![]() |
A tebi kao služi za nešto drugo :p
|
atha i Pomo prebacite se na PM ili otvorite neki novi topic.
Nekima treba fixni IP, al 99% ljudi ne treba. To sto atha i jos par ljudi spada u onih 1% ne treba ovdje vodit u OT i sta ja znam!!! :) |
sto je onaj POTS onih 50kn ? se to mora placat obvezno or?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
cim mi bude dostupno doma sve selim na optimu....
|
pa...na optimi jesam sto se tice fiksnog telefona...samo jedno pitanje
ja nemam pojma di su mi ugovori od t coma...mogu li ja ti do provjeriti kolko vec koristim dsl? |
Citiraj:
nazovi 08009000 pitaj kad ti istice ugovor, oni ti to kazu. |
Citiraj:
Drito:rolleyes:: lol2 : |
Citiraj:
Sljedeci lol ce lol biti zuti lol. |
Citiraj:
|
http://www.imagesforme.com/images/1520forumoptima.JPG
Evo napravio sam malo isplativost, pa si vi pogledajte |
a trebao si dati i "Flat MIN" kod optime.
jer ionako pravi playeri/hackeri : lol2 : , neidu igrat ili skidat khhmmm "dokumentarce" sa neta prije 22h. onda ispada jos povoljnije 1024/256 - Flat MIN je 153 kn ako ne grijesim. Sto je apsolutno povoljno. Mislim da mi je 5gb preko dana kroz mjesec odlicno za surfanje i malo igranja kad mi je dosadano. a nakon 22h krece prava zabava. : quake : |
Citiraj:
|
e neznam sad malo je povece to o optimi pa mi se neda sve citat el se zna gdje ce to biti dostupno sve jer je ovo pre***eno da se ne uzme
cekam da mi istekne ugovor.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
reko stari ja dam 600 kn za instalaciju a on ce placat svaki mjesec :D
wiihiiiiiiiiiii :D e sad cekaj mjesec-dva :) da uvedu to... |
Problem je sto ce dok to dodje bilo gdje ono cijene jos pasti, a onda mi se nekako nece bas davati sve one naknade za ukljucenje and stuff. Uz to imas i dvije godine ugovora sto mi se isto tako bas i ne svidja...
A neznam nije ni t-com glup. Oni ce uvijek biti skuplji ali taman tu negdje da pocnes kalkulirati vrijedi li gnjavaza oko odlaska ili ne... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Imas problema s shvacanjem ili se to meni cini? nisam lol covjeku za njegovu potrebu fiksnog ip-a , nego da ga nebu dobio za kucnu potrebu od IP samo tako. I daj mi ovo molim te objasni "Sljedeci lol ce lol ce biti zuti lol" ??? Ajde drugi put molim te duboko udahni prije nego kaj se primis odgovaranja na postove. Hvala!!! |
Citiraj:
duboko udisem...... "Sljedeci lol ce lol ce biti zuti lol" znaci da ce postovi "nemam sta pametno reci pa cu samo napisati LOL" ili nedaj boze ismijavati nekoga, zavrsiti opomenom ili ti zutim kartonom koji ti ja mogu dodjeliti...izdah Hvala |
Ako netko ne razumije sto su zuti/crveni kartoni, neka posjeti moj sticky na trznici - sve je lijepo objasnjeno.
Kartone mogu dodijeliti moderatori, a to je Darth na ovome podforumu. "Drito LOL" nije bio odgovor na moje pitanje, i zelio sam zapoceti normalnu raspravu koja ocito ovdje nije moguca jer sam dobio i "drito lol" i "sto ce tebi IP adresa, tebi to ne treba". Zaista ne morate ulaziti u rasprave koje niti sami ne razumijete. Pomo - zahvaljujem na linkovima. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nadam se da si ispunio svoj zivot izdavanjem zutog kartona meni. YEA Ur THE MAn! |
Citiraj:
I da onda zakljucimo ovo pa da bacimo lagani EOD i NHF. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:56. |