PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Infraction ?! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=49984)

spawn 21.11.2006. 04:10

Bitno da su kriteriji isti prema svakome. : stoopid :rolleyes:

atha 21.11.2006. 08:19

Jesi li cuo za opciju "prijavi post moderatoru" ako mislis da neki korisnik u postu krsi pravila?
Naravno, ne znam uopce o cemu govoris jer obozavate pricati kriptirano, a i bilo je 4 ujutro. :beer:

tor 21.11.2006. 10:13

A, nisi ponio kristalnu kuglu? Svašta i od tebe...

spawn 22.11.2006. 06:43

Citiraj:

Autor atha (Post 573095)
Jesi li cuo za opciju "prijavi post moderatoru" ako mislis da neki korisnik u postu krsi pravila?
Naravno, ne znam uopce o cemu govoris jer obozavate pricati kriptirano, a i bilo je 4 ujutro. :beer:

Hehe. Samo sam napisao da je bitno da su kriteriji isti prema svakome. A ne da netko bude prijavljen 5 puta i nikome nista ,a drugi 1 put i odmah upozorenje,ban,crveni itd itd. Nisam odmah sve napisao jer je bilo 4 ujutro pa sam zaspao dok sam pisao :beer:
Sto se tice prijavljivanja ne prijavljujem bas postove jer bih imao posla par sati. :D :D. Sala iako ima i istine. Samo na "prljavi pokvareni trgovci " si izbrisao oko 100 postova spama i slicno. Ko ce sve to prijavit :D A i nekako mi je neugodno prijavljivat te stvari. Pojavi se onaj osjecaj kao da cinkas nekog pa odustanem.:) Nasrecu,ima onih koji ce prijavit.Al nisam ni ja svetac. Omakne se i meni tu i tamo pokoji spam. Ali sta se moze,ljudi smo. Prihvatit cemo upozorenje muski i to je to :o

atha 22.11.2006. 08:08

Ne, ne cinkas vec radis dobro, i slobodno prijavi neki post ako mislis da se kosi sa pravilima. SuperUnkown i Hamm su cinkeri :p, dnevno prijave par postova. ;)

tomifish2002 29.11.2006. 18:18

bezvezno iživljavanje. dobijem kaznu jer moj signature nije u skladu s praviluima. pa kaj. novi sam na forumu. ko da mi nije mogao lijepo reć i sredio bi to. ustvari sam dobio kaznu jer je tip vidio da nije u pravu u topicu pa je poludio valjda. nemam riječi. kaj se mora ljutit ak se do kraja topica puno ljudi nije složilo s njim. bravo wolverine!

mITZEK jr 29.11.2006. 19:56

ja samo mogu rec da u potpunosti podrzavam moderatore i admine jer bi bez njih ovo postao forum.hr(ionako je vec slican postao pa necemo do kraja)
od kad pratim forum a to je bilo jos 2003 kad sam vidio starog da je svaki dan na nekom forumu(ovom) pregledavao sve zivo i.......no tad sam jos iz sjene gledao pa sam skupio hrabrosti izac u javnost(lijepo sroceno......sad cu ispast papak)al ako smijem primjetit u zadnjih godinu dana sve je vise nekih ispada,zalbi i tako(ne kazem da se netko ne smije pozalit ako mu ni po volji...)
pa mene bi mitzek polomio da pocnem bacat krafne,vrijedat i ostalo....
kad malo razmislim nekima fali bas jedan TAKAV!!!!!!!!!
eto mali osvrt od mene
samo vas Juniorce: cheers2

Vuco 29.11.2006. 21:03

Citiraj:

Autor tomifish2002 (Post 579695)
bezvezno iživljavanje. dobijem kaznu jer moj signature nije u skladu s praviluima. pa kaj. novi sam na forumu. ko da mi nije mogao lijepo reć i sredio bi to.

Kada si se registrirao, kolko se ja sjećam stavio si negdje ili kvačicu ili si samim registriranjem prihvatio pravila ovoga foruma. U svakom slučaju, prilikom registracije si dobio link na pravila i uputu da ih pročitaš prije postanja.

Pogriješio si, uzeo si pravila zdravo za gotovo i sada si dobio infraction koji ništa ne znači ako se popraviš.

tor 29.11.2006. 21:13

A ne spominješ infraction koji si dobio jer si vrijeđao forumaša koji vas je pokušao smiriti? I to ne bilo koji forumaš.
Nije baš sve crno/bijelo kako ti želiš prikazati.
No, kao što Vuco reče - ovo je opomena koja se briše ako se stvari poprave.

tomifish2002 30.11.2006. 05:44

Citiraj:

Autor tor (Post 579859)
A ne spominješ infraction koji si dobio jer si vrijeđao forumaša koji vas je pokušao smiriti? I to ne bilo koji forumaš.
Nije baš sve crno/bijelo kako ti želiš prikazati.
No, kao što Vuco reče - ovo je opomena koja se briše ako se stvari poprave.

ne nije istina. topic je bio ok i onda lik uleti i veli da filozofiramo. onda se to može reći bilo kad bilo gdje. btw to je bio totalni offtopic

atha 30.11.2006. 08:34

Nemoj sada izigravati nevinost, forumasu si uputio izjavu "a koje ti psihičke poremećaje imaš?". Granici sa gluposcu i osobno (ne)kulturom.
To si napisao tada i samo tada.
Tema je otisla u OT, i moderator vas je upozorio.
Podnesi opomenu kao musko, strpi se 15dana i vuoila - odu oba infractiona. Nije kraj svijeta. ;)

horza 30.11.2006. 08:43

ovo sad je offtopic.
lijepo ću moliti da se maknete s ove teme. žalbe na infraction primamo na komunalna-uprava-kadrovski-soba4b-po...@pcekspert.com .
ako niste zadovoljni načinom na koji stvari ovdje funkcioniraju, nije li jednostavnije otići negdje gdje možete imati signature koliki želite i postat kaj god vam volja? npr. iskrica.com ili forum.hr ili smokva.com ? ahaaaaa... tamo je sve puno retarda, klinaca, itd... (čast iznimkama, naravno). pa ne ostavljate li možda mjesta mogućnosti da ovdje malo bolje znamo tko treba dobiti opomenu i zbog čega? ... ili ste navikli nepoštivati bonton i netiquette negdje drugdje? na nekom stranom forumu o računalima možda? onda se uredno tamo i vratite, jer ovdje nemamo namjeru dalje spuštati standarde. prequest za korištenej PCE Foruma je naučiti osnovnu kulturu, dakle bonton i netiquette. a dio toga je i čitanje pravila prije korištenja i ne postanje offtopic tema.

mislim da je na ovom threadu objašnjeno čemu služi infraction. predugo smo pustili ovaj offtopic na životu.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09.