PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Links Shopping! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=46208)

Router 06.09.2006. 23:57

poanta je da tvoje pljuvanje Linksa nema poante .
ako ti se ne svidja, nosi svoje kune u drugi ducan .
ionako se kupcima u ovoj drzavi daje previse prava , da i jednog dana si radio
u trgovini znao bi .
ne vjerujem da sam vidio vas dvojicu jer ovaj krupniji je plcaoa racun od skoro 1000kn preko kartice , sad sam se tek sjetio toga , pa to niste ziher bili vas dvojica .

LARN81 07.09.2006. 00:00

Citiraj:

Autor Router (Post 516294)
danas sam izmedju 13 i 13:30 bio u Linksu , u ducanu su bili jedan momak koji je slagao napajanja , jedan trgovac je posluzivao jednog kupca krupnije gradje , jedan mladji kupac je sjedio na onom kompu i gledao cjenik , i jos jedan trgovac je meni naplacivao servis .
sto je vise kleveta i lazi , TO JE MENI LINKS MILI I DRAZI , pa makar i nesto kod mene ne radi a kod njih na servisu radi

Mislim da se ipak radi o "zavjeri" jer je prijatelj slucajno naveo krivo vrijeme kad smo bili tamo,a poanta je bila isprovocirat ljude na forumu i navest gomilu "lazi", jer ipak smo mi kako je Bruno_Zg odmah shvatio nezaposleni pa ubijamo vrijeme zagorcavajuci zivot ljudima na forumu i linksu... i drugdje.
Srecom ti si ju otkrio...BRAVO! : lol2 :

Zvijerko 07.09.2006. 00:06

Citiraj:

Autor Router (Post 516306)
u trgovini znao bi .
ne vjerujem da sam vidio vas dvojicu jer ovaj krupniji je plcaoa racun od skoro 1000kn preko kartice , sad sam se tek sjetio toga , pa to niste ziher bili vas dvojica .

Probaj voditi trgovinu s takvim razmišljanjem, ne mislim da bi daleko dogurao. I ne bih se baš složio da kupci imaju previše prava (bar onih koje mogu iskoristiti s obzirom na našu prekrasnu pravnu državu), pogotovo ako gledamo države tipa Njemačka.

Roberto 07.09.2006. 00:07

Citiraj:

Autor Zvijerko (Post 516272)
Ali vidi ovu situaciju: Ja dolazim s posla na kojem me također izje... u zdrav mozak hrpa kretena sa svojim glupostima u links kupiti nešt. I onda naletim na trgovca koji se tako ponaša. Kako reagirati?

Slažem se da to baš nije lijepo. i sam se vrlo često nađem naživciran i lud kad idem s vrlo stresnog i zahtjevnog posla na kojem sam odradio 10-satno radno vrijeme, u kojem mi nitko neće platiti prekovremene sate, a plaća mi je i bez toga mala.
Eh sad, kako reagirati? Svaki čovjek drukčije reagira takvim situacijama. Ja osobno uvijek pokušavam imati razumijevanja za onog s kim razgovaram ili surađujem.
Ali, isto tako znam da svatko može imati loš dan. Spreman sam oprostiti trgovcima takve neke sitne gluposti ako nisu učestale. Dva tri puta ću oprostiti, ali ako vidim da me konstantno p..... u mozak, e onda me tamo vjerojatno više neće vidjet.
Mislim da su općenito ljudi danas u poslovnom svijetu izloženi prevelikom stresu što ih čini vrlo zatvorenima za neke specifičnije međuljudske odnose i da su ljudski odnosi postali vrlo površni i loši, i iz te pozicije čitam ovakve situacije. Ali to je već za neku filozofskiju temu.
Što se ovog konkretnog slučaja tiče volio bih čuti cijelu priču s oba dvije strane, u cjelovitom kontekstu.
Akonniš drugo, links treba s ovakvim kritikama držati pod kontrolom, da se ne pokvare ;) jer i dalje mislim da su usprkos svemu broj 1 kod nas.

