![]() |
@WeD@
pa samo slijediš upute :D imaš lijevo "Web Online Registracija" - "Prijava" - onda odaberi prvu opciju odnosno ne želiš nikakve pretplate i slično nego samo online prijavu - popuniš osobne podatke - popuniš broj moba - aktiviraš i uživaš...ide ti tak nekim redoslijedom :beer: :) |
thx, probat cu popodne, nadam se da cu ovaj put uspit :D
edit: uspio sam nakon sto sam pola sata pokusavao stavit sifru, zbog nekog nepoznatog razloga u sifri mora bit bar 1 broj ? |
sad probo wadju i prvu poruku primio prije nego je poslao(sebi slao) ali ostale slao frendovima pa ponovo sebi i niš mi nije stiglo???mislim da wadja nema limit slanja.
stigle nakon 2 sata. |
ja sam wadju prije koristio i uredno je slala poruke,ali nakon nekog vremena vise nije htijelo...probat cu kontaktirat onag thea kako je bobe rekao da vidim dali se da sta srediti.......
|
Ja sam isprobao wadju i radi. Meni je super. Malo je šugavo jer ima ograničenje na 95 znakova ali preživjeti ću
|
vipWebSMS rules :D
|
|
Captcha code invalid
cijelo vrijeme mi to izbacuje kad stisnem da pošalje a sve sam uredno popunio, anyone? |
e ak kak se uspjevate registrirat na vip web sms...ja pokušavam već danima i piše da je usluga nedostupna???
|
rješeno....:goood:
|
Ja ocito nesto krivo radim na wadja,
saljem sms na 0038598 ( za simpa ) i poruka ne stigne, ne dobijem onaj confirmication ni nista, wtf? Omg, stiglo za 25+min. Meni taj free sms nikako ne radi. Wadja poruka uopce ne stize, kao i ostale (go-mrav) itd. Upisem broj (simpa, ili vip) i ne stigne uopce. :( |
Citiraj:
ajd sad probam sebi slat ali na tele2. sajt im trkelji,opet prćkaju.,da sad tek stigle opet nešo čačkaju. |
Ma meni ne salje nikako, ni ostalima sa tele2, vip, simpa .. nista :o a sebi nemogu slat jer imam tomato, koji ne podrzava mail toSMS mod ..
|
Wadja rullz Sve 5..stizu poruke odmah i sve, ali... mrzim reklame u porucii :smoke:
|
A šta će vam ti besplatni servisi??
Šta šaljete miljon poruka dnevno, a i tako niste baš non-stop za kompom! Uplatiš onu opciju Poruke u T-Mobile i na miru si bar ppar dana, pozdano, bez reklama i radi brzo!!! |
Ja koristim SMScity za slanje sms-a sa kompa. Dobro mi je to što primatelju piše moj broj mobitela, tako da ni ne zna da šaljem s neta, osim što na kraju poruke oni stave svoj link. Postoji i opcija anonymous pa se ne zna s kojeg broja je sto poslano. Ako vas zanima, registrirajte se ovdje: http://smscity.com/?rid=42425 ( ja dobivam 50 kredita vašom registracijom, a ako mi baš ne želite dat tih 50, samo maknite " ?rid=42425 "
|
Hvala hvala :)
|
Tele 2 korisnici pošalju SMS sadržaja:
"smsnula" , bez navodnika, na broj 880 i dobiju 1000 SMS poruka besplatnih na sve hrvatske mreže, dok ih ne iskoriste (nema roka trajanja tih besplatnih poruka). Naknada je jednokratna 25KN. Ako uzmemo u obzir da TELE2 pruža cijenu SMS-a od 0,29KN po SMS-u, ispada da se zapravo dobije cifra od 290KN, i uštedjeli ste 265KN. Jako ffino njam njam... |
Tako nešto ima i VIP, samo lošije, 25kn - 500SMS - mjesec dana. Valjda budu i oni podigli na 1000...bar se nadam.
|
Citiraj:
|
Jel netko isprobao ovo:
http://hr.wadja.com/find/existingusers.aspx Navodno se može poslati neograničen broj poruka. Ovo je tekst na koji sam naišao: "Na prvi pogled kuća plavog klokana izgleda kao još jedna socijalna stranica u moru takvih stranica, ali ipak postoji jedna bitna razlika koja Wadju čini posebno zanimljivim a to je slanje besplatnih sms poruka na sve postojeće mreže na svijetu ne samo na Vip ili na Tele2. Nije zabluda, nije trik jednostavno odite na Wadju besplatno otvorite svoj račun i šaljite neograničen broj sms poruka na sve mreže svijeta." |
Nije baš da je neograničen, mislim da su ovaj tjedan stavili limit jer mi do sad nije izbacivalo poruku da više ne mogu slati. Ne znam zasad točno koliki je limit, ali ću provjerit čim mi opet nestane para na računu :D
EDIT: Našao sam i odgovor na forumu wadje. Ovako: "3 sms to the same number per day. And 5 sms per day in total" i još ovo: "50 sms to friends" |
Koristim Vip (WebSMS) i to mi je i vise nego dovoljno...
|
Citiraj:
|
|
zahvaljujem Igsy :) lijep program.
|
vec mi dojadilo surfanje i trazenje di mogu s neta poslat besplatne sms pa ima neko ideju,il nesto odakle bi mogo poslat sms?
|
Citiraj:
bio je još jedan jako dobras servis, ali nazalost vise ne podrzava HR... štešta. Trebalo sepozivati ljude i za svakog pozvanog se dobilo odredjen broj poruka. Neznam sad tocno koliko ali mislim da negdje oko 20. Ja sam tako skupio 500 poruka i mj dana nisam trebao koristit mobitel skoro.. :lol2: |
Citiraj:
|
Nije besplatno, ali su poruke po 2 lipe.
http://www.tele2.hr/sms_nula_bozicni_paket.html plus ovakva tarifa http://www.tele2.hr/knock_out_tarifa.html Nije reklama, nego je trenutno najpovoljnije. |
SMS NULA je vrijedio do 31.12.
|
Evo ima i ovdje nešto no nisam isprobavao.
Ljink |
Evo vam, World SMS.
Isprobano, radi, tko ne vjeruje nek da mob pa ću malo da ga spamujem :D Radi samo sa t-mobile i vip-net, imate i add-on za mozillu koji meni fantastično radi tako da nema potrebe ići na stranicu. Nema registracije a niti sam do sada naišao na neka ograničenja za broj poruka. |
Citiraj:
rep up :p |
Citiraj:
Citiraj:
|
ni meni ne radi iako sam se registrirao
|
Citiraj:
|
meni još od noćas poruka nije stigla (VIP)
a bogami ni ova od jutros tako da ...:stoopid::stoopid: |
probaj izabrati tmobile kad šalješ na vip. meni radi jedino tako :D
|
Citiraj:
:chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:51. |