![]() |
ma nema veze jel istina ili ne, ja se radujem ! looool
sad već podnosim zahtjev za FLAT-om....ajme bit će skidanja sljedećih godinu dana...looool |
Ajd hvala Velikom bratu za ovo.....
Barem taj Big brother necemu doprinese u ovoj rvackoj.... http://bigbrother.rtl.hr/static/bb_splash.jpg |
e atha care! uljepso si mi dan : goood : :beer: ja ostajem na start paketu, mislim da cu tu najvise profitirat :D
EDIT: A na flat cu prijeci kad samo on bude u ponudi :D a ove perverzije sa T-2 i ostalima, mislim 40Mb down, mislim sta zelis skinut terabajt podataka pa nemas ni na HD-u tolko mjesta |
Citiraj:
|
Fino, tako treba. Sad će ubrzo i moj Iskon, a ja ću prijeći na 5GB. Atha, kakav ti je to čovječuljak na avataru??! :)
|
znači onaj ko je imao 5gb ostaje na 5gb samo što će manje plaćati.valjda ćemo i taj flat dočekati za 140 kn,da da taj 10 gb su vješto ukinuli razlika između 200 flat i 140 kn nije velika,sad gledao još piše 2 gb paket ali od sutra starta zamjena,znači ovaj mjesec imam 5gb.
|
OOOOOdo ja na 5 gb. E sad bu bulo skidanja kak se spada. Aleluja da im je došlo z guze v glavu
|
Eto sad smo na miru s pojeftinjenjima jedno godinu dana, do idućeg tlaćenja s big brotherom. Već sad kad se sjetim kako će udavit s tim sranjem žao mi je što su uopće pojeftinili. Virit će nam big brother i maxadsl iz svake novine, tv i radio reklame, dok me ne dovede do povraćanja.
|
Citiraj:
|
ovo je bezobrano,pojeftinili,ali izbrisali 10GB paket,sada ili dalje životarit na 5GB ili flat,inače kak sada kada prođem 5GB opet ide ono 512=20kn ili kak?
|
Citiraj:
|
Ovo je bija ocekivan potez jer kako su i sami rekli da im je cilj do kraja godine znacajno povecat broj korisnika maxDSL-a.
Vidit cemo sta ce jos bit kroz iducih misec dana.. Citiraj:
Pari mi se da te jako vole..pitam se zasto? :p |
Citiraj:
|
Ja taman prebacio paket na 10 gigi i sada i oni daju flat, super,jedva skupljam za ovih 10 gigi,ali sad ce mi barem biti isplativije i bez straha , mogu jahat po Cod-u a da necu prec u novi paket :D
|
A sta san ti ja reka Gemmy. ;)
|
who ho!
100kn ustede za mene. |
Citiraj:
Rekuperaju oni to na drugi nacin siguran sam... njima je minus nepoznanica. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa Iskon je kupljen od strane t-scuma? Ako od njih očekuješ da t-scumu naprave konkurenciju, načekat ćeš se... |
Citiraj:
Edit, promjenu paketa mozes napravit i putem interneta. Tak sam ja napravio... ;) |
Citiraj:
Valjda budeju i nama koji nismo na t-comu dali takve pakete...ako nebudu adio iskon |
jel ovo službeno ?
bit ce da je neko malo photoshop ucio :D patka neka |
Citiraj:
@Fleks: vidi još jedan iz Požege. |
Citiraj:
@ amerix službeno je zvao sam veliko T upravo :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
fala bogu da skidaju, prva dobra vijest za mene danas... :)
|
Citiraj:
|
Vjeruj mi.
Stvoriš si svoj paket 5gb+5gb x 20kn. |
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
PRELAZIM NA FLAT |
Citiraj:
|
Isuse! Kave ste vi nevjernici i filozofi, nije vam se trebalo ni javit nista. Neki neznaju ni procitati sta pise a komentiraju.
Paketi su u primjeni vec ovaj mjesec tako da oni koji su na 512 ovaj mjesec imaju na raspolaganju 1GB. Pojeftinjenje je takvo kakvo, bolje ista nego nista. Nikakva prevara nije, vjest je 100% tocna i provjerena. |
Jel sam ja dobro shvatio ? Jel FLAT sad 278 kn ?
|
Citiraj:
|
Ostajem na 5GB jer ih tak i tak ne uspijem potrošit. Općenito imam oko 2 GB :)
|
Citiraj:
|
A ja već čekam mjesec i pol da mi "isključe" ADSL da se mogu ponovno registrirat..goth damn grom.
|
..sta je najgore nema tog goth damn paketa od 10GB..inace sam na 5GB..da su ga ostavili bio bi na 10Gb..a ovo je sad kita..ili 5Gb ili Flat..flat je naravno pre skup i ponovo kita..na 5Gb sam s nešto jeftinijom cijenom..super..:rolleyes:
|
http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/index.asp
evo da i oni zadnji nevjerni Tome povjeruju ;) |
Konačno nešto... IMA BOGA!!! Možda za 10godina bude za 10-15€ Flatt ko u Njemačkoj...
Da, da mogu sanjat :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:59. |