Zmalamuth 07.09.2006. 00:07

Citiraj:

Autor Router (Post 516306)
u trgovini znao bi .

Ja sam bio onda u 13.31h
onda si ti vec otisao????? :clap:

Na prvoj blagajni do ulaza su bili tip i zena i kupovali komp sa prodavacem koji je bio maksimalno ljubazan, za sta cete koristit komp, koliki vam je limit, pa da vam slozimo najbolju varijantu, jer ekipa se nije bas kuzila u kompove.
TO ja zovem uslužnost i ljubaznost.

onda ovaj hrvoje, i na slijedecem je isto bio netko, nisam zapamtio.
Evo dovoljno "wanna be Sherlock Holmes" : bonker2

EDIT:

Ja ne pljujem links, nego prodavača u linksu koji se tako ponaša. on živi od mene a ne obrnuto, ja ostavljam njemu svoju lovu koja mi nije pala sa neba.

Zvijerko 07.09.2006. 00:14

Citiraj:

Autor Roberto (Post 516315)
Što se ovog konkretnog slučaja tiče volio bih čuti cijelu priču s oba dvije strane, u cjelovitom kontekstu.
Akonniš drugo, links treba s ovakvim kritikama držati pod kontrolom, da se ne pokvare ;) jer i dalje mislim da su usprkos svemu broj 1 kod nas.

Potpisujem :)

Roberto 07.09.2006. 00:46

Samo da kažem:
Hrvoje, Miljenko, Kristijan - dečki ne dajte se ;)

mat 07.09.2006. 01:03

ma kakve su to gluposti da nekakav nick Vedran_Links tu pise replyove na forumu i savjetuje kupce kako oni trebaju reagirati. i kakve su to kretenarije da se prema kupcu bezobrazno odnosi a jedino obrazlozenje koje se na to daje je da je prodavac "imao los dan". e pa nemoze. nemozes imat los dan. daj se svi skupa malo spustite na zemlju, niste normalni.

links - ducancic iza placa sa majcama "staff" glumi gazdu. ma nemoj. zacrtali ste si u glave da je tamo super i odlicno i nista to ne moze promjeniti. u ***enom hotelu s 2 zvijezdice ce te u svako doba dana i noci posluziti sa smjeskom na licu i nezaboravnim pitanjem - "trebate li jos nesto?". nema uspjesnog poduzeca koje ne tretira svakog covijeka koji samo nazove, a ne cak kroci nogom u djelatnost ili CAK! ostavi dojam da ce ostaviti svoj novac tamo, kao boga. kupovao sam u puno ducana puno razlicitih stvari, od tehnike do bokserica i carapa na placu. pa ti cak i na placu neumorno skace oko tebe i trazi bolje paradajze i vece carape i u drugoj boji marame. i nema sanse da ne mozes probat. a kamoli da te ne pita ako trebas leptir-mašnu, koja ti se vise svida od ove 2 koje imamo. u sheraton kad dodem na kavu na pladnju mi racun nosi a vratar wc-a samo kaj mi pimpek ne primi dok pisam. oprosti veliki gospon links, "kralju" hrvatskog PC trzista. ispricavam se sto neznam apsolutno nista o coolerima ali mi treba jedan i, zamisli, ocekujem da mi ti kazes kakav je koji od ova 2 koja mi se bas eto svidaju jer mi je super kombinacija slovi i brojki modela.

balkanci jedni, daj se malo spustite na zemlju i povisite si kriterije na sto imate potpuno pravo. moja graficka jos dan danas ne radi kako spada iako je pod garancijom i iako je bila u njihovom servisu i iako su mi oni i naplatili pola sata servisa buduci da "nema greske" i iako sam na njihov prijedlog istovario jos 150kn za vf700. ja sam vjerojatno psihotican pa mi se prividaju artifekti, lom cijele slike i apsolutna nemogucnost rada.

hg-šrot, ve-mulj, t-šrot, m$ i slicne firme koje "kovaju svjetsku urotu da uvrijede, ponize i opeljese nas potrosace" barem imaju 24h tel. podrsku, kulturne ljude, mogucnost isprobavanja svega sto hocu kupiti i osoblje koje odgovara na svako pitanje.

