u toj skoli svi profesori iz fiz. su dobri, i uvjek spremni objasnit po 3. put ako netko nije razumio...ocjena 5..nema boljih od njih...

OE (osnove elektrotehnike)-to ti e najvazniji strucni predmet, tezak je, al barem naucis, (cuo sam da u rudjeru sto se tice OE nista ne kuze), tu ces poprilicno zivaca i vremena izgubit na 1. godini, kasnije je lakse.

neda mi se sad vise pisat

uglavnom, ekipa je pre***ena :D (i ne, nece te objesit za vjesalicu : suicide) ''pravo muska'' :D, picki nema :( al uvjek se mozes popest na kat iznad do X. gimanzije, gdje je raj (valjda su nas zato strpali u istu zgradu) :D

sta jos...wc-imamo senzore na pisoarima : goood : nemoras vise stiskat gumb da pusti vodu :D

--postoji problem, u diplomi na kraju skolovanja ti NECE pisat ''tehnicar za racunalstvo'' makar si uzeo taj smjer, pisat ce ti ''elektrotehnicar'' sto i nije nuzno lose, imas veci izbor poslova koje znas obavljat. ja sam usao u tu skolu sa namjerom da se bavim kompovima, al sad vidim da ni guranje prsti u 220V nije tako lose : goood :

thuNdeR 16.12.2006. 08:19

da istina za ovo elektrotehničar...ja sam upisao računalstvo a radimo ko elektrotehničari,a iz računalstva mjenjamo wallpapere :)

svebee 16.12.2006. 08:49

@emperror
u vrijeme koje si pisal..ni ja ne bi više mogel...

al sad sam na mukama...puno tnx. na ovome do sada - jer sam puno više povećal taj svoj "pogled" na ove određene škole, i već "lakše" mogu odrediti di ću na kraju....

Matesonik 16.12.2006. 10:38

da se na rendulu nadovezem:

...i iz Pete ekipa rastura kvantitetom i kvalitetom na svim informatickim natjecanjima...

i disclaimer: za one koji kazhu da je tesko, ne, nije ni tesko ni laganica. onak, na mjeru. treba radit, ali ne prevec.

Sam Fischer 16.12.2006. 12:08

Citiraj:

Ne znam samo što bi ferovac radio sa zgodnom curom, prvo bi joj ispričao vic o dvije funkcije i derivaciji, onda bi je pitao je li ikad overklokala procesor i na kojoj je temperaturi pod punim opterećenjem kad pokrene Super pi.
Hihihihhiih kako dobro :)

Dawar 16.12.2006. 12:14

Citiraj:

Autor emperror (Post 594760)
l

OE (osnove elektrotehnike)-to ti e najvazniji strucni predmet, tezak je, al barem naucis, (cuo sam da u rudjeru sto se tice OE nista ne kuze), tu ces poprilicno zivaca i vremena izgubit na 1. godini, kasnije je lakse.

Inache Rudjer je na natjecanjima u OE medju najboljim u HR :beer:

BTW ak dobijes u Rudjeru mog profesora u 1. razredu ces rijesavat zadatke iz 2. i 3. :D

Matesonik 16.12.2006. 13:21

OT: kaj je ovo???

http://img386.imageshack.us/img386/9061/wtf1ws8.jpg
http://img318.imageshack.us/img318/6023/wtf2nc5.jpg

edit: uocite na prvoj slici sf-ov nick i ostalo, a dawarov sig. ???

rendula 16.12.2006. 13:24

da wtf? kada kliknem na reputaciju kaže da je dawar?

svebee 16.12.2006. 13:26

i ja sam to videl (vjerojatno prvi...lol), ne bi se htel mešat...vjerojatno opet nekaj s forumom...

Hrconja 16.12.2006. 14:19

Citiraj:

Autor thuNdeR (Post 594800)
da istina za ovo elektrotehničar...ja sam upisao računalstvo a radimo ko elektrotehničari,a iz računalstva mjenjamo wallpapere :)

ahahah al ćeš krvarit od drugog pa nadalje u c-u heheh.
al nije ni to loše, barem ne učiš biologiju, kemiju što su po meni besmisleni predmeti : stoopid

Deathwish 16.12.2006. 14:39

Citiraj:

Autor phissen (Post 593497)
ne bi ja baš gimnaziju...ne hvala...hehe

ciljam onak malo na ovu elektrotehničku u samoboru...pa bi dalje nekam....di se može?

Svi najbolji studenti nisu išli u gimnaziku znam tehničare na feru koji s 5.0 prolaze:p
OVo ti govorim iz osobnog iskustva tehnička u samoboru je smeće(kaj se edukacije tiče,a najbolja kaj se za***ancije tiče) ja sam elektrotehničku tamo završio,u prosjeku 250 opravdanih godišnje i s 5 prolazil,sad sam na feru i muku mučim jer sam se zahebaval 4 godine : bonker :
a kaj se tiče fera to ti nesavjetujem,prviše muke,premalo koristi

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:45.