PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Hitna PC sluzba, jaca nego ikada... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=46954)

Vuco 16.09.2006. 21:33

Brz si Tor...ko da ti je netko javio da se događaju sranja na forumu...:D

buljo 16.09.2006. 21:36

Citiraj:

Autor Vucko (Post 524761)
Brz si Tor...ko da ti je netko javio da se događaju sranja na forumu...:D

Nije nitko :D

To Tor predviđa : lol2 :

Vuco 16.09.2006. 21:39

Nema šta, ovaj trokutić sa crticom je stvarno dobra stvar ;)

Mr. M 16.09.2006. 21:59

Citiraj:

Autor Vucko (Post 524769)
Nema šta, ovaj trokutić sa crticom je stvarno dobra stvar ;)

:D Nisi ti valjda? Tuzibaba :D

tor 16.09.2006. 22:10

Imam ja svoje djelatnike u tajnim službama PCE underground-a.: lol2 :

Mr. M 16.09.2006. 22:18

Citiraj:

Autor tor (Post 524782)
Imam ja svoje djelatnike u tajnim službama PCE underground-a.: lol2 :

Sponsored by PcEMafia : lol2 :

Isus 16.09.2006. 23:55

Hitna PC služba KIM computers.
Obratite pažnju na cjenik.
Spajanje na internwet i otvaranje e-maila--->80kn
Stavljanje antivirusnih zakrpa -->70kn

i šećer na kraju
Minimlani iznos računa po izlasku -> 150kn

Ono što je žalosno da im vjerojatno i ide jer ima hrpe ljudi s "hoću internet" "kompovima" koji su čuli za viruse i "dajalere" i trebaju pomoć pa nazovu ove "stručnjake".

ivan OS 17.09.2006. 00:05

"Kod nas se ne plaća s kreditnim karticama jednostavno zato
jer računi nisu dovoljno veliki za kreditne kartice.
:clap:
Sve obično rješimo za sat, dva ili tri. Rjetko kada duže."

archibald 17.09.2006. 00:15

''Kada mi se nešto dogodi s kompjuterom prijatelji mi mogu pomoći.
Nije točno.
Vaši prijatelji možda znaju nešto više od Vas o kompjuteru ali ne pokrivaju cijelo područje sa dovoljnim znanjem i osim toga prerjetko imaju priliku da to rade. Zbog toga nisu dovoljno uvježbani i njihov vrhunac će najčešće biti da Vas uvjere kako se ništa drugo osim reinstalacije ne da napraviti jer jedino to znaju i da su virusi toliko oštetili Windows da je potpuna reinstalacija sa formatiranjem neizbježna što je totalna glupost ako se ima u vidu da se virusi danas uglavnom šire preko interneta a da bi Windows mogao na internet unatoč virusima on mora biti u top formi samo treba maknuti viruse i opet će biti savršen.
Da ali to treba znati napraviti.
Kada Vas zub zaboli ne idete prijatelju nego pravom školovanom stomatologu i pri tome jako gledate da taj ne bude premlad, da ima dovoljno iskustva da Vam ne bi upropastio zub. Mislite da je kompjuter puno jednostavniji od zuba?Vaš prijatelj ima već mnoštvo rješenih slučajeva na raznim kompjuterima sa raznim Windowsima i ništa ga ne može iznenaditi. Pratite malo što radi, slušajte što govori i uskoro ćete sami doći do zaključka koliko ustvari zna Vaš prijatelj. Vaš prijatelj to niti neće htjeti raditi pred Vama jer je nesiguran i boji se da ćete ga odmah pročitati. Tražit će da mu odnesete kompjuter kod njega doma i tamo će se mučiti danima pokušavajući rješiti prvi put ono što mi možemo rješiti u 2-3 sata i što smo već mnogo puta rješili.
Kompjuter je najsloženiji stroj koji je čovjek napravio. Prilično je skup i kao i svaki stroj zahtjeva neko redovno stručno održavanje koje Vam vaši prijatelji koji nešto nabadaju od svega pomalo sigurno ne mogu pružiti.''

