![]() |
E marac svi sad više gledaju u sliku i pokušavaju odgonetnut šta je na njoj nego što gledaju u tvoj sig, koji se baš dobro ne primjeti.
|
Citiraj:
naime skuzio sam da kicasto vise sluzi ljudima za kurchenje nego da bude citljivo i sl...pa sam zato odustao... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW, po ljeti me se moze prepoznati u gradu kao jedinu osobu na cesti koja ne nosi suncane.:gringo: |
Joj kak je moja uvreda bila niska!:D :D :D
|
...i bolna.:D :D
|
Dobro, nitro mogo si to reć u jednom postu:smoke:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
još malo pa bumo počeli brojat mjehuriće u pivi....:beer: |
1,2,3,,4,5,6,7,8...
Joj, kak ta piva ima puno mjehurića!:D |
Citiraj:
|
Da, ožujsko mi bolje sjeda!:D
|
ja sam jednom probao brojati ali mi stalno nekako bjeze prema gore :D
|
Kad svi svugdje idu off topic idem i ja. U pivu nemojte brojat mjeruriće, zabavnije se kladiti na kikiriki. Uzmeš oljušteni i prženi kikiriki, ubaciš ga u pivo i nakon nekog vremena krene prema gore, pa onda opet padne dole i tako gore dole. Onaj koji popuši mora pojesti taj kikiriki i popiti ti pivo, dakle cilj je izgubiti:beer:
|
Pošto je ovo ipak thread Znate li možda... a mnogi pa među njima i ja su išli off-topic te je vrijeme da se vratimo ozbiljnijim stvarima:
Znate li možda mogu li se u recimo Chieftec Dragon ili Antec (onaj koji je opisam na PCE)stavljati ploče MicroATX formata - znam da je glupo pitanje (micro u server case) al da vas vidimo |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ionako imas rupe za vise tipova ploca tako da i Matx pase! |
Citiraj:
ak je shuttle rekao bi da ne..malo su specificni djelovi radjeni po specijalnoj narudjbi... ali malo supergluea i sve se moze :) |
Znam i sam da je glupo pitanje - ali baš me zanimalo
Zašto je Shuttle drugačiji? Nije li jednostavnije izbušit nove rupe? |
Citiraj:
tak da svaki put kad prolazi neka trebica u bijeloj obleki žicam frendove jedan look :cool: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Istina i meni a jos imam 15" monitor:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
2.3 cm od ruba njegovog potpisa do ruba slike na ekranu... R8500,1024x768x16...17"Samsung755df Ne kontam kak tebi tak prikazuje... A u Operi skoro 4 cm do ruba... |
Citiraj:
|
Citiraj:
mislim da ti imas problema s probavom...ne ja |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam prezadovoljan i s ovim 15" za ono sto mi treba, za mene je sve iznad 15" badave bacen novac posto mi netreba tako da cu na 15" ostati sve dok mi oci ne narastu te cu samim time imati i potrebu za vecim monitorom! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bolje mal i krut, nego veliki pa mlohav.Daj marac kak nemaš love.Makni si taj DSL i uštedit ćeš za monitor!:D :D
|
Citiraj:
Ionako mislim u 10-11.-om mjesecu kupiti LCD tako da mi se neisplati sada ulagati u veci i "bolji" monitor! |
Citiraj:
Malog nemozes povecat a mlohavog mozes stvrdnut pomocu viagre! :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:56. |