![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ali greška je postati to ovdje ! grrr... |
Citiraj:
mogu se trudit ali "kvalitetno" marac ne mogu..:) |
Citiraj:
dakle developeri.svi znamo da ga radi westwood ali samim cinom kupnje studija sve spada pod EA....a i EA neradi samo fifu i nfs :) |
Citiraj:
ili da bude: EA Games, EA sports, EA Atlantic... meni je to glupo. ali ono... it's just the way it is. :rambo: monopolizam sloboda nastaje nestankom države:D daj :beer: i :gringo: i sve je ružičasto |
Citiraj:
neznam za tebe ali ako mi netko dofura neku igru i kad ubacim cd mi se zavrti ono "Electronic Arts - Challenge Everything" meni je to vecinom jamac kvalitete..... |
Citiraj:
Ali EA je definitivno zadržao kvalitetu. meni su super, ali ja ne volim monopoliste, a oni to jesu (diktiraju tržište). i ne može se usporediti njih i nekoga tko radi za njih... npr. jel bolji HT ili HTtel. (ne svrstavam HT s EA, jer su htovci gamad.) |
Citiraj:
mislim, budimo realni, jedino za EA pucacinama sam kad bi ih presao rekao jebemti zasto nema bar jos jedna misija :) ima i drugoh dobrih ali za MP..... (recimo kad sam presao SS rekao sam jebote, hvala ti boze da je gotovo :D) a to su samo FPSovi......da nepricam o ostalom...... ali jeebo EA, ode ja igrat GTAVC :) |
Citiraj:
jednako kao sto sigurno necu reci da je Starcraft2 microsoftova igrica. To je blizzard i tocka. |
nove igre
ovako Bred je dobar ali demo?? vietgong je super igriva za razliku od vietnam..... ralliSport Challenge je odlična ako voliš vožnje nadam se da sam pomogao.
damir |
dobro ovo je za popizdit....
danas idem kupi cigare i vidim u trafici hacker....rekao ajd da prolistam kad vec jedini nije u najlonu a ono vidim da ni oni nemaju sta imati dakle poanta - jel ima koja nova igra di ubijas ljude (fps, ne) s dobrim SP????? jebote od MOHAA nisam igrao nista posteno |
Citiraj:
|
Citiraj:
ne, ne i ne....to nije SP igra ako planiras ostati ziv i donekle normalan |
Citiraj:
|
Trebao bi nekog tko ima ove igre da mi se javi na mail ili na PM:
Pirates OF The Caribian Toca: Race driver Collin Mcrea 3 naime imam nekih problema vezanih uz te igre pa bi molio nekog da mi se javi ako ima bilo koju igru od tih :D Hvala! -- Trenutacno pegla: Bare i Placenici -03- Svaki put kad odes I have a PBS mind in a MTV world. |
Ja sam trenutno u Virovitici i tu su najnovije igre Bettlefield i C&C Generals. Ne mogu ništa novije nabaviti. A tu se organizira i neki veliki LAN pa možda tamo nešto nabavim od igrica
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel igrao tko 007 NIghtfire?
|
Citiraj:
|
Trenutno igram Pirates of the Caribbean i igra mi je super. ako nemas sta za radit zaigraj je, ako volis adventure igre grafika je super podrzava pixel shader itd... tvorci te igre su oni koji su tvorci morrowinda a morrowind je odlicna igra dakle nemam vise sto za dodati.
|
Nabavio sam si Colin McRae Rally 3, IGI 2 i Rainbow six: Raven Shield kojeg igram i na mobu :D
|
Tek sad si nabavio IGI 2?
|
Citiraj:
To je zapravo Sea Dogs 2. Jedinica mi je bila zakon. Dvojku mi se ne da igrat jer je identicna jedinici (OK izmjenili su par sitnica, ali jedina prava razlika je grafika). Onome ko nije igro jedinicu dvojka je sigurno fantasticna, jer jedinica je bila odlicna, a dvojka je vjerujem jos bolja. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:44. |