LOL LOL LOL :D

PC Maniac 17.09.2006. 00:23

Kakvih ljudi ima, nemogu vjerovati, tako bi 90% forumaša moglo zarađivati (samo što se oni razumiju u tematiku, a ovaj mamlaz samo mlati pare na ne educiranim ljudima).
Kako me zanima kaj je pisalo prije nego što je tor došao napraviti reda:D, zašto prije nisam vidio ovaj thread:(

h3lld 17.09.2006. 01:01

ma, nije mi ni zao tih ljudi sad kad malo bolje razmislim, jer ako si dovoljno "pametan" da zoves ovako sta, zasluzujes da te oderu za pare...

thuNdeR 17.09.2006. 09:38

bubba mogu u tvoj fan club:)

ivan OS 17.09.2006. 10:05

"Kompjuter je najsloženiji stroj koji je čovjek napravio. Prilično je skup i kao i svaki stroj zahtjeva neko redovno stručno održavanje koje Vam vaši prijatelji koji nešto nabadaju od svega pomalo sigurno ne mogu pružiti.''
: suicide

PC Maniac 17.09.2006. 10:44

Citiraj:

Autor $$kiLL3Rr (Post 524999)

Ja bi isto :D

Flood 17.09.2006. 11:38

@Bubba-javi se liku u vezi honorara jerbo kaze::D

Citiraj:

P.S.

Za sve one koji se prave pametnjakovići i olajavaju me javno na internetu samo ovo:

-zbog svog odnosa prema poslu, načina rješavanja i poslovanja
zatrpan sam poslom i radim svaki dan od 9 - 21 h
-kod većine mojih stranaka sam bio više nego jednom
-sve svoje sadašnje i buduće stranke izuzetno cijenim
i ne smatram ih manje pametnim zato
što imaju problema s kompjuterom koji ne mogu sami rješiti.
U svojem području o kojemu ja ne znam ništa oni su vjerojatno vrhunski-sve rješavam kao što sam i rekao u 2 - 3 sata, nekoliko slučajeva dnevno
inače od toga ne bih mogao živjeti
-tko ne vjeruje neka provjeri ako ne rješim neću mu ništa naplatiti
-tko se osjeća dovoljno jakim neka proba sam konkurencija je dobrodošla
i neka mi se poslije javi
-tko mi želi pokazati koliko zna može takve trebam samo se treba pokazati
na djelima a ne na rječima. Neću Vas ocjenjivati ja nego korisnici jeste li spremni na to?

a sad pustimo gramatiku i gluposti i krenimo s rječi na djela, idemo raditi!

Wolverine 17.09.2006. 11:56

Citiraj:

Autor mat (Post 524673)
o bože mislim covjek je smjesan i to sve ali prizemljimo se malo. ovo je PC ekspert forum a ovaj covjek se bavi necime i zaraduje novac na ljudima koji svakako to nisu. pa kolko puta je mene frend zvao da mu dodem doma reinstalirat vindouze. oni koji nemaju frenda koji to zna, pozovu njega. a on digne 200kn za to. ne vidim nista lose u tome.

web sajt je istina katastrofa doduse, ali boze moj. ja sam vise puta razmisljao o slinoj stvari. zasto nebi digao 200kn da nekome ustekam molex nazad u HDD...

Onda si i ti trebo njega zvat, možda nebi naguro hrpu A4 papira umjesto distancera : lol2 :

A što se tiče njihove WEB stranice -> stvarno je mrak ali doslovno :p
(nuš ne vudim guzda! :D)

Mortal 17.09.2006. 11:59

"a sad pustimo gramatiku i gluposti i krenimo s riječi na djela, idemo radit"

Zvuči ko parola od Savke ili Druga Tita.

Naša mladež će izgradit autoceste. Sijmo ljubav a ne mržnju....

Bubba 17.09.2006. 13:20

Citiraj:

Autor $$kiLL3Rr (Post 524999)

Citiraj:

Autor Renči (Post 525019)
Ja bi isto :D

Ne moze, decki, sorry, tek kad diplomirate na "130 . Šumarski fakultet d.o.o..

Isus 17.09.2006. 13:44

jedino oni otklanjaju viruse a ne windowse.

Tako meljimo glupost i mažimo oči jadnim ljudima dok stavljamo antivirsuni program.

spaware se ne riješava sa Adawareom i spybotom nego se ručno fileovi brišu ti programi su smao kao provjera jel sve riješeno.

Ah znači ipak otkrivaju. Vjerojatno oni prvo pokrenu Ad aware zapišu lokaciju i onda ručno briše jer tako izgleda zaposleno.

Nema odmora dok traje obnova!

Daddy 17.09.2006. 14:23

Citiraj:

Autor Isus (Post 525144)
Ah znači ipak otkrivaju. Vjerojatno oni prvo pokrenu Ad aware zapišu lokaciju i onda ručno briše jer tako izgleda zaposleno.

