PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Rad u PHOTOSHOPU-koja graficka? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4534)

Zond 16.05.2003. 23:44

Nije stvar u brzini vise mhz sto Intel gura. Svaki risc procesor je mocniji od nekog cisc pribliznog ekvivalenta. Ima li potrebe da iz mreze skeniram i postam clanke o Alpha i risc procesorima. Sto nisi na informatici naucio da je risc bolji?

numa 16.05.2003. 23:49

Citiraj:

Originally posted by Zond
Nije stvar u brzini vise mhz sto Intel gura. Svaki risc procesor je mocniji od nekog cisc pribliznog ekvivalenta. Ima li potrebe da iz mreze skeniram i postam clanke o Alpha i risc procesorima. Sto nisi na informatici naucio da je risc bolji?
Zar nisam to i rekao?

Zond 16.05.2003. 23:55

Dobro mozda sam tvoj zadnji post krivo interpretirao (probat cu se izvuci na umor :) ) no ovi tvoji prijasnji postovi ne drze vodu.

No da zakljucim , let's drink some :beer:

numa 16.05.2003. 23:59

Citiraj:

Ups ovo sam naknadno zapazio

Misli malo, prije je obrnuto, RISC i onda ga srozavati CISC instrukcijama?!
To kao da bmwu postupno dodajes ispusni sustav od stojadina, gume od fice??

Ne vidim kako jedan mmx ili 3DNow! set instrukcija se moze usporediti sa gumama od ficeka na bmw-u.

Jednom p133 procesoru treba 500 ciklusa, da izracuna sin(x), dok jednom p166 (sa mmx) treba samo 1 ciklus za racunanje istog. To nije RISC instrukcija...

marac 16.05.2003. 23:59

Citiraj:

Dobro mozda sam tvoj zadnji post krivo interpretirao (probat cu se izvuci na umor :) ) no ovi tvoji prijasnji postovi ne drze vodu.

Stari moj nebus ti nista pio cim si ti u petak navecer doma:D

numa 17.05.2003. 00:01

Citiraj:

Jedina kriva informacija koju sam iznio, je o Alpha procesorima (tu ti vjerujem da rijec da se radi o RISC procesoru)...:D

Zond 17.05.2003. 00:03

Sto se tice petka navecer i pive i ostanka doma, imao sam naporan dan pocevsi od fizickog kaznjavanja ujutro (citaj tjelesnog na faxu) pa sprovod + gro stvari tako da jedva gledam i tipkam, a sto se tice cuge, sto ti radis doma u petak :))

marac 17.05.2003. 00:06

Citiraj:

....... sto ti radis doma u petak :))
Pa "setam majmuna" po xxx stranicama :D
Nista, cekam NBA tekmu i spremam se za sutrasnju svadbu!

Zond 17.05.2003. 00:09

Hehe, ja sam by the way za Detroit , ajmo Chucky!! :)
Ono kad pogledam subject topica i sadasnju raspravu , ono malo smo skrenuli od graficke za photoshop :)

marac 17.05.2003. 00:11

Citiraj:

Hehe, ja sam by the way za Detroit , ajmo Chucky!! :)
Ono kad pogledam subject topica i sadasnju raspravu , ono malo smo skrenuli od graficke za photoshop :)

Bay the way: od kud ti poznas chuckya? Ja sam s njim trenirao u ciboni kad je on bio!

A sto se tice topica ima to i te kakve veze samo moras pogledati dublje u srz svake recenice:D

Zond 17.05.2003. 00:13

Ne poznam ga :)
Trenirao si u Ciboni s njim , kolko ti onda imas godina :)

marac 17.05.2003. 00:17

Citiraj:

Ne poznam ga :)
Trenirao si u Ciboni s njim , kolko ti onda imas godina :)

"ZATVORENO" :D
Ja sam bio kadet kad je on bio ali smo ponekad imali zajednicke treninge! Ima cak negdje i sliku na kojoj smo ja i moj alter ego chucky:)

Zond 17.05.2003. 00:21

Moja frendica se slikala sa chuckyem i erm rimac ili prkacin je bio u igri, isto trening kosarke :)
Samo znas da tvoj alter ego dobre pare zaradjuje :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:42.