i da se zna, niti inace imam nesto osobno protiv linksa, niti za. imam protiv ova 3 primjera u zadnja 2 dana, protiv ovaca koje su gluhe i njeme a najvise protiv te politike doticnog ducana koja, sto god se dogodilo, i dalje izigrava sveca s onom dobrom starom "mama, nisam ja!". kuš svi više i o linksu i o svakoj drugoj firmi na ovome planetu. iznosenje neugodnih iskustava je jedno, zalaganje za nekoga koga totalno boli k... za tebe je nista manje od glupo.

tko ste vi ovdje na kraju krajeva da sudite ikome na ovome svijetu ukljucujuci neku firmu. pravo slobodnog izrazavanja je jedno, spam i kretenizam je nesto sasvim drugo. kao sto vam je atha (koji ce uz vas 58 takoder imati jako puno protiv ovog posta) vise puta predlozio, www.forum.hr i furaj stari moj.

Roberto 07.09.2006. 01:24

prvi koji reba na www.forum.hr si ti mat...

s obzorom na sve što smo do sad čuli od tebe, dopusti da malo posumnjamo u kredibilitet tvoje izjave, a fakat si svašta nadrobio. i vjerojatno ne kužiš da mene i većinu ljudi ovdje boli ona stvar za ljude iz linksa, već da samo iznosimo svoja pozitivna iskustva. tvoj slučaj s grafom ne bih komentirao, ti i hardware nakon onih distancera, hmm pitam se pitam...
kaj se tiče dučančića iza placa, fala Bogu da je to kaj je. il ije tebi draže negdje drugdje čekati jedan ventilator ćuku vremena? samo izvoli
a kad u dućanima budu radili strojevi onda će se i smejškat 24h na dan i biti dosadno ljubazni nonstop.
ak misliš da su u linksu ljudi neljubazni očito baš i nisi bio puno kod njih, a bome ni u drugim dućanima info robe kod nas jer bi znao razliku.
a da si malo proputovao svijetom vidio bi da je ljubaznost koju vidipš od ugostiteljskih tipova u američkim filmovima samo film...
ako netko dođe u dućan sa stavom ''ja sam uvijek u pravu'' pa makar mi dva sata pilio živce jer nema kaj pametnije za radit u životu.... OMG

ma ne da mi se više, idem spat.

mat 07.09.2006. 01:33

Citiraj:

s obzorom na sve što smo do sad čuli od tebe, dopusti da malo posumnjamo u kredibilitet tvoje izjave, a fakat si svašta nadrobio. i vjerojatno ne kužiš da mene i većinu ljudi ovdje boli ona stvar za ljude iz linksa, već da samo iznosimo svoja pozitivna iskustva. tvoj slučaj s grafom ne bih komentirao, ti i hardware nakon onih distancera, hmm pitam se pitam...
slobodni ste svi koji su zainteresirani bilo kada doci i vidjeti graficku karticu na djelu, vidjeti opis mog kvara na primci i vidjeti rjesenje primke i opis "rjesenja"

Citiraj:

kaj se tiče dučančića iza placa, fala Bogu da je to kaj je. il ije tebi draže negdje drugdje čekati jedan ventilator ćuku vremena? samo izvoli
a kad u dućanima budu radili strojevi onda će se i smejškat 24h na dan i biti dosadno ljubazni nonstop.
ne strojevi, ljudi. jer ce ili se smjeskat cjeli dan, ili ce stajat u redu za kruh. vidi sto ti je lakse

Citiraj:

ak misliš da su u linksu ljudi neljubazni očito baš i nisi bio puno kod njih, a bome ni u drugim dućanima info robe kod nas jer bi znao razliku.
nisam rekao da mislim da su neljubazni. dapace, prema meni nikada nisu bili takvi