Je a kaj si ti mislio kak drugacije?!: wtf :

-POP- 17.09.2006. 14:37

Ma ovo je strašno, radio sam ljudima instalaciju windowsa, sve programe, pokazao im što kako treba raditi za 50KN, pa za 70KN i onda kad napraviš da sve radi ko metak hederčina ti da točno 70KN. Ispod 100KN sada ne bih nigdje otišao i onda kad te neko nazove iz Bizovca i misliš mu uzeti 100KN i cca 20-30KN za gorivo njemu je puno. Hedite govna. Likovi uzimaju 50KN da instaliraju drivere za modem tu po Osijeku, ali ovo je još gore.
Najgore je što će ljudi dođi u kontakt s tim i zvati...PRESTRAŠNO!

mat 17.09.2006. 16:50

i svi i dalje pljuju po njemu. i to ne pljujete zbog katastrofalne web stranice, loše gramatike, napisanih gluparija neozbiljnog pristupa koji i treba možda "popljuvati". i sam popljujem pametnjakoviće poput onog što tamo vrišti da zna 3 programska jezika a nije shvatio 2 linije html koda za stavit linkanu sliku.
ali ne shvacam kako mozete nekog pljuvati zato jer zaraduje za zivot naplacujuci svoje znanje. vama je to smjesno, ali ja bih bio i vise nego sretan za reinstalaciju wina dobit 150kn!!! a on s time prehranjuje obitelj. djeca ovdje koja nikad nisu ni zaradila kunu u zivotu ni nemaju pravo pisati nesto na ovaj topic, a pogotovo ne otvarati ga. tata kupi mi novi monitor! jedan radni dan kakav je ovaj opisao, radeci sto ionako radis doma, i eto ti novog monitora.

@wolwerine - stvarno si vec naporan. svi znaju, svi se sjecaju. mrziti me zbog toga je svaciji izbor, al daj cut the spam. hvala

Black Dragon 17.09.2006. 17:05

Kako vi ne kuzite da Bubba skriveno vrsi menangment :D Ovo je marketing ... pa misli pogledjte kako je covjeku poskocila posjecenost stranice:
Day Date Page Loads Unique Visitors First Time Visitors Returning Visitors
Sunday 17th September 2006 214 146 117 29
Saturday 16th September 2006 319 265 231 34
Friday 15th September 2006 124 111 105 6
Thursday 14th September 2006 258 235 226 9
Wednesday 13th September 2006 64 54 53 1
Tuesday 12th September 2006 34 30 26 4
Monday 11th September 2006 28 26 24 2
Sunday 10th September 2006 33 26 24 2
Pa mislim alo ... pa tu se radi o porastu i po 1000% ... to se zove marketing .... ni T-com, ni ViP, ni tele2 a usudio bi se rec ni Ariel i ostali prasci sa svim uloscima i tamponima se ne mogu pohvaliti ovakvim instant boostom u gledanosti ...
eto za one koji oce VIZUALNO

Flood 17.09.2006. 17:16

Cini mi se da nitko ne zamjera poduzetnicki duh doticnog gdina,ako ima zeludac za raditi takvo sto,masno naplacivati pizdarije,samo naprijed,ovo se nimalo ne razlikuje od prodaje npr.osiguranja ili tv prodaje na novoj.Najsmjesniji od svega je nacin prezentacije koji je mozda i namjeran,pogotovo sa Bubbine strane:D :D
edit:vidim da je BD brzi...

glista 17.09.2006. 17:25

inače, u americi na taj način ekipa diže veliku lovu......

Bubba 17.09.2006. 17:26

Citiraj:

Autor Black Dragon (Post 525293)
Kako vi ne kuzite da Bubba skriveno vrsi menangment :D

Gle... Jesam ti nudio lovu? Jesam. Jesam ti nudio, pazite sad, ni manje ni vise nego besplatni AV? Jesam. Jesam ti nudio diplomu Sumarskog fakulteta d.o.o.? Jesam. Jesam ti nudio da se zaposlis u Luna parku d.o.o.? Jesam. I uz sve to, rekao sam ti da cu ti reinstalirati Windowse. I ti si me odjebo svaki put. I je'l ti sada ovo trebalo? Dabog da ti slijedeci put kad ces zvati prijatelja da ti sredi komp, on odstrani Windowse a ne viruse, da znas! Pff...

