![]() |
Vi barem imate nesto. Ja nemam nista. :(
Narucio DSL 20.10. i jos mi nisu dosli, a tu ima ljudi blizu mene koji su poslije mene narucili i dosli im za 4-5 dana. :( Zvao ih par puta i sve sto mi kazu je "Rok je 30 dana.." .... bah. |
Evo danas opet sve usporeno.
|
Mamu im, nisam htio jučer srat po njima, mislio sam, bit će jedan dan, ali ovo stvarno iritira... Taman si hoću skinut neke stvari, a vuče mi se od 20-40 KB/s...: Machineg
|
meni isto, nazvo ih i rekli da će poslat tehničara na teren, yea wright, lijepi način da me od***u
|
Nemaju samo DSL korisnici problema,imam i ja u firmi(link od iskona od 6mbita) vuce se ko krepana krava.
|
Meni DSL radi ko Švicarski sat. Uzeo sam ga preko T-Com-a.
|
pazite ovo ljudi, nazovem ja, kažu oni poslat će tehničara, i u roku 15 minuta došla dva čovjeka na vrata i odjednom radilo dobro kad su oni testirali, da vidim ja sad. gle čuda, samo od sebe se popravilo, u trenucima mi je čak i 108kb bilo
|
Izgleda da se opet vratilo u normalu. Nakon svega ovoga bilo bi fer da je doslo do promjene.
|
Meni je danas sve u redu, ali jučer... Jučer mi je skoro cijeli dan brzina bila manja od 60 kbps.
|
Ma znate sta!
Nije me briga, ja samo hocu FLAT na minimum 1Mbit/s brzini...., za MAX 100KN/mj - Za mene je to minimalna granica prihvatljivosti! Ok ok dao bi i 105.64kn : sweating |
Citiraj:
|
meni isto, a sad bi bilo bezveze da ih opet zovem, a kaj oni opće mogu napravit tu meni doma
|
Koliko ono stoji u ugovoru da oni mogu imati problema? mislim oko 2-4 dana? ajd nek neko pogleda ja sad nemogu nac.
S*anje je sto se blizi vikend, a kako su radisni bojim se da cemo cekati do ponedjeljka |
opet problemi. >(
|
Evo malo infoa o problemima
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=75444 EDIT: Evo ima malo i tu o tome http://tzombix.blog.hr/ ,a malo niže u komentarima tam dolje kod članka o mesiću ima nekaj i o nadolazećem flat-u. Trebalo bi nešto u stilu ovog biti: 100kn -> flat 1Mbit/s veza 200kn -> flat 2Mbit/s veza 300kn -> flat 3Mbit/s veza Iako ne vjerujem da će biti ove brze, trebale bi se podizat |
Citiraj:
ak će tak bit kud ćeš veće sreće : goood : |
Ovo danas je katastrofa.
Problemi poceli jos jucer oko ponoci, jutros se spojio oko 6 bez problema. I onda oko 11h je krenulo : error 678 - remote computer did not respond, error 718 - ........ Nikako se spojit, ako bi se i spojio - ne daje znakove zivota. Sa operaterom prosao 25-minutni program - pali/gasi/istekaj/ustekaj/reinstal drivera. (Elcon modem) Kvar prijavljen. Sad osim errora 678 i 718 daje jos 2 : odbija sifru u desetak navrata, a par puta daje error: line is busy : sweating U medjuvremenu se gasi lampica status na modemu. Taj podatak dajem seviseru koji me nazvao i on me ponovo vraca na sluzbu za korisnike gdje oni ponovo prijavljuju kvar.: bonker : Sad super-brzi-maxadesel sljaka, ali pitanje je dokad? |
ovak je kod iskona, ne znam jel i na t-comu imaju istih problema.
