![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=C2bEG8BdN7g&NR
hzhahaa ludo |
Citiraj:
|
rofl...pogledah oba :D ...posteno su ih unistili
|
ubrzanje..
od 0-600km/h za nekih par sekundi... ;) a i tu je ***ena G sila, ne mogu se nikako sjetiti imena ženske.. ali to je napravljeno u nečemu što je kasnije zabrnjeno. |
Citiraj:
Ako se dobro sjecam ubrzao je do brzine zvuka i onda za par sekundi stao. Htjeli su vidjeti da li ljudsko tjelo moze podnjeti supersonicne brzine i koliko max g moze tjelo podnjet, vjerovalo se da pri akceleraciji vecoj od 18g nastupa smrt. Citiraj:
Ma kud je yugu diro :rambo: |
Prodajem za malo novaca Ford Sierru, 2,0 GT, idealna za nabrijat' i brzo se vozit'...
|
pa jednom sam gledao dokumentaraca o vozacima draxtera ili ako se vec pise..utrka traje svega par sekudni a za to vrijeme ne mozes udahnuti jer je prevelik pritisak..a usporena snimka gume je stravična..ne znam koja je to tehnologija izrade da takvo nešto može izdržati...
liku svaka čast na autu :) |
Citiraj:
A reko si da nebus.... |
Citiraj:
Ajde odluči se već jednom, pa na Street race... |
Citiraj:
i nesmije biti napumpana prejako da ne eksplodira taj dokumentarac sam i ja gledao |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jeste li vidjeli ovo http://auto-svijet.bloger.hr/post/vi...it/108944.aspx : lol2 :
|
Citiraj:
@Panorama: I koja je cijena :) |
Citiraj:
|
2200 hp i treba mu 7,8 sec za 400 metara gle ovo sta radi bmw za 8 sec i samo 1100 hp i kada pusti prednost BMW
pogledaj da mu treba 8,8 za 400 a da lik stoji 2 sec |
tko zna koje gume ima taj bmw.... na street legal utrkama se koriste gume sa dot oznakama. isto tako nije isto skinuti desetinku na vremenima oko 15sec i ispod 8..
|
Pogledaj brzinu 253 km/h i pusti ga 3 sec
|
Citiraj:
|
Ma nemate pojma...
|
meklaren je đuro elegancia nije brz , ima mrtvo dobro paljenje
|
Citiraj:
Samo najgora stvar su zamrljani kozni sicevi : nono : |
ahahah Bubba...rofl
|
Citiraj:
|
naprotiv... SLR je jako lijep auto, stovise... :D
|
naprotiv, užasno kičast automobil sa lošim performansama :) Uspoređujući ga sa McLarenom F1
|
Citiraj:
dobar link, samo što ja nisam vidio nikakav auto: sweating , možda i ima, al me ne zanima:clap:: wtf : |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:04. |