Citiraj:

a da si malo proputovao svijetom vidio bi da je ljubaznost koju vidipš od ugostiteljskih tipova u američkim filmovima samo film...
nisam svijetom ali europom jesam. od high-class ugostiteljskih objekata do low-class hostela, prenocista i privatnih smjestaja. iako sam velik ljubitelj filmova ne, ne vadim svoja iskustva iz tog izvora

Citiraj:

da ovaj forum ima svoja nekakva normalna pravila i objektivne admine/modove, zbog ove rasprave nikada nebi morao ostati budan. jer je nebi ni bilo

SlavoS 07.09.2006. 01:48

citam ovo i nemogu doc sebi.

citava prica se svodi na:

nedirajte mi Links jer ja cu...

svi smo mi Links...

u zadnjih nekoliko dana par ljudi ( i ja medju njima ) imalo je losih iskustava.
fer i korektno je rec ostalima da postoje problemi.
koliko vidim niko ne pljuje sve zaposlenike i firmu kao takvu, vec pojedinca/e .

postavljam sam sebi, a i ostaloma pitanje: zna li se razlika izmedju kolektivne i pojedinacne krivnje/odgovornosti :( :confused:

Mr. M 07.09.2006. 02:44

Citiraj:

Autor SlavoS (Post 516364)
postavljam sam sebi, a i ostaloma pitanje: zna li se razlika izmedju kolektivne i pojedinacne krivnje/odgovornosti :( :confused:

Ocito ovdje postoji samo kolektivna krivnja, jer svi pocinju s tim da je los links, a ne usluga nekog prodavaca tamo (kao sto mozes u ovom thredu vidjeti, ime prodavaca je spomenuto zadnje, do tada je samo ime Links bilo negativno).

Nije mi jasno, kad se branis s tim da se 10 godina bavis kompovima, kazes da neznas da je nesto izislo (a VF900 nije bas novi proizvod, izisao je prije ljeta, ako se ne varam). To bi znacilo da se nisi ni potrudio pogledati sto je novo, a siguran sam da si trazio da vidis coolere i dobio iste.

I da, netko je spomenuo da nemozes imati los dan 365 dana u godini. Ti to iz jedno loseg iskustva (ili dva) sudis o tom prodavacu da ima los dan 365 dana u godini?!

Ladybug 07.09.2006. 02:51

Gluposti. Trgovac radi u uslužnom zanimanju, znači - on služi svojim kupcima, end of story. I kod mene bi popili finu šamarčinu da se tako razgovaraju, ako ništa drugo onda verbalnu, i ne bi bilo prvi put da se libim tog poteza. A ak se stvarno probahate, imaš tu knjigu žalbi, zvati šefa, novine, Udrugu Potrošača... Raznorazne pizde materine. Nitko nije nedodorljiv, osim Zdravka Mamića. Pijana sam, ali znam što govorim. :)

Mr. M 07.09.2006. 03:01

Citiraj:

Autor Ladybug (Post 516387)
I kod mene bi popili finu šamarčinu da se tako razgovaraju, ako ništa drugo onda verbalnu, i ne bi bilo prvi put da se libim tog poteza.

Mislim da bi bila fino zamoljena da vise ne dolazis...

spawn 07.09.2006. 05:21

Ja ne kuzim sta pizdite bez veze. Ne svidja ti se usluga,nemoj ichi. Treba ti neka komponenta ,trazi drugdje. Nema? Cekaj da neka trgovina dobije. Thats it. Gdje bih ja bio da sam se zalio na svaku trgovinu gdje mi se nije svidjalo. Bez veze bih zaspamao forum.

