![]() |
Citiraj:
a vecina onih koji kupuju te super skupe graficke drze reze i settingse na onome sto su mogli vrtiti i na upola jeftinijoj grafickoj... pogledaj malo vani forume pa mi reci koliko ljudi s super grafickima koristi ih 80% mogucnosti...a koliko ih ima boldano u sigu kak bi svi vidli...i pogledaj na kojim monitorima to cesto vrte...vidio sam dosta ljudi koji imaju skupe graficke na 17 colnim wannabe ekranima... a nisam tvrdio da su brojke u decimalu tocne...ovisi od drzave do drzave... |
Citiraj:
|
Citiraj:
A ti ne možeš nekaj samouvjereno tvrdit ak nemaš opipljive dokaze za to. To je jednostavno tako. A ti već u par navrata za neke stvari tak samouvjereno tvrdiš ko da si proveo ne znam kak opsežnu anketu. Gledaj ja se s tobom u globalu slažem ali meni ne pada napamet tvrdit kak 95 % ljudi kupuje komp da bi mogli reć kak ga imaju doma ili da bi jednom mjesečno otišli na internet. A mislim da u toj tvrdnji ima istine. Opet kaj se tiče haj end grafa one ne trebaju nikome to je činjenica jer ak hoćeš nekaj za profesionalnu obradu nećeš uzet 9800 ili 5900 nego 3d labs a za ostalo ti ionak te kartice ne trebaju. Međutim ista je stvar i sa 3 ghz procesorima 54 x pržilicama 120 gb diskovima i sličnim haj end stvarima koje također nikom ne trebaju. Razlika između mene i tebe je u tome kaj ja tebi nikad nisam dokazivao kak ti ne treba 120 gb diska iako mislim da ti ne treba dok ti i nekolicina pristunih meni pokušavate dokazati kak nikom ne treba skupa grafa i kak sam ja glup kaj sam dao tolke pare za svoju grafičku. |
Citiraj:
Dal se isplatio? Pa evo, nedavno sam ga uspio zamijeniti bez nadoplate za grafičku iz sig-a, tako da mogu reći da koristim 3 godine istu karticu :) , a čitavo vrijeme imam OK performanse, a bogme i kvalitetu slike. |
Citiraj:
isto bih pizdio na ljude da me pocnu uvjeravati da mi treba dvoprocesorska masina ili najjaci intel/amd proc... a to je zasto mi smeta ponasanje oko ati vs nvidia najjacih kartica..samo to... |
Citiraj:
|
Citiraj:
a ja sam htjeli-nehtjeli medju onih 10% kojima diska uvijek fali...naime meni nakon capturiranja od tjedan dana je disk pun...naime 1 sat zauzima 5gb a ja snimam oko 3-5 sati dnevno...i to nakon rezanja...bez rezanja oko 8-10 sati... i naravno da kad bi prezivio s nes manjim diskom kad bih cesce prebacivao u divx ali naprosto nemam toliok vremena..naime meni je komp upaljen 24/7 a ja sam doma 8h spavanja i jos par sati sa strane...tako da nazalost ne stignem to precesto... sto se tice kvalitete diskova tu necu raspravljati..posto da dovedes 500 ljudi koji su imali sve iste diskove neces cuti niti otprilike jednaka misljenja o dikovima...mozda se po trojica sloze oko iste stvari..i to ako... a kad sam ja rekao da je pinsla kreten ako smijem znati? |
Citiraj:
inace segregator i pinsla se stalno medjusobno brane, i lupetaju na iste fore, obojica fvole pricati kako neseru po nvidiji tek tako a neprestano otvaraju postove na ovom forumu dolaze u naletima, danas imamo segregatora, sutra pinslu....bilo bi zanimljivo pogledati njihove IPeve :) |
Ej greg, ako se pinsla i seregregator mogu ujednii u ATI vojscki, ajmo mi napraviti svoju i stalno pokrivati jedne druge.(jos uvijek ima vise nVidia -ca.
