![]() |
snađi se druže :D
|
ewo na kraju sam kupio Logitech z-5400 + Audigy4
Šta mislite kolko je to slabije od z-5500??Jel stvarno tolko velika razlika i wattima??? E da....uz Audigy 4 sam dobio i cd s driverima ali za Audigy 2 zs i kad instaliram govori mi da nemam ispravnu karticu... stoga koje drivere da skinem....pomogao bi i direkt link!....hvala unaprijed! |
pa bogati, odi ovdje, je li ti palo na pamet da odeš na Creative homepage?
http://hr.europe.creative.com/suppor...pe=0&x=33&y=17 evo, samo klikneš download.... |
jesam jesam..nisam mogao nači.....nalazi se u suport...tnx anyway...
Inače ova zvučna daje puno...al stvarno puno..i nije mi žao para!! |
i cemu smo mi potrosili vrijeme?
da on svejedno kupi ono sto je rekao da kani kupiti... useless |
ma ne..kanio sam uzet z-5500....vjeruj mi nakon ovog sustava ne preostaje mi ništa nego neki hi-fi..kad se zadovoljim sa ovime(a to če bit brzo) prodam ih i slažem hi-fi....inače neznam jesam li se za***o što nisam uzeo z-5500(ali nažost trebao bi čekat)....jel čuo tko oba sustava??Jeli velika razlika??
jer 310rms i 500 i neš sitnog po meni nije isto...ili je to samo tako na papiru?? |
a ***ote, što se zamaraš WATTima?!
da li ti ovi dobro sviraju? SVIRAJU, onda oladi više od zvučnika, jer ti je sad gotovo, pa sve da taj 5500 svira i 1000puta bolje. A ne svira. Sve je to isto. |
ok..hvala..sad si mi olakšao dušu...:)
|
Citiraj:
|
evo da se pohvalim iako je OT :D
Uskoro mi stize novi subwoofer Focal Jmlab Chorus SW700S http://avforum.no/minhifi/users/wmor...832f6ff176.JPG gabre ako te zanima za koliko sam(tj budem) ga dobio javi se na pm :D |
1700kn?
|
: goood :: goood ::D???tako puno???
kolko db?? :) :) :) Focal-JMLab Chorus SW700S subwoofer - Post Free (UK). £389.95 : giljotin: giljotin: giljotin: giljotin |
Grave Polyglass 27 cm
40 Hz - 160 kHz 16,7 kg BASH® 300 W rms mislim da je 90db osjetljivost.... uglavnom rastura... al necu o cijeni jer ce te umrijeti od zavisti :D |
očekujemo review :)
|
hocete sada review?
dvojica frendova mi ga imaju...jedan crnog,jedan blijede boje drveta i ja kupujem ovog. uglavnom u filmovima na receiveri moraju stisavati sub jer nemozes gledati pojacano na pola.a najljepsa stvar je da on radi tako da ti ne cujes da un "udara" kada je vrijeme za bas nego ti osjetis sve oko sebe, tipa kao da je netko uzeo sobu i malo je protresao :D predobar feeling |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:59. |