Sky 07.09.2006. 07:13

Citiraj:

Autor mat (Post 516344)
ma kakve su to gluposti da nekakav nick Vedran_Links tu pise replyove na forumu i savjetuje kupce kako oni trebaju reagirati. i kakve su to kretenarije da se prema kupcu bezobrazno odnosi a jedino obrazlozenje koje se na to daje je da je prodavac "imao los dan". e pa nemoze. nemozes imat los dan. daj se svi skupa malo spustite na zemlju, niste normalni.

links - ducancic iza placa sa majcama "staff" glumi gazdu. ma nemoj. zacrtali ste si u glave da je tamo super i odlicno i nista to ne moze promjeniti. u ***enom hotelu s 2 zvijezdice ce te u svako doba dana i noci posluziti sa smjeskom na licu i nezaboravnim pitanjem - "trebate li jos nesto?". nema uspjesnog poduzeca koje ne tretira svakog covijeka koji samo nazove, a ne cak kroci nogom u djelatnost ili CAK! ostavi dojam da ce ostaviti svoj novac tamo, kao boga. kupovao sam u puno ducana puno razlicitih stvari, od tehnike do bokserica i carapa na placu. pa ti cak i na placu neumorno skace oko tebe i trazi bolje paradajze i vece carape i u drugoj boji marame. i nema sanse da ne mozes probat. a kamoli da te ne pita ako trebas leptir-mašnu, koja ti se vise svida od ove 2 koje imamo. u sheraton kad dodem na kavu na pladnju mi racun nosi a vratar wc-a samo kaj mi pimpek ne primi dok pisam. oprosti veliki gospon links, "kralju" hrvatskog PC trzista. ispricavam se sto neznam apsolutno nista o coolerima ali mi treba jedan i, zamisli, ocekujem da mi ti kazes kakav je koji od ova 2 koja mi se bas eto svidaju jer mi je super kombinacija slovi i brojki modela.

balkanci jedni, daj se malo spustite na zemlju i povisite si kriterije na sto imate potpuno pravo. moja graficka jos dan danas ne radi kako spada iako je pod garancijom i iako je bila u njihovom servisu i iako su mi oni i naplatili pola sata servisa buduci da "nema greske" i iako sam na njihov prijedlog istovario jos 150kn za vf700. ja sam vjerojatno psihotican pa mi se prividaju artifekti, lom cijele slike i apsolutna nemogucnost rada.

hg-šrot, ve-mulj, t-šrot, m$ i slicne firme koje "kovaju svjetsku urotu da uvrijede, ponize i opeljese nas potrosace" barem imaju 24h tel. podrsku, kulturne ljude, mogucnost isprobavanja svega sto hocu kupiti i osoblje koje odgovara na svako pitanje.

i da se zna, niti inace imam nesto osobno protiv linksa, niti za. imam protiv ova 3 primjera u zadnja 2 dana, protiv ovaca koje su gluhe i njeme a najvise protiv te politike doticnog ducana koja, sto god se dogodilo, i dalje izigrava sveca s onom dobrom starom "mama, nisam ja!". kuš svi više i o linksu i o svakoj drugoj firmi na ovome planetu. iznosenje neugodnih iskustava je jedno, zalaganje za nekoga koga totalno boli k... za tebe je nista manje od glupo.

tko ste vi ovdje na kraju krajeva da sudite ikome na ovome svijetu ukljucujuci neku firmu. pravo slobodnog izrazavanja je jedno, spam i kretenizam je nesto sasvim drugo. kao sto vam je atha (koji ce uz vas 58 takoder imati jako puno protiv ovog posta) vise puta predlozio, www.forum.hr i furaj stari moj.

Ah, mr. papirnati distancer se javio... : roller :

raf 07.09.2006. 08:56

Evo i mog neugodnog iskustva,
odem u linksa kupiti zvucnike (x-530 btw), pitam prodavaca oce to raditi na audigyjevoj 7.1 zvucnoj, jer sam u uputstvima za zvucnu vidio da se nespaja standardni 3.5mm jack vec neki koji ima 4 kontakta, a ne standardno 3. I lik mi lijepo kaze da nezna ali da moze provjeriti u servisu i da nikad nije bilo problema. Ja reko ajd dobro, daj valjda ce sljakat i kupim. Mislim stvarno je ljubazan, jos je trazio tu moju zvucnu iza sebe pa da vidi, al nije imao pa je rekao ono gore.

