![]() |
ja i stacker i armor smatram dobrim kucistima. skupi su ko vrag, al i nude prostor, kvalitetu i ostalo...:) sad, pitanje izbora je dizajn (o ukusima se ne raspravlja) i eventualno neka "caka", detalj, koja bi presudila...:) ako netko hoce vrata, super, neka uzme TT. ak netko hoce klasiku, super, neka uzme stackera. s nijendim ni drugima caseom nebu fulal.
gospoda FKT-ovci, molim ne pljuvati po TT proizvodima, da ste se sjetili (ako ste uopce imali tak nekaj u rukama) kvalitete i dizajna (sto vanjskog sto unutrasnjeg) npr. mog neverpower casea, onda bi otkrili da su TT caseovi odlicni, iznimno prakticni, kvalitetni, prostrani... :D, a vi ih tu pljujete ko da je koma, krsh kao ovo moje... |
Stari moj, ja sam civilku proveo kopajući po caseovima koji su inferiorni i tvom neverpoweru...
|
onda se prisjeti. TO je krsh, TO pljuvati, ne TT!! TT je ipak osjetno kvalitetniji... :)
|
LOCK dosta SPAM ne hranite trolove...bogati svi tt fanovi su trolovi:D:D:D da buba vidi ovo uf uf
|
Citiraj:
Da da trolovi su svi oni koji neznaju prihvatiti tudje mišljenje i misle da su najpametniji... : goood : : goood : |
Citiraj:
Zasto bi diza ruku vise da posegnem za cugom? KAd trebas stavit CD u jedinicu moras prije toga uzet cugu rukom da bi umetnija cd..dakle nije zgodno po meni ni malo...uostalom imas stol pa ako te volja do nogu mozes stavit cilu gajbu pive i nema problema... :D |
Citiraj:
A gle ruku na srce to je za globalno preseravanje... : boxers : a sta sad... bar priznam i ak nista zgleda cool... :clap: |
Citiraj:
|
Ja sam isprva mislio da je to pepeljara, a vidim ipak je drzac pive :D
bolesno... |
E, kyky daj smanji sig, prek cijele strane mi je. Ocito ti ovi gumbeki ne rade.
|
Citiraj:
|
u firefoxu nerade, u IE rade ;)
|
a *** ga onda ne rade ni ostali ;)
|
ostalima rade prijatelju...tvoj sig mi zauzima cca 1000 od 1280 pixela vertikale koju imam na monitoru :) daj sredi to hakeru ;)...
|
Kyky sredi SIG
u Operi je OK ali ne radi u FF i IE |
kuciste ne valja bar meni iam ga frend i ne vrijedi tolke para, previše otvora, brto se prasina skuplja i ventilatori se cuju jace kroz te rupice
|
Jao...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:03. |