Link to je isto jučer pisalo samo sa jučerašnjim datumom:) meni od jučer prijepodne sporo radi net, al ajde bar nekak radi. |
|
Tor, pa koju to ti vezu imaš ili bolje čiju? Al slabi je ping...
|
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kada su mi ufurali MaxTV pao mi je ali još uvijek je znatno viši od prosjeka, ovih 176 je još i slabo. Ide obično oko 200. |
Citiraj:
|
Citiraj:
u početku je bio malo problem s tim, nisu sve platforme mogle razdjeliti brzinu ali rješili su to... šteta... Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da je Nicko_29 imao upload cak 800kbps al stvarnih, iskoristivih. |
evoga, prije sat i pol vremena nestalo struje i zgasil se komp, ali naravno na njihovom serveru sam ostao konektiran, i tako ja upalim komp s nekoliko uzaludnih pokušaja spajanja, i ništa, nazovem ja, čekam 10, 15- 20 minuta, da 20 minuta sam čekao da mi se javi retardus, i tako ja njemu objasnim situaciju, dam korisničko ime, i kaže on-da spojeni ste, ja ga lijepo zamolim da me diskonektira jer se ja ovdje nemogu spojiti, i onda počne nešto srat da me može diskonektirati samo ako nazovem s telefona s kojeg glasi net, zvao sam s moba, i ja sav živčan njemu objašnjavam da sam čekao 20 minuta ali ne, čovjek ne odustaje, i tako ja poklopim idem pokušat nazvat s telefona i ništa, jednom zazvoni i gotovo, mišljah možda, problem u telefonu koji je malo stariji, ali ne i nakon zvanja sa tri različita mobitela ista stvar, ja sav živčan, da nebi osto bez neta prek noći, a imam flat koji je preskup i pokušavam ga maximalno iskoristiti, sav živčan, 20ak puta pokušavao nazvati, ista stvar...ništa. ždero sam se kaj nisam zapamtio njegovo ime jer mi je došlo da ga ubijem, i čekam ja čekam, u međuvremenu pokušavam se konektirat, i nakon jedno 70 pokušaja, iskopčavanja žice, restartanja modema, kompa, uspijeh, bio sam tako sretan, koda sam ustao iz mrtvih. ok malo sam pretjero sad, eto to bi uglavnom bilo to, da naravno, riječ je o te komu
|
ista situacija kod mene .. cela Krapina nije imala struje .. kad je došla probal sam se spojiti ali nič ni praf delalo .. zval sam službu za korisnike ali mi se niko ni javljal .. nakon 20 min mi je i net prodelal ..
|
meni su donekle dobre brzine
bits per second (bytes per second) Download speed: 1,875,286 (234,411) Upload speed: 135,339 (16,917) Surfspeed Croatia not measured Surfspeed Average: 70,933 (8,867) Surfspeed Worldwide: 70,933 (8,867) Latency: 405 milliseconds |
Ma bio je pad napona ženska na iskonu mi kaže da je u Cijelom Zagrebu, Varaždinu i Karlovcu na trenutak nestalo struje i pali im svi serveri no za 7-8 minuta sve radilo kak treba :D
|
yup yup potvrdujem dawarov komentar . majku im lopovsku ..... po neznam koji puta im se to dogadja .
|
pa uz svu tu lovu koju njim dajemo su si mogli kupiti par agregata
|
Ista stvar i kod mene. Rekao sam kako necu kupit neprekidno napajanje ali izgleda da su i oni poceli zezat. Na svu srecu adsl mi radi dobro (za sada).
|
u ovom slučaju ti ups nebi niš pomogao kad su se njima serveri pogasili.
|
Citiraj:
vgg : goood : saćemo i hep uskoro mrzit lol |
nije toliko hep kriv, glavni vodovi u francuskoj i njemackoj su pukli, te je hepu znatno pao napon na visokonaponskim vodovima, te su se prebacili na sekundarna napajanja, tako da je cijeli dio koji se napaja sa dalekovoda zagreb osijek na trenutak ostao bez napona, samo djelic sekunde, ali ipak...
|
eo opet lag u svim igrama i tak... pa koji ****c vishe?!?!?
|
neznam kako vi ali ja nisam mogao na net od jucer navecer do danas posljepodne... lagano me ovo pocinje zivcirati : Machinega i sad mi je brzina max. 400kb/s
|
radilo je normalno puni dan i pol, opet 400ms, nek oni fino odu fafat
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:48. |