I sad odem ja na kraj pulta da mi da zvucnike, i lik mi da papire i kaze evo potpisi ja idem u skladiste (ili di vec, ali izvan trgovine) po zvucnike. Na sto sam stvarno bio zacuden jer lijepo pise "Molimo prekontrolirajte robu prije preuzimanja .... .. . ..". O reko mu ja potpisati cu kad dobijem zvucnike, ono sta je mislio da cu ih samo vidjeti i da ih mozda necu uzeti pa da nejde dzaba po njih u skladiste?
Ono ipak sam ih platio vec.
Onda se nekako namrstio, i osao po njih. kada sam vidio da nosi kutiju potpisao sam, reko ajd hvala i bok, i jos jednom bok onumu kojem sam platio. Dovidenja mi je rekao samo onaj koji mi je naplatio.
Toliko od mene....

Gabre 07.09.2006. 09:15

Citiraj:

Autor Roberto (Post 516355)
prvi koji reba na www.forum.hr si ti mat...

ako netko dođe u dućan sa stavom ''ja sam uvijek u pravu'' pa makar mi dva sata pilio živce jer nema kaj pametnije za radit u životu.... OMG

prijatelju, ti si taj koji očito nisi putovao svijetom. Jer da jesi, onda bi i znao kakva je ljubaznost "u vani".
A ovo kod nas nije ljubaznost. a-a.

mislio sam da neću ništa komentirati, ali moram..
Nije mi jasno kako ekipa reagira kad se na links ili njegove zaposlenike nešto loše kaže, odmah se svi skoče, TO JE NAJBOLJA TRGOVINA, TI SI SAM KRIV...

bože...

A kad netko kaže, imao sam nekih nesporazuma u hgspotu ili vemil-u, odmah svi: LOPOVI GAMAD STOKA; TAKVI SU...

Iskreno, ja sam imao loših iskustava sa svim navedenim prodavaonicama, uključujući i HVALJENI Links...

isto tako i pozitivnih.... :)

LARN81 07.09.2006. 09:23

Citiraj:

Autor Mr. M (Post 516383)
Ocito ovdje postoji samo kolektivna krivnja, jer svi pocinju s tim da je los links, a ne usluga nekog prodavaca tamo (kao sto mozes u ovom thredu vidjeti, ime prodavaca je spomenuto zadnje, do tada je samo ime Links bilo negativno).

Nije mi jasno, kad se branis s tim da se 10 godina bavis kompovima, kazes da neznas da je nesto izislo (a VF900 nije bas novi proizvod, izisao je prije ljeta, ako se ne varam). To bi znacilo da se nisi ni potrudio pogledati sto je novo, a siguran sam da si trazio da vidis coolere i dobio iste.

I da, netko je spomenuo da nemozes imati los dan 365 dana u godini. Ti to iz jedno loseg iskustva (ili dva) sudis o tom prodavacu da ima los dan 365 dana u godini?!

A ti bi se prijatelju mogo i naucit quotat ljude:rolleyes:, ako kuzis kaj ti ocu rec...
I kakve veze ima kaj je covjek 10 godina u informatici? Je ti napisao par thread-ova prije cime se bavi konkretno... Uostalom pitao je covjeka za pultom najnormalnije koji mu se cooler vise isplati racunajuci na njihovo iskustvo, koje su mogli upotpunit od komentara drugih kupaca. Znaci nije davio covjeka tamo 2h nego je normalno pitao za misljenje...da potvrdi svoj neki stav ili znanje ili sta vec.

Matesonik 07.09.2006. 09:28

ajde dosta. zasto bi linksovci bili sveti? zasto njihov zaposlenik nema pravo na pogresku? zasto se za to mora poseban thread otvarati i izazivati flame? da tako za neku drugu firmu, bila bi ga puna sql baza... uostalom, imate thread "provale informatickih ducana part.xy" i to bash ovdje, pod ostalo...

bilo je u linksu nekorektnih, ali je bilo i onih koji su mi trcali u bobovacku po vent.
bilo je u vemilu turboljubaznih, ali je bilo i nejavljanja na telefon.
bilo je u hgspotu vishesatnih cekanja na isporuku, ali i reklamacije rijesene u roku 1min.

nitko nije savrshen, nitko nije iskljucivo losh.

