![]() |
Bilo bi kewl kad bi otvorio web shop sa malo rijeđom hardwerskom robom koje kod nas nema tipa neka cool vodena hlađenja psu od kilovata i takve điđe :D
|
Pa za to postoji vranoga :D
Sviđa mi se ideja od JuVe-a... Ljepo dođem kod muštreije velim proc ti je riknuo ( a nije :D) I onda mu zamjenim njegon intel pentium4 3,0ghz, sa celerom 2,5 :D :D I još mu kažem aj za prvi put ti dam to besplatno ;) Šala...Ok je ideja samo postoji uviojek mogučnost da neželi kuzpiti komponentu.. |
daj mi reci zasto bi ti to radio? pa nisi ni srednju skolu zavrsio... ovo bi mogao raditi samo preko ljeta koje je nazalost iza nas:(
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma ima dosta koji nisu informatički tipa adriatica.net no hoću reči pošto blozer završava Ruđer najlogičnije bi bilo to. A i fali nam nekih web shopova s malo drukčijom robom ovi ostali imaju sličnu ponudu. Ja bi napravio neki web shop za modder i ocere kao npr. ti želiš kupit neku grafu za koju si siguran da se može otključat u web shopu imaš 2 izbora kupit grafu za koju neznaš dal ćeš moč ili kupit tu istu grafu ali koju je web shop provjerio da se otključava na toliko i toliko i to platiš jedno 20-30% više :D
|
Ja sam odnekidan trazio novo kuciste (jos uvijek trazim) i pala mi je na pamet ideja da bi se mogao otvorit obrt - moding kucista. Iskreno, koliko od vas bi htjeli "posebno" kuciste kakvo nema nitko drugi? Ugraviran Ferrari, prorezan u obliku siluete predatora ili sa slikom Majke Terezije (!) :D
Vi naručite, mi sklopimo (od postojećeg kućišta ili od temelja) i mislim da se može izvuć prihvatljiva cijena i za proizvođača i za kupca ;) alimilano vidim da si ti iz Splita i imaš neke afinitete prema grafici... idemo u biznis? :cool: |
Citiraj:
|
Ovo s kućištima je dobra ideja. Vidim da sve više ljudi moda. Jedini bi problem mogao biti nabavka nekih materijala, ali vremenom i malo jačom potragom bi se i to dalo riješiti.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
ima jedan u Splitu šta radi moding kućišta..oglašava se stalno u malom oglasniku....ja iman jedan podrum na raspolaganju i dosta alata ali uglavnom sebi nešto sklepam kad stignem....baš namjeravam napravit jedno desktop malo više kućište...ali kao šta rekoh kad stignem
@JuVe...odakle ti zaključak da imam afinitet prema grafici:) |
Citiraj:
ma, nesto sam citao kad si pisao al sad kad se bolje sjetim to je bilo u vezi hand-made nakita cini mi se...? uglavnom, tako upecatljiv avatar se ne zaboravlja : goood : |
evo natira si me na promjenu avatara....ali ne za stalno
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:40. |