PS.hahah Klin Se Klinom Izbija!!!!!!:D |
Citiraj:
Nisam niti mi je to padalo na pamet a da mislim da su to odlične kartice to već svi znaju a znaju i oni koji malo prosurfaju netom. A dali su vredne tolkih para vjerojatno nisu no to je već neka druga rasprava. A cijela priča oko nvidije se ne bazira više niti na haj end modelima već na činjenicama oko optimizacije i varanja te svega ostalog. ja se nikad nisam svađal oko kartica već u biti oko mazanja očiju svima nama kaj kupujemo hardver pri čemu sam svjestan da nije nvidija jedina u tom sranju. ali i to je već prošlo danas više nam razloga za raspravu na relaciji nvidija ati. Neki dan sam na nekom sajtu pročiato sljedeće: ak hoćeš kvalitetu uzećeš ati ak ti kvaliteta nije tolko bitna a želiš brzu karticu možeš uzet nvidiju. I to je to svako će za sebe izabrat |
Citiraj:
Kao što vidiš, nisam zaboravio. |
i evo ih opet jedan za drugim.....
segregator alterego picnsle ili obrnuto.....vjerovatno ovo prvo pinsla, jesi u zadnje vrijeme popio neku cudnu zelenu tekucinu koju si nasao u podrumu nekog kemicara????ili si se samo nagutao domestosa :) |
Ajme što smo zaboravni, opet nema linka.
Evo sve ti manje vjerujem da se osobno dopisuješ sa direkotorom nvidije i da David Orton drhti od pomisli što ćeš reći o zadnjoj ATI kartici :) |
Citiraj:
Kuzis ono greg se pokusava izvuci nekim jadnim forama ali ne uspjeva.lol. samo nastavi.. :beer: |
a ti probaj malo manje kopija istog posta...
|
Daj brisi to da te moderatori ne bi poceli prcat iu zdrav mozak!:D
|
Citiraj:
...isuse.. samo JEDNOM sam kliknuo na "postaj novu poruku" i pogle kolko ih je naslago..svasta |
Ajde ljudi-kaj se živcirate...to je samo Greg popizdio od igranja GTA na MX-ici pri 640 rezi i detaljima na min....:D :D :D
|
Citiraj:
:beer: |
Hej, ja igram Mafiu na 800x600 s detaljima na medium!Hehe, sto sam sretan.Dosao sam do one utrke, malo je teska!Idem ja igrat, kad me u zadnje vrijeme igre vole!:D
|
Citiraj:
|
Hmmm...nekaj nam nema Grega...
Da ne rinta možda za novu FX-icu:rolleyes: Ili je piknul nekaj lovice pa se obeznanio i još nije došel k sebi:D /vjerovatnija solucija/ A ko bog bu rekel da nije imal vremena jer je rinto ko" konj... :beer: |
Citiraj:
i nemopokasavam se ja do nicega izvuci, cijela ova nazovi rasprava s segregatorom je pocela od toga da je on idiot koji nemoze shvatiti da postoje i podaci koje siteovi o grafuljama nisu objavili....jesu tajni - ne, jesu dostupni ako znas di trazis - jesu..... i ne, nemoras znati direktora nvidie, cak ni vratara upravne zgrade.....kolko got mozda nekome tako ogranicenih umnih sposobnosti bilo tesko shvatiti, mogu se takve stvari naci i u najobicnijoj brokerskoj kuci koja je specijalizirana za IT, cak i u hrvatskoj, cak i ne samo u Zg vec valjda posvuda......ali ne, po segregatoru moras znati direktora da bi znao npr kolko je prosle godine bilo srot chipova i kolki su gubici zbog toga i na koji nacin su kompenzirani.....recimo prodajom manliju....ali shit, neznam direktora atia pa mora da serem :D |
Citiraj:
"Puno,puno lipi stvari moj meštre, samo ne smin kazat, e!" što bi reka Keko :p |
Citiraj:
ja ovdje nemoram stvarati nikakav ugled i za razliku od tebe niasam ovdje novi da moram srati kako to vec ljudi rade..... i nikad nisam rekao da znam nesto sto nitko drugi nezna postavimo to ovako......recimo da za nekakav procesor svi znaju na kojem je clocku, kojem FSBu, koliko ima tranzistora....ima i ljudi koji znaju malo vise od toga.... nisu se s tim rodili vec su to procitali negdje, vjerovatno tamo gdje masa nije zagledala....ja imam po ovim mladjim generacijama manu da puno citam, kako je knjizevnost u kurcu citam sve sto mi dodje pod ruku kad mi je dosadno.... recimo narodne novine, tehnicka izvjesca raznih manje ili vise poznatih tvrtki........ti to neradis ocito...nema frke, ja sam ionako lud :) ali nemozes onda iz opcih informacija srati nadugo i nasiroko, malo vise stiva o sranjima na koje ocito drkas i kojima sanjas nebi ti skodilo jer se neprestano ponavljas.....a tko got se neslaze s tobom sere...... to je "ugled" koji si ti uspio izgraditi do sad, previse podsjecas na IMF norca |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:52. |