![]() |
Ma... Molim te.
Znas kako ja dozivljavam Bug? Posrane novine do boli. Iz takvih se casopisa samo radjaju Theo Valich i kompanija. Do prije nekih 3-4 godine su čak bili i OK. Danas su bahati, neuki i rabe los papir. nekad se pitam zasto dajem 30kn skoro svaki mjesec. Iskreno, o informatici mozes vise procitat u tjednicima nego tamo. Svaki put kad sam na WCu i čitam bug umirem od smijeha. Provala za provalom. Onda jos ovakvi testovi, pa di ces bolje :) |
Citiraj:
@Aux reci mi duljine tih Seasonicovih kablova pa cu ti moc otprilike reci da li su dovoljno dugi |
neznam duljine seasonicovih kabela ***iga.
nisam imao ni jedno ali to ce se promijeniti. moze li tko pomoci molim vas znaci teba nam duzina seasonicovih kablova. |
Citiraj:
Armor je odlican imao sam ga priliku vidjet ali nemres rec da je Antec smece...pogotovo P180 |
Citiraj:
S-A-R-K-A-Z-A-M |
dajte ljudi tu duzinu kabela pa neko mora znati od vas.
|
Odi u links i zamoli ih ako bi mogao pogledati to napajanje i onda izmejri duzinu kablovinja i gotovo....
OT: A sto se tice BUG-a, pa dobre su to novine....za brisat guzi...u, zato ih i drzim u wc-u... |
saznao sam da najvjerovatnije ovaj tjedan idem u shopping. :D
ali posto nemaju ducani sve komponente koje ja uzimam neke cu morati pricekati. :smoke: |
Citiraj:
|
Loše upija...naime, već je prepun sranja...
|
eto vidis...
|
Problem je što ne vidim, i dalje ga kupujem svaki mjesec...jednostavno svaki put nakon što ga kupim i prelistam si mislim "Koji mi je kua trebalo dati 30ak kuna za ovo..."
|
tak sam i ja nekad...a sad vec 3 mj nisam kupio ni bug, ni vidi, ni pcchip
usteda od ~100kn po mjesecu. nije malo. potrosil bi te pare...jedamput prolistal i bacil u zaborav...ovak lijepo imam 100 kn vise u dzepu |
Tak i ja. Kupujem bug vec kaj ja znam kolko godina i jednostavno mi je uslo u nakviku. Plčama reklamiranje. Nevjerojatno kolkiko sam glup.
A istina je da casopis ne vrijedi ništa. Uzas. Neznam kad sam nesto pametno pročitao.... |
Evo ovako ajde vi prestanite vise s tim ***enim kucista ovaj bolji onaj bolji svaki put kad se otvori novi topic o kucistima pogotovo TT odma par stranica svakakvih sranja, ***ote gdje je ovdje moderator:D
|
Katastrofa.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:10. |