msvrtan |
13.06.2003. 09:17 |
Citiraj:
Originally posted by gpremec
Ocito nikada nisi radio u velikoj firmi. Ignoriras korisnika nekoliko dana, oni se potuze na upravu, dobijes po glavi...
KOrisnici sami nece nista napraviti, vec ce napisati dopis na upravu kako im racunalo ne radi vec 2-3 dana (te zbog toga ne mogu raditi) i kako nitko iz informatike jos nije dosao pogledati sto je s doticnim racunalom.
|
kako posijes tako ces znjeti...
ja nemam namjeru raditi u nekoj velikoj firmi di cu biti "onaj iz informatike"..do sada sam radio po malim firmama znao sve ljude jako dobro...od broja gaca do ko s kim i kada spava :)
da znas kako je lijepo biti na faksu samo brojka .. i to 5,6,7 i vise godina...ovo tvoje je nazalost nista...tako da nije da te ne razumijem...
ali htio ne htio ono sto sam rekao mami..svi vi informaticari ste mekusci..trebas pokazati zube il ces hebati heza cijeli zivot..jer jednom kad popustis propao si..ja sam jednom popustio i napustio firmu nakon 2 mjeseca rada 7 dana u tjednu po 12 sati..a do popustanja je bilo 8 sati rada ko konj i to 5 dana u tjednu...
nikad do ovog posla sad nisam radio tako da pijem kavu i razmisljam kad da narucim drugu...e kova kova...
|