Router 07.09.2006. 09:30

o kakvoj ljubaznosti pricamo , u Njemackoj i Austriji po velikim centrima te trgovci ne hebu 2% , on je placen da je roba slozena i dostupna , i ti si ili uzmi ili ne , a u manjim trgovinama je sve na princpiu reci kaj oces , plati i nosi , krenes trgovca gnjaviti sa podpitanjima i covjek te odpili sa oprostite , tu vam je proizvod i pogledajte , imam iza vas drugog kupca . tako ide vani ,a ne po utopijskim pricama gastabajtera da te vani trgovac nosi na ruci i brise ti nos kad kihnes.
hehhe , papirnati distancer

Razumjem covjeka ak je ljut , ali jer ovaj topic ima smisla , jer misli da ce njime promijeniti poslovanje Linksa ?

Gabre 07.09.2006. 09:50

Citiraj:

Autor Router (Post 516463)
o kakvoj ljubaznosti pricamo , u Njemackoj i Austriji po velikim centrima te trgovci ne hebu 2% , on je placen da je roba slozena i dostupna , i ti si ili uzmi ili ne , a u manjim trgovinama je sve na princpiu reci kaj oces , plati i nosi , krenes trgovca gnjaviti sa podpitanjima i covjek te odpili sa oprostite , tu vam je proizvod i pogledajte , imam iza vas drugog kupca . tako ide vani ,a ne po utopijskim pricama gastabajtera da te vani trgovac nosi na ruci i brise ti nos kad kihnes.
hehhe , papirnati distancer

Razumjem covjeka ak je ljut , ali jer ovaj topic ima smisla , jer misli da ce njime promijeniti poslovanje Linksa ?

router, ima istine kad pričaš možda za njemačku, ali u Kanadi, ma čovječe, tamo se ljudi ispričavaju ako je prošao kraj tebe na pola metra!

a da ne govorim o prodavačicama/prodavačima.. osmijeh od uha do uha, sve će mi pružiti pokazati, mogu fino robu u roku mjesec dana vratiti bez pitanja i dobiti lovu nazad... u koju god trgovinu ušao, bila ona velika kao bauhuas ili malena kao Links.

Zvijerko 07.09.2006. 10:31

U redu je, greške se mogu dogoditi, neraspoložen prodavač se može dogoditi, ali onda taj prodavač mora dobiti packu (ne otkaz kao što su neki već shvatili pod izrazom sanirati) da se to ne bi ponovilo. Dobru i lošu firmu razlikuje to što se u dobroj kad se nešto loše dogodi to pokuša i spriječiti....

Router 07.09.2006. 10:40

Kanada mi je malo daleko , tamo ne mogu sa autom :) a i tamo je sve drugacije , dok sa njemcima i imamo nekih dodirnih tocaka .

horza 07.09.2006. 11:00

1) http://forum.pcekspert.com/showthrea...316#post514316
2) http://forum.pcekspert.com/showthrea...t=46055&page=3
3) http://www.forum.hr/showthread.php?t=161709
4) zatvaram. fakof s raspravama o linksu. links, za razliku od većine shopova, ima svoj forum, ima način za podnošenje žalbi i ima šefove koji paze kak se djelatnici odnose prema kupcima. čuli smo da imate problema s njima, na oprezu smo da i nas ostale ne zaj.. i dosta o tome. idite se njima žaliti i prestanite cvilit i flejmat ovdje jer se bojite zakrvit s njima. ok?

Gabre 07.09.2006. 13:45

ali je zanimljivo što je onaj napisao, T-com okolo dijeli povjerljive podatke.
A to nije nikako u redu.

Treba ih tužiti.

Ma lockaj ovu glupavu temu, samo trošim vrijeme čitajući sranja i bezvezarije...

vex 07.09.2006. 15:26

to te brine ???

Hahah a ne brine te što mogu tvoj broj kreditne kartice imati...ihihihih

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:58.