Crais 17.09.2006. 17:55

Citiraj:

Autor mat (Post 525282)
ali ne shvacam kako mozete nekog pljuvati zato jer zaraduje za zivot naplacujuci svoje znanje.

Da, ako pod tim podrazumijevaš umijeće navlačenja ljudi za nos - vaši prijatelji će vam staviti papire umjesto distancera, mi stavljamo windowse a ne linux koji se uglavnom koristi za ilegalne operacije itd. Flood je dobro rekao, ovo se ne razlikuje od reklama na novoj. Dobro da ne nudi besplatan set noževa pri svakom posjetu.

Citiraj:

Autor mat (Post 525282)
djeca ovdje koja nikad nisu ni zaradila kunu u zivotu ni nemaju pravo pisati nesto na ovaj topic, a pogotovo ne otvarati ga.

Jeste čuli dječurlijo lijena, da vas nisam vidio na ovom threadu!! Or else!!

Citiraj:

Autor mat (Post 525282)
tata kupi mi novi monitor! jedan radni dan kakav je ovaj opisao, radeci sto ionako radis doma, i eto ti novog monitora.

Jedan njegov "radni" dan, i može si kupiti tako masan LCD da bi jednostavno bilo šteta ne napraviti jedan lijepi screenshot i poslati ga svima na mail da se vidi kako mu monitor ima oštru sliku.

Lesa 19.09.2006. 19:08

Citiraj:

Jesam ti nudio diplomu Sumarskog fakulteta d.o.o.
imaš? Pošto ona i još dva ispita pride? Plaćam dobro! :)

GoGzS 02.10.2006. 22:45

Pavel...uz područje djelovanja Zagreb i okolica kreće internacjonalno...čak je nastavio sa obrazovanjem...pa tako i Linux i Mac dolaze u obzir..
Pavel's diary -> http://blog.janik.cz/ :p

ivan OS 13.10.2006. 21:34

"Da bi kompjutor mogao na internet on mora biti jako zdrav"

: goood :
"Ljudi me najčešće zovu da im sastavim kompjuter:
-zato jer imaju povjerenje u mene
-zato jer će njihov kompjuter biti jedinstven
-zato jer će njegove performanse biti maksimalne
-zato jer će biti sastavljen od prvoklasnih potvrđenih originalnih djelova
-zato jer će dobiti djelove po nabavnoj cijeni
-zato jer će njegova cijena sa mojim radom uključno
biti 25 - 35 % niža od cijene negdje drugdje
-zato što ću ga uvijek servisirati kod njih doma"

Mortal 15.10.2006. 00:52

Ostala mi je fleka od krigle na poklopcu laptopa!!!

O NE! Molim te hitna služba očisti mi poklopac!

Paske 16.10.2006. 08:23

Zakon za poendeljak ujutro - prestašno :D

Hebeni crni humor :)

Isus 16.10.2006. 11:10

Citiraj:

Autor ivan OS (Post 543286)
-zato jer će biti sastavljen od prvoklasnih potvrđenih originalnih djelova

aha a ostali su sastavljeni s dijelovima iz Tokića ( za neupućene prodavaonica zamjenskih autodijelova):D:D

Lepy 16.10.2006. 12:49

eheheheheheee...svašta...
"Svakoj stranci koja dođe do nas preko interneta
dajemo na poklon antivirusni program."
: bonker :

coconut 16.10.2006. 13:25

Citiraj:

Autor Lepy (Post 545365)
eheheheheheee...svašta...
"Svakoj stranci koja dođe do nas preko interneta
dajemo na poklon antivirusni program."
: bonker :

Ziher je to 'skupi' AVG (ne kažem da je loš)

Bubba 30.10.2006. 12:49

Na zapadu nista novo...

Senzacionalno. Stranica je aktualizirana: 29.10.2006. I to ne bilo kako!

Sivko u svijetu boja -> Pavel nudi nevjerojatnu ponudu da istestirate svoj monitor do krajnjih granica; tu je sada i sareni tekst, niposto bezazlen.

Novo u ponudi.
Sastavljanje kompjutora.
Prednosti:
-ne morate ništa znati o Gb,Mb i ostalom da bi imali dobar kompjutor.
-dobit ćete djelove po nabavnoj cijeni.
-dobit ćete prvoklasne djelove originalno zapakirane i zaljepljene u kutiji.
-ti djelovi će biti ugrađeni u Vaš kompjutor.
-Vaš kompjutor će biti jedinstven.
-njegove performanse će biti maksimalne.
-biti će Vam dobar slijedećih par godina štogod Vam o tome drugi rekli.
-djelovi imaju garanciju po 2 i 3 godine.
-cijena za istu konfiguraciju uključno s našim radom će
biti 25 - 35 % niža od cijene negdje drugdje.
-Vaš novi kompjutor uvijek ćemo servisirati kod Vas doma.
Cijena sastavljanja kompjutera je 600 kn.

Zaista, slozit cete se, bez premca, i to sve za tricavih 600 kn. Maksimalne performanse, forever young, prvoklasne zalijepljene dijelove, i to sve bez znanja o Gb i Mb. Senzacionalno (skoro kao kilogram kupusa od pedeset lipa u svim Konzum i Super konzum prodavaonicama).

Ipak, kupiti kupus nije lako. Jer treba novaca. Nas Pavel misli i na sve mladce koji bi bili njegovi padawani. Behold!

Hitna PC Služba zbog povećanog obima posla traži zaposlenike.

Uvjeti:
-dobro poznavanje hardwarea.
-dobro poznavanje operativnih sustava.
-dobro poznavanje virusa,adware i spyware.
-poznavanje programiranja u visual basicu i C++.
-sposobnost samostalne izrade programa.

Radni odnos se zasniva na neodređeno vrijeme.
Pokusni rad 60 dana.
Osnovna plaća 3 000 kn + postotak.

Oni koji se smatraju dovoljno jakima za obavljanje ovakvih poslova
mogu se javiti isključivo preko forme na ovoj stranici ili na e mail.

Dakako, hm, nije to lagan posao. Poznavanje(?) sa svim navedenim nemaju mnogi. No Pavel trazi samo najbolje, sto i daje.

Takodjer, svesrdno preporucam i cuveni "black is black" (svojedobno, poznati refren svima nam omiljenog STINK-a i njihovog planetarno gigapopularnog hita "365 je proslo dana, bez antivirusa sam") dio teksta, gdje se nalaze velike mudrosti...

Takodjer, bilo bi krajnje nefer izdvojiti i "Uvod: Općenito o kompjuterima,Windowsima,internetu i virusima. " koji, ni manje ni vise, moze pomoci u slucaju "Ako slučajno pišete seminarski rad ili diplomski rad iz područja računalstva, elektrotehnike ili sigurnosti na internetu tu ćete naći neke informacije koje Vam mogu biti od pomoći". No nemojte biti kao stanoviti Anto Dj. ili Asim K. i bestidno prepisivati, ali svakako upamtite sve, ali bas sve iz ovog hvalevrijednog i neprocijenjivog pasusa.

Bilo bi steta izostaviti i duboke kontemplacije nad nekim ostavljenim komentarima. Pa tako neko pise (full color, weee!)

Joť da znate napraviti web gdje bi Vam bio kraj. Sretno de�ki/cure :) (encoding je fantastican, op.a)

Odgovor:

Čuj ja sam i ovako zadovoljan a velikim umjetnicima se prečesto dogodi da umru od gladi i tek onda postanu poznati.

Duboko. Vrlo. Pavelu slicno...

Uzivajte,

Old Iggy 30.10.2006. 12:57

Citiraj:

Autor Bubba (Post 556215)
Senzacionalno. Stranica je aktualizirana: 29.10.2006. I to ne bilo kako!

Kak' ti se samo da... Ja vise nemam volje ni skidati letke ispod brisaca...

Da mi ga je samo jednom uhvatit', progutao bi istu kolicinu papira koju mi je ostavio pod brisacem u zadnjih godinu dana... : sniper :

Sky 30.10.2006. 12:57

Woo-hoo! Sada i u Technicoloru...dok se boje ne razliju...

Bran 30.10.2006. 14:17

Već je negdje bilo o tome liku. Umjesto da ga ismijavate počnite zarađivati kao on. Inače mogao je napraviti barem neku poštenu stranicu. Da liči na nešto i da malo popravi gramatiku. Takve stranice sam sa 12 godina radio u wordu.

Old Iggy 30.10.2006. 14:27

Citiraj:

Autor Bran (Post 556283)
Već je negdje bilo o tome liku. Umjesto da ga ismijavate počnite zarađivati kao on. Inače mogao je napraviti barem neku poštenu stranicu. Da liči na nešto i da malo popravi gramatiku. Takve stranice sam sa 12 godina radio u wordu.

U cemu je problem zaradjivanja kao on, osim sto je ovo njegovo neozbiljno?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:36.