![]() |
Pih, nama su u skoli rekli da nista od toga. Kao ima dosta toga za pisati svaki mjesec (valjda korisnicka imena i passworde), a nitko to ne zeli (besplatno) raditi...
|
koliko ja znam jedino što profesori moraju poslati su oni zahtjevi koje vam roditelji potpišu i svaki mjesec vam profa kroz web sučenje jednostavno doda par GB.
Budem ja baš pitao svog profesora kak to točno ide pa cu vam znati točno reći... |
jeli to vrijedi i za korisnike iskonova dsl-a
|
koliko ja znam, ne...
|
Citiraj:
haha,ova ti dobra...profa nasa ( u ruderu) nezna pricati:D |
Citiraj:
|
Dobio sam 1gb ..doh
al ajd bolje ista nego nista, to mi je jedan dan bespla interneta :D |
ccc, znači dobio si samo 2 sata od mogućih 10 :D
|
Škola od 150 učenika dobije na raspolaganje 75 paketa (2250 minuta) od 12./2006. do 6./2007. Ne znam dobije li toliko svaki mjesec ili za cijelo to razdoblje. Ako je čak i toliko svaki mjesec, to je jedan paket od 256MB na dva učenika. Sve to doduše ne vrijedi puno kad u tom selu nema ADSL-a, ali... Zato ne kukajte previše ako imate ADSL i dobijete "samo" 4 paketa.
:-) |
jel moguce da profe sebi ostave višak*? kod mene u raz dobilo njih četvero mislim
|
Ja mislim da profesori dobe od T-Com zasebno promet, tak da se ne bi petljali u naš!
Ja zadovoljan, prošli mjesec dobio 10GB, a ovaj zasad 5GB :) |
Citiraj:
nisam nist dobio |
Moj prof nije nista dobio. Presao je sada sa 1GB na 5GB.
|
možda je na iskonu :D
|
evo meni je profa koja vodi to obecala da ce do Bozica rjesit. meni, naravno, rekla da ce mi prvom dat jer zna kad sam bio na modemu da sam najvise trosio (cirka 50 besplatnih sati=))
|
Profesori ne dobiju ništa. Barem zasad. Mogu jedino koristiti računala u školi za rad (barem u teoriji, sad da li u svakoj školi...?).
|
ja dobio 10 GB :D
http://img111.imageshack.us/my.php?i...epromet5yx.jpg treba sad to potrošit do kraja mjeseca :D |
|
csx.evolution dobar si. kaj u školi samo treba pitat profu jel se može dobit besplatnog i to je to ili treba nekaj ispunjavat
|
trebaš nekaj ispuniti :D
|
da, al ak profa nece to radit ne mora. ipak je to velik poso...
|
A jel ima taj formular negdje na netu jer on kaže da oni to nemaju u školi.
|
reci profi da kad se logira tam u onaj njegov panel da ima za isprintat taj zahtjev.
|
mene sad zanima ocu to dobivat do kraja školske godine il kako to ide ?
jer mislim da mi nebi sad profa dala ima 10 dana do kraja mjeseca da je samo ovaj mjesec :D e i da zanima me jos nesto :D sad cu placat samo 79 kn tj. samo brzinu ako ne potrošim ništa od svoga paketa ? |
svaki mjesec se javiš profesoru i dobiješ gratis promet :D
ako imaš 1gb paket onda da, inace ne |
Citiraj:
|
Citiraj:
: nuts : : nuts : : nuts : :D moram onda pitat profu jel moze 20 gb :burn: :D |
Nece ti sigurno dati toliko. Za podjelu ima 35GB i sada treba to raspodjeliti svima.
|
Citiraj:
|
Pa valjda nesto znam i vidim. U panelu za dodjeljivanje max za podjelu je 35GB.
|
a kako je ovdje neko dobio 30 gb onda?
jedini u školi ima flat?: stoopid |
@csx.evolution
Imas neku debelu vezu u skoli? :D |
Citiraj:
inace što se tice ukupnog prometa kojim škola raspolaže mislim da je nekih 100+gb, ali nisam siguran... |
Kod mene pise 35GB raspolozivo za 2 mjesec.
Morat cu onda to malo prokopat pa dobijemo jos koji GB. |
1.pitanje:jel ima tko to u 1 osnovnoj u vrbovcu i
2.pitanje:kolko treba da se to dobije(mislim na dane,mjesece) |
Prof ti rijesi za 2-3 min samo mu moras donijeti potpisanu prijavu od strane roditelja ili osobe na koju glasi adsl.
|
Evo jedno, mozda malo glupo pitanje...:D
Sutra imam informatiku tako da cu pitati profesoricu, al dali skola treba imati neki ugovor s T-Comom, tj. da imaju MAXadsl internet?? |
Citiraj:
BTW Ja to ne mogu uzet... fax :( A sestra može, al neće:D ka da se ne osramoti... ubit ću je:rambo: |
Pitao prof. i kaže ne može... i donesem joj idući put link... i kaže, a jel ti dosta 1gb?... ja onak lol... a dobio sam i po 720min jer sam u informatičarima... a valjda će bit koji gigabajtić više... :D
|
Dobro,evo da pitam.Naime,ovi moji iz skole neznaju ni user ni pass.To cu im reci da zatraze prek 08009000,ali sto treba jos napraviti da se dobe ti gb-i? kakvi formulari ili sto vec